0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

hakan_2012
hakan_2012
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 815

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

سلام دکتر جان با تشکر از پاسخگویی شما همین که پاسخگو هستید ارزش زیادی دارد ممنونم.

hakan....

جمعه 5 اسفند 1390  10:24 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

نقل قول hakan_2012

سلام دکتر جان با تشکر از پاسخگویی شما همین که پاسخگو هستید ارزش زیادی دارد ممنونم.

سلام . انجام وظیفه ست دوست گرامی . سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 6 اسفند 1390  7:09 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نقل قول hakan_2012

سلام عزیزم دکتر جان من در مورد کاربر برتر از شما خواهشمندم اسامی را هر ماه اعلام کنین ----(2)اما در مورد حرفهای کاربر ((salmanjavan))----یکی از کاربران مطالبی در انجمن قرار داده که خیلی قدیمی و تاریخ گذشته است. خبر بازداشت نیکبخت در مرداد ماه را حالا گذاشته!!!

عرض کنم خدمت دوست عزیزم این خبری که من درج کردم با منبعش به تاریخ » نیکبخت واحدی در یک پارتی شبانه بازداشت شد | جام نیوز - نوزده روز پيش         

پس لطفا جو سازی نکنید  اگر من ندانم چه خبری میگذارم باید بساتم را جمع کنم بروم از راسخون ....در ضمن نیکبخت که هر روز یکبار دستگیرمیشه پس آن همه اخبار خوب را ببینید آن اطلاع رسانی که گذاشتم :یک مثال :

881 4
دوشنبه 26 دی 1390   6:47 PM
توسط:armansabz
  دایی و مایلی کهن در یک کلاس +عکس

881 نفر بازدید کننده باهم به یک بازدید از مسابقه پیش بینی نگاه کنیم :

288 55
یک شنبه 25 دی 1390   2:58 PM
توسط:majida1365
  مسابقه ی پیش بینی هفته ی 20 ليگ برتر

شاید دلیل نشود ولی کمی خوبی ها را ببینیم نکته ریز را فوری نبینیم..................باز هم ممنون از انتقادتان  

============================================================

برادر عزیزم سلام!!

من کی خواسته ام جو سازی کنم؟؟!!

من که نمی خواهم با شما دعوا کنم. این نکته ای را هم که گفته بودم از متن خبر خود شما استخراج کرده ام. یکبار دیگر با هم بخوانیم:

به گزارش جام نیوز، سایت رادیو کوچه دیروز جمعه 12 آگوست (21 مرداد) در خبری تحت عنوان «بازداشت علیرضا واحدی نیکبخت فوتبالیست ایران در پارتی» مدعی شد: «ستاره سرشناس سال‌های نه چندان دور فوتبال ایران که بارها به دلیل مسایل انضباطی با جریمه‌هایی روبه‌رو شده بود و بارها شانس حضور در تیم ملی و بازی در بهترین تیم‌های اروپایی را به دلیل همین از دست داده بود و سرانجامش در این سال‌ها به نیمکت‌نشینی در تیم‌های نیمه جدولی لیگ برتر تبدیل شده بود‌، پس از بازداشت در یک پارتی شبانه‌، به اوین منتقل شد.»

تاریخ ارسال پست شما هم جمعه 14 بهمن 1390  3:12 PM بوده است.

یاعلی

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

شنبه 6 اسفند 1390  7:42 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

نقل قول hakan_2012

سلام عزیزم دکتر جان من در مورد کاربر برتر از شما خواهشمندم اسامی را هر ماه اعلام کنین ----(2)اما در مورد حرفهای کاربر ((salmanjavan))----یکی از کاربران مطالبی در انجمن قرار داده که خیلی قدیمی و تاریخ گذشته است. خبر بازداشت نیکبخت در مرداد ماه را حالا گذاشته!!!

عرض کنم خدمت دوست عزیزم این خبری که من درج کردم با منبعش به تاریخ » نیکبخت واحدی در یک پارتی شبانه بازداشت شد | جام نیوز - نوزده روز پيش         

پس لطفا جو سازی نکنید  اگر من ندانم چه خبری میگذارم باید بساتم را جمع کنم بروم از راسخون ....در ضمن نیکبخت که هر روز یکبار دستگیرمیشه پس آن همه اخبار خوب را ببینید آن اطلاع رسانی که گذاشتم :یک مثال :

881 4
دوشنبه 26 دی 1390   6:47 PM
توسط:armansabz
  دایی و مایلی کهن در یک کلاس +عکس

881 نفر بازدید کننده باهم به یک بازدید از مسابقه پیش بینی نگاه کنیم :

288 55
یک شنبه 25 دی 1390   2:58 PM
توسط:majida1365
  مسابقه ی پیش بینی هفته ی 20 ليگ برتر

شاید دلیل نشود ولی کمی خوبی ها را ببینیم نکته ریز را فوری نبینیم..................باز هم ممنون از انتقادتان  

============================================================

برادر عزیزم سلام!!

من کی خواسته ام جو سازی کنم؟؟!!

من که نمی خواهم با شما دعوا کنم. این نکته ای را هم که گفته بودم از متن خبر خود شما استخراج کرده ام. یکبار دیگر با هم بخوانیم:

به گزارش جام نیوز، سایت رادیو کوچه دیروز جمعه 12 آگوست (21 مرداد) در خبری تحت عنوان «بازداشت علیرضا واحدی نیکبخت فوتبالیست ایران در پارتی» مدعی شد: «ستاره سرشناس سال‌های نه چندان دور فوتبال ایران که بارها به دلیل مسایل انضباطی با جریمه‌هایی روبه‌رو شده بود و بارها شانس حضور در تیم ملی و بازی در بهترین تیم‌های اروپایی را به دلیل همین از دست داده بود و سرانجامش در این سال‌ها به نیمکت‌نشینی در تیم‌های نیمه جدولی لیگ برتر تبدیل شده بود‌، پس از بازداشت در یک پارتی شبانه‌، به اوین منتقل شد.»

تاریخ ارسال پست شما هم جمعه 14 بهمن 1390  3:12 PM بوده است.

یاعلی

سلام:

دوست عزیز من مطمئنم مشکل خاصی نیست و شما چند نفر دچار سوعـفاهم شده اید . خوشحال میشم که همه با هم دوباره در تالار فعال تر از گذشته ادامه ی کار کنید .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

یک شنبه 7 اسفند 1390  4:54 AM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

سلام دکتر جان با تشکر از زحمات شما دوست عزیزم من حمید کاظمی با نام کاربری hakan_2012 هستم 2 هفته قبل بدلایل شخصی مجبور شدم ایمیلم را داکتیو کنم پس از این مسئله من هیچ ÷یامی را از سایت راسخون نمیتوانستم دریافت کنم و پس از پرس و جو از مدیران راسخون متوجه شدم نمیتوانم آدرس ایمیلم را در سایت تغییر دهم با هماهنگی هایی که شد یک نام کاربری دیگر برایم ایجاد کردند و امتیازات من به این نام کاربری انتقال داده شد : hakan_01                                                                 میخواستم اطلاع دهم همه فعایتهایی که در تالار لیگ برتر میکنم همان کاربر :hakan_2012 بوده ام متوجه باشید علت اصلی این مسئله را که چرا کاربر hakan_2012 یکدفعه غیر فعال شدو میخواستم پیش بینی های نتایج لیگ برتر من را از هفته اول تا الان را به این نام کاربری انتقال دهید ممنون میشوم

با تشکر

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

چهارشنبه 17 اسفند 1390  11:31 AM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673
چهارشنبه 17 اسفند 1390  12:29 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

لطفا نتایج رو زودتر اعلام کنید

سلام کاربر گرامی :

چشم. اعلام نتایج هر هفته حدود سه تا چهار روز کامل وقت میگیرد . چشم . بنده هم میدانم خیلی دیر شده ولی تمام تلاشم را میکنم.

پنج شنبه 18 اسفند 1390  3:08 PM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2

نقل قول hakan_01

سلام دکتر جان با تشکر از زحمات شما دوست عزیزم من حمید کاظمی با نام کاربری hakan_2012 هستم 2 هفته قبل بدلایل شخصی مجبور شدم ایمیلم را داکتیو کنم پس از این مسئله من هیچ ÷یامی را از سایت راسخون نمیتوانستم دریافت کنم و پس از پرس و جو از مدیران راسخون متوجه شدم نمیتوانم آدرس ایمیلم را در سایت تغییر دهم با هماهنگی هایی که شد یک نام کاربری دیگر برایم ایجاد کردند و امتیازات من به این نام کاربری انتقال داده شد : hakan_01                                                                 میخواستم اطلاع دهم همه فعایتهایی که در تالار لیگ برتر میکنم همان کاربر :hakan_2012 بوده ام متوجه باشید علت اصلی این مسئله را که چرا کاربر hakan_2012 یکدفعه غیر فعال شدو میخواستم پیش بینی های نتایج لیگ برتر من را از هفته اول تا الان را به این نام کاربری انتقال دهید ممنون میشوم

با تشکر

پنج شنبه 18 اسفند 1390  9:54 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام بر کاربر فعال تالار :

چشم . چنین امکانی وجود دارد دوست من .

سپاس

پنج شنبه 18 اسفند 1390  11:25 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

معمولاً مسابقات چه موقع در انجمن قرار می گیرد؟

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

دوشنبه 22 اسفند 1390  1:11 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

معمولاً مسابقات چه موقع در انجمن قرار می گیرد؟

با سلام :

چند روز قبل از اولین بازی هفته .

سپاس

چهارشنبه 24 اسفند 1390  8:49 PM
تشکرات از این پست
joker001
joker001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 361

هفته 28 لیگ برتر

نفت تهران1 - 2پرسپلیس

سپاهان2 - 0راه آهن

داماش 1- 0ملوان

شهرداری تبریز1 - 1صبای قم

مس1 - 1فولاد

سایپا1 - 0تراکتورسازی

نفت آبادان2 - 0مس سرچشمه

استقلال1 - 1ذوب آهن

فجر سپاسی1 - 0شاهین

من که میخندم...شما هر کاری دوست دارید بکنید ;)

جمعه 26 اسفند 1390  11:05 AM
تشکرات از این پست
blackhorse48
blackhorse48
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 115

هفته 28 لیگ برتر

نفت تهران1 - 2پرسپلیس

سپاهان3 - 1راه آهن

داماش 1- 1ملوان

شهرداری تبریز1 - 2صبای قم

مس1 - 2فولاد

سایپا1 - 1تراکتورسازی

نفت آبادان1 - 0مس سرچشمه

استقلال1 - 2ذوب آهن

فجر سپاسی2 - 0شاهین

آسمان فرصت خوبیست اگر پر بکشیم به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...

جمعه 26 اسفند 1390  11:33 AM
تشکرات از این پست
nilooofar
nilooofar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 215

نفت تهران1 -2پرسپلیس

سپاهان 3-1 راه آهن

داماش1 -1ملوان

شهرداری1 -1 صبا

مس1 - 0فولاد

سایپا1 -1 تراکتور سازی

نفت آبادان2 -0 مس سرچشمه

استقلال 1- 1ذوب آهن

فجر1 -0 شاهین

خدای من : هرگز نگویمت که بیا دست من بگیر،

عمری گرفته ای مبادا رها کنی...

جمعه 26 اسفند 1390  12:07 PM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2

هفته 28 لیگ برتر

نفت تهران1 - 1پرسپولیس

سپاهان2 - 0راه آهن

داماش 1- 1ملوان

شهرداری تبریز1 - 0صبای قم

مس1 - 1فولاد

سایپا1 - 2تراکتورسازی

نفت آبادان2 - 0مس سرچشمه

استقلال0 - 0ذوب آهن

فجر سپاسی2 - 1شاهین