0

چرا زن ها گريه ميكند

sifalaw
sifalaw
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1637

چرا زن ها گريه ميكند

يك پسر كوچك از مادرش پرسيد: چرا گريه مي كني مادرش به او گفت : زيرا من يك زن هستم . پسر بچه گفت: من نمي فهمم مادرش او را در آغوش گرفت و گفت : تو هيچگاه نخواهي فهميد بعدها پسر كوچك از پدرش پرسيد : چرا مادر بي دليل گريه مي كند پدرش تنها توانست به او بگويد : تمام زن ها براي هيچ چيز گريه مي كنند پسر كوچك بزرگ شد و به يك مرد تبديل گشت ولي هنوز نمي دانست چرا زن ها بي دليل گريه مي كنند بالاخره سوالش را براي خداوند مطرح كرد و مطمئن بود كه خدا جواب را مي داند .او از خدا پرسيد : خدايا چرا زن ها به آساني گريه مي كنند؟ خدا گفت زماني كه زن را خلق كردم مي خواستم كه او موجود به خصوصي باشد بنابراين شانه هاي او راآن قدر قوي آفريدم تا بار همه دنيا را به دوش بكشد. و همچنين شانه هايش آن قدر نرم باشد كه به بقيه آرامش بدهد من به او يك نيروي دورني قوي دادم تا توانايي تحمل زايمان بچه هايش راداشته باشد ووقتي آن ها بزرگ شدند توانايي تحمل بي اعتنايي آن ها را نيز داشته باشد به او توانايي دادم كه در جايي كه همه از جلو رفتن نااميد شده اند او تسليم نشود و همچنان پيش برود . به او توانايي نگهداري از خانواده اش را دادم حتي زماني كه مريض يا پير شده است بدون اين كه شكايتي بكند به او عشقي داده ام كه در هر شرايطي بچه هايش را عاشقانه دوست داشته باشد حتي اگر آن ها به او آسيبي برسانند . به او توانايي دادم كه شوهرش را دوست داشته باشد و از تقصيرات او بگذرد و هميشه تلاش كند تا جايي در قلب شوهرش داشته باشد .به او اين شعور را دادم كه درك كند يك شوهر خوب هرگز به همسرش آسيب نمي رساند اما گاهي اوقات توانايي همسر ش را آزمايش مي كند وبه او اين توانايي را دادم كه تمامي اين مشكلات را حل كرده و با وفاداري كامل در كنار شوهرش با قي بماند و در آخر به او اشك هايي دادم كه بريزد .اين اشك ها فقط مال اوست و تنها براي استفاده اوست در هر زماني كه به آن ها نياز داشته باشد . او به هيچ دليلي نياز ندارد تا توضيح دهد چرا اشك مي ريزد خدا گفت : زيبايي يك زن در چشمانش نهفته است زيرا چشم هاي او دريچه روح اوست ، ودر قلب او جايي كه عشق او به ديگران در آن قرار دارد.
راز ماندگاری در گمنامی است

یک شنبه 28 تیر 1388  11:02 AM
تشکرات از این پست
a_sadri tahmores salma57 09303495228 PCSEPEHR rashon
hhhhhhhhhh
hhhhhhhhhh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 407

پاسخ به:چرا زن ها گريه ميكند

خیییییلییییییییی رمانتیک بود ولی بدون منبع
خاک پای رهبر
سه شنبه 30 تیر 1388  7:00 PM
تشکرات از این پست
a_sadri tahmores 09303495228 rashon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

گاهی برای کارراه اندازی خودشون گریه می کنندوبنظرمن بهترین وسیله است ولی ازاین تیکه آخری خوشم اومدمطلب زیبایی به رشته تحریردرآوردید:

زيبايي يك زن در چشمانش نهفته است زيرا چشم هاي او دريچه روح اوست ، ودر قلب او جايي كه عشق او به ديگران در آن قرار دارد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 15 اسفند 1391  7:35 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer a_sadri tahmores 09303495228 rashon
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

از این قطعه رمانتیک بگذریم

معلومه واسه چی گریه می کنن !!!!!!!!!!wink

شنبه 7 اردیبهشت 1392  6:28 PM
تشکرات از این پست
tahmores 09303495228 rashon
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

نقل قول a_sadri

از این قطعه رمانتیک بگذریم

معلومه واسه چی گریه می کنن !!!!!!!!!!wink

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

با سلام بر یار راسخونی 

بله معلومه چرا خانم ها گریه میکنن  چون فوق العاده با احساسن   

خود من از کسانی هستم که با گریه بسیار اروم میشم 

شنبه 7 اردیبهشت 1392  7:20 PM
تشکرات از این پست
salma57 a_sadri onehamed 09303495228 PCSEPEHR rashon
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

من با جناب farshon موافقم.البته توی مورد کار راه اندازی

با جناب tahmores موافقم تو مورد احساسی بودن زن ها

اما گریه تنها مال زن نیست گاهی اوقات مردها توی خلوت خودشون بخاطر گرفتاری ،زن بچه،خرج و مخارج و... گریه می گنند.

ناگفته نماند که زن ها مرد نیستن حالا شما دوستان تفسیرش کنید

دوشنبه 16 اردیبهشت 1392  5:10 PM
تشکرات از این پست
tahmores rashon
PCSEPEHR
PCSEPEHR
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 37

سلام منم فکر میکنم  این متن وااقعیت داره  اخه بعضی وقتا خانوما خودشون هم نمیدونن چرا گریه می کنن........

دوشنبه 16 اردیبهشت 1392  7:09 PM
تشکرات از این پست
tahmores rashon
دسترسی سریع به انجمن ها