نقل قول hakan_2012
سلام عزیزم دکتر جان من در مورد کاربر برتر از شما خواهشمندم اسامی را هر ماه اعلام کنین ----(2)اما در مورد حرفهای کاربر ((salmanjavan))----یکی از کاربران مطالبی در انجمن قرار داده که خیلی قدیمی و تاریخ گذشته است. خبر بازداشت نیکبخت در مرداد ماه را حالا گذاشته!!!
عرض کنم خدمت دوست عزیزم این خبری که من درج کردم با منبعش به تاریخ » نیکبخت واحدی در یک پارتی شبانه بازداشت شد | جام نیوز - نوزده روز پيش
پس لطفا جو سازی نکنید اگر من ندانم چه خبری میگذارم باید بساتم را جمع کنم بروم از راسخون ....در ضمن نیکبخت که هر روز یکبار دستگیرمیشه پس آن همه اخبار خوب را ببینید آن اطلاع رسانی که گذاشتم :یک مثال :
881 |
4 |
دوشنبه 26 دی 1390 6:47 PM
توسط:armansabz
|
دایی و مایلی کهن در یک کلاس +عکس
|
881 نفر بازدید کننده باهم به یک بازدید از مسابقه پیش بینی نگاه کنیم :
288 |
55 |
یک شنبه 25 دی 1390 2:58 PM
توسط:majida1365
|
مسابقه ی پیش بینی هفته ی 20 ليگ برتر
|
شاید دلیل نشود ولی کمی خوبی ها را ببینیم نکته ریز را فوری نبینیم..................باز هم ممنون از انتقادتان
============================================================
برادر عزیزم سلام!!
من کی خواسته ام جو سازی کنم؟؟!!
من که نمی خواهم با شما دعوا کنم. این نکته ای را هم که گفته بودم از متن خبر خود شما استخراج کرده ام. یکبار دیگر با هم بخوانیم:
به گزارش جام نیوز، سایت رادیو کوچه دیروز جمعه 12 آگوست (21 مرداد) در خبری تحت عنوان «بازداشت علیرضا واحدی نیکبخت فوتبالیست ایران در پارتی» مدعی شد: «ستاره سرشناس سالهای نه چندان دور فوتبال ایران که بارها به دلیل مسایل انضباطی با جریمههایی روبهرو شده بود و بارها شانس حضور در تیم ملی و بازی در بهترین تیمهای اروپایی را به دلیل همین از دست داده بود و سرانجامش در این سالها به نیمکتنشینی در تیمهای نیمه جدولی لیگ برتر تبدیل شده بود، پس از بازداشت در یک پارتی شبانه، به اوین منتقل شد.»
تاریخ ارسال پست شما هم جمعه 14 بهمن 1390 3:12 PM بوده است.
یاعلی