0

مسجد جامع اصفهان جهاني مي شود

 
ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 20214
محل سکونت : تهران

مسجد جامع اصفهان جهاني مي شود

مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اصفهان گفت: به زودي گروه ارزياب يونسكو براي بررسي پرونده ثبت جهاني مسجد جامع اصفهان به اين شهر سفر مي كند.
اسفنديار حيدري پور با اعلام اينكه افزون بر 2 ماه است كه 150 نفر از كارشناسان ميراث فرهنگي در دو شيفت كاري در مسجد جامع مشغول به كار هستند، گفت: ما تلاش مي كنيم تا اين مسجد را به عنوان چهارمين اثر تاريخي استان در فهرست آثار جهاني به ثبت برسانيم.
وي با بيان اينكه هم اكنون ميدان نقش جهان (امام اصفهان) باغ چهلستون اصفهان و باغ فين كاشان به ثبت جهاني رسيده اند، اضافه كرد: از آذر ماه سال 89 از سوي يونسكو پيشنهاد شد تا پرونده مسجد جامع براي ثبت جهاني اقدام شود اما علي رغم تمام مشكلات ظرف دو ماه پرونده جمع آوري و ارسال شد.
وي افزود: در حال حاضر با تشكيل جلسات متعدد با شهرداري و كسبه اطراف مسجد جامع در تلاش هستيم تا موارد اصلاحي مورد نظر يونسكو حل و فصل شود.
حيدري پور همچنين افزود: ايجاد موزه سفال در مسجد جامع از جمله برنامه هاي سازمان است كه هم اكنون يك گروه ايتاليايي مشغول طراحي آن است و به زودي با نمايش سفال هاي كشف شده در طرح ميدان امام علي(ع) و اطراف مسجد جامع براي بازديد علاقه مندان افتتاح خواهد شد.
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اصفهان، ثبت جهاني مسجد جامع اصفهان افزود: حدود يكسال است كه سه گروه مشاور با اعتباري بالغ بر يك ميليارد تومان در حال بررسي و آماده كردن پرونده محور تاريخي، فرهنگي اصفهان هستند تا بتوان تا پايان بهمن ماه سال جاري اين پرونده را براي ثبت جهاني به يونسكو ارسال كنيم.
وي در ادامه با اعلام اينكه در گذشته عمليات مرمت گنبد مسجد امام اصفهان بسيار ضعيف انجام شده است، وضعيت فعلي گنبد مسجد امام رانامناسب خواند و گفت: در حال حاضر در اين گنبد 16 ترك وجود دارد كه سه ترك آن مشكل ساز شده است.
حيدري پور همچنين از ثبت جهاني باغ چهلستون و باغ فين كاشان با حضور رئيس جمهور در آينده نزديك خبر داد.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

چهارشنبه 23 شهریور 1390  11:52 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها