نقل قول doctor114
نقل قول bivafa
نقل قول doctor114
نقل قول bivafa
نقل قول doctor114
نقل قول bivafa
نقل قول doctor114
نقل قول bivafa
سلام
هم مسابقه لیگ برتر امسال و هم پارسال، در مورد امتیازاتی که اعلام میکردید، بنده به شخصه تاحالا ندیدم هیچ امتیازی از این بابت به من اضافه گردد! یکبار هم که در روابط عمومی پست زدم گفتند که باید مدیرتالار به ما اعلام کند تا اضافه کنیم!؟!
با سلام:
این امتیازات در پایان هفته 34 ام اضافه می گردد . هر هفته هم که نتایج اعلام می شود پست مربوطه که با نام مجموع امتیازات است ، به روز رسانی می شود.
سپاس
سلام و تشکر به جهت پاسخگویی
اما اینی که فرمودید در مورد امسال قبول، اما پارسال چه میشه؟ یادم هست صد و خورده ای امتیاز مجموعم در پایان فصل شده بود اما چیزی بهم اضافه نشده!
موفق باشید
سلام:
این مورد را با مسئولین در میان بگذارید .
سپاس
سلام و تشکر بایت پاسخگویی
یعنی مشکل از سمت مسئولین سایت است و شما آمار امتیاز کاربران را بهشون دادید؟
میخوام مطمئن شم که اگه بهشون پیام بدم مثل اون دفعه نگن که ما باید از مدیر تالار اطلاعات را دریافت کنیم تا بتونیم اضافه کنیم.
متشکرم
سلام :
دوست عزیز شما اصلا خودتون می دونید دارید چیکار میکنید ؟! من آمار مال دو سال پیش رو دادم و به همه ی 20 کاربربرتر ، امتیازات اعطا شد . کال پارسال هنوز تموم نشده . تازه اگر هم تموم بشه فقط به 20 کاربر برتر اضاقه می گردد نه همه ی ۀن ها . امثال هم که هنوز فقط سه هفته گذشته . شما دو.سال پیش در بین 20 کاربر برتر ما نبودید .اگر بودید ، امتیازتون لحاظ میشد .
سپاس
سلام
بله جناب دکتر من میدونم اما شما را نمیدانم!!! اولاً که در تاپیکی که در اینباره برای فصل قبل ایجاد کردید برندگان پیش بینی لیگ را تا پایان هفته هشتم نوشته اید!! چرا پستی که برندگان مجموع امتیازات را تا پایان کل هفته های لیگ نشان دهد نیست!!؟
از این موضوع هم بگذریم باید خدممتون عرض کنم که عنوان تاپیک ایجاد شده ی شما دراینباره "برندگان پایانی مجموع امتیازات در کل هفته های لیگ برتر"
بوده است! از کلمه "برندگان" شما باشی چی استخراج میکنی؟! از طرفی ندیدم زیر پست های آن اشاره ای به برنده بودن تنها 20 نفر اول آورده باشید و به طور کلی اینطور استباط میشود که تمامی کاربرانی که اسمشان در لیست آورده شده باید امتیازی که برایشون نوشته شده بهشون تعلق بگیره!! که برای بنده که هیچ اتفاقی در این خصوص نیوفتاده!!
جناب دکتر من از ظاهر امر پست های شما اینطور میفهمم! اما اگر منظورتان چیز دیگه ای بود الله اعلم!! لطفاً منظورتان را در پست ها به طور واضح توضیح دهید تا بعداً انتظار نداشته باشید ما همه چیز را بدانیم!!
در ضمن تاکید دوباره میکنم که در باره ی اینکه چرا برندگان فصل قبل فقط تا پایان هفته هشتم هست و اسامی مربوط به کل هفته ها کجاست؟
این هم لینک های مورد نظر بنده:
http://rasekhoon.net/forum/thread/548369/page1/
http://rasekhoon.net/forum/post/show/548369/1022043/
در قسمت ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر و پیشنهادات و انتقادات از پیش بینی لیگ برتر سوال و جواب هایی شده که تمام جواب های شما در آن موجود است . اشکال شما اینه که اصلا نرفتید بخونید !!!!!!!!!!! آن وقت به ما و قوانین ما خرده می گیرید !!!!!
دوست عزیز شما تازه به جمع ما پیوستید . این مورد که اولویت میدیم به نفر برتر هم به این خاطر بود که عده ای همین مسابقه ی پیش بینی رو هم کپی پیست می کردن !!! از روی دست نفرات قبلی که در هفته های مختلف پیشین برنده شده بودند و ما خواستیم حق این عزیزان ضایع نشود .
همین جا هم برای هزارمین بار اعلام می کنم هر کسی میتواند زود پست بگذارد و بعد ویرایش کند !!!
قرعه کشی را اصلا تا زمانی که هستم انجام نخواهم داد . نه تنها در این مسابقه بلکه در مسابقات دیگر را هم که برگزار کردیم با مشورت با هم ین روابط عمومی که شما فکر میکنید اولین نفری هستید که پیشنهاد می دهید ،به تمام برندگان جایزه دادیم نه به تنی چند و با قرعه !!!!
مود دوم را هم بازهم اگر می رفتید و با مطالعه تالار و قوانین آن می آمدید ، با توجه به هوش و ذکاوتی که در شما می بنیم ، کاملا متوجه می شدید . حال بازهم به شما و دیگرعزیزان که مثل شما که مطالعه نداشته یا جدیدا به مجموعه اضافه شده اند عرض میکنم که فقط آمار دو فصل قبل و کاربران برترش به روابط عمومی رد شد و به هر 20 نفر هم اضافه شد .
این که تا پایان هفته ی 8 هست مروبط به فصل قبله که هنوز از 8 تا 34 ان اعلام نشده و در دست بررسی است . این محاسیات دستیه و در بعضی از ان ها ما 35 بازی برای پیش بینی داشته ایم و حدود 160 کاربر شرکت کننده . خب زمان میبره .
اون لین برندگان مجموع تا پایان هفته س هشتم با هر هفته اعلام نتایج به روز رسانی میگردد و فقط 20 نفر پایانی تا هفته ی 34 اسمشان رد می شود برای جایزه نهایی که بسیار نفیس تر است و اضافه شدن امتیازات . این فصل هم که هنوز جدولی ارایه نشده چون فعلا هفته ی سومیم.
پست برندگان نهایی و کلی نداریم چون هنوز برندگان نهایی و کلی نداریم خب عزیز دل برادر !!!!!!!!!
فکر میکنم جواب کامل تر این این نمیتونستم بدم . اگر ناقص بود از دید شنا ، تشریف ببرید به تاپیک های پیژه ی تالار و بخوانید ف قطعا متوجه می شوید چون هیچ کسو ندیدم که متوجه نشه .
سپاس
سلام
جناب دکتر اصلاً لحنتان به عنوان یک مدیر با سابقه مورد پسند نیست!!!
اشکال شما هم اینه که اصلاً حال و حوصله و وقت ندارید برای پاسخگویی! کجای دنیا نوشته که بنده باید برای پیدا کردن جواب خود بر پایه پیش فرض ذهنی که "ممکن است سوال من را سایر کاربران مطرح کرده باشند" بروم . کل سوالات جوابهای سایر کاربران را بخونم؟ پس اگر اینطوری هست دیگه تاپیک سولات و انتقادات رو تعطیل کنید!چون احتمالاً خیلی ها مثب بنده سوال تکراری میپرسند!!!
در مورد تازه پیوستن بنده به شما هم در پستی دیگر توضیح دادم!! استفاده از این جمله رنگ و بوی جالبی ندارد!! تازه به جمع شما پیوستم!!؟؟ در مورد بحث اولویت و قرعه کشی در پستی دیگر جوابتان را داده ام و اینجا اطاله نمیکنم.
انتقادی که مطرح است که چرا باید انقدر نتایج دیر داده بشه؟ خیلی جالبه فصل قبل 34 هفته بوده و تنها نتیجه 8 هفته ی آن اعلام شده!! یعنی میشه به عبارتی گفت نتایج پیش بینی تا بازی های یکسال پیش اعلام شده است!! بله بله میدانم که الان میخواهید بفرمایید که کار سنگین و وقت گیر و سخته!بله قبول دارم!! اما 2 نکته مهم تر: وقتی هرکسی مسئولیتش را قبول کرد باید آن را به نحو احسن و به موقع به اجرا و اتمام در بیاورد(تاکید میکنم هر کسی! کلی عرض نمودم) دوماً شما اگه به تنهایی نمیرسید کار را به موقع انجام بدید از روابط عمومی بخواهید 2-3 کاربر علاقه مند را به عنوان دستیار برایتان بگذارند(همراه با مزایایی مثل امتیاز اهدایی) سپس از آنها کمک بگیرید! فکر میکنم این کار کار خوبی باشه.
راستی در مورد اینکه فقط 20 نفر اسمشان رد میشود اگر ممکن است لینکی که غیر از اینجا این موضوع را به استحضار کاربران رسانده اید بهم بدید! ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.