0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

masoud71
masoud71
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 245

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

سلام

انشالله امروز دیگه برندگان هفته سی به بعد و برندگان کل لیگ دوازدهم مشخص می شوند؟؟؟

چهارشنبه 29 خرداد 1392  12:11 AM
تشکرات از این پست
doctor114 rashon
frinaz
frinaz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 289

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

با سلام و تشکر

تشکر از شما مسئول زحمتکش و پرتلاش سایت راسخون که یکی از افتخارات سایت وزین راسخون هستید و همچنین از شما سپاسگزارم بخاطر اعلام کل برندگان هفته های باقیمانده همانطور که از تاریخشان مشخص است هفته پیش آماده شده بودند که حقیقتا کار بسیار سنگین و خسته کننده ای بوده است، خدا قوت

اینک از شما مسئول بزرگوار خواهشمندم با توجه به استقبال گسترده از مسابقه پیش بینی ( یعنی بیش از 600 نفر ) با مسئولان ارشد سایت رایزنی های لازم را انجام داده تا حداقل به 30 نفر اول از برندگان پایانی لیگ دوازدهم هدیه ای را در نظر بگیرند مخصوصا در این ایام مبارک که تیم ملی به جام جهانی صعود کرده است و فردا ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان است و همچنین در آستانه نیمه شعبان و ولادت منجی عالم بشیرت حضرت مهدی موعود (عج) هستیم

چهارشنبه 29 خرداد 1392  4:04 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh doctor114 rashon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول masoud71

سلام

انشالله امروز دیگه برندگان هفته سی به بعد و برندگان کل لیگ دوازدهم مشخص می شوند؟؟؟

سلام بر شما:

اعلام شد دوست من.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 29 خرداد 1392  5:42 PM
تشکرات از این پست
rashon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول frinaz

با سلام و تشکر

تشکر از شما مسئول زحمتکش و پرتلاش سایت راسخون که یکی از افتخارات سایت وزین راسخون هستید و همچنین از شما سپاسگزارم بخاطر اعلام کل برندگان هفته های باقیمانده همانطور که از تاریخشان مشخص است هفته پیش آماده شده بودند که حقیقتا کار بسیار سنگین و خسته کننده ای بوده است، خدا قوت

اینک از شما مسئول بزرگوار خواهشمندم با توجه به استقبال گسترده از مسابقه پیش بینی ( یعنی بیش از 600 نفر ) با مسئولان ارشد سایت رایزنی های لازم را انجام داده تا حداقل به 30 نفر اول از برندگان پایانی لیگ دوازدهم هدیه ای را در نظر بگیرند مخصوصا در این ایام مبارک که تیم ملی به جام جهانی صعود کرده است و فردا ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان است و همچنین در آستانه نیمه شعبان و ولادت منجی عالم بشیرت حضرت مهدی موعود (عج) هستیم

با سلام و عرض ادب . احترام:

بنده هم این روز های خوب و مسرت بخش را به شماو دیگر کاربران و مسئولین راسخون تبریک می گویم .

درم ورد اعلام نتایج هم هیچ چیز جز عشق به شما کاربران و مقوله ی ورزش نمیتواند انگیزه باشد. در این بین دست راست قوی ای چون سلمان جوان عزیز هم یارای بنده بودند.

در مورد اختصاص جوایز خب به هر حال تصمیم بر این بوده که نوع آن تغییر کند.اگر شما و دیگر کاربران به این نحوه معترضید یا پیشنهاد خاصی دارید با کمال میل پذیرا هستیم . اما نوع جوایز واقعا در اختیارات بنده نیست و مسلما مسئولین بر امور جاری سایت بیشتر از بنده واقفند . اگر دست بنده بود یا این که مسئولین می توانستند که همه را با بهترین جوایز برنده اعلام می کردند.

اما درم ورد پیشنهاد آخر حتما از سوی شما باز هم با مسئولین در میان خواهم گذاشت.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 29 خرداد 1392  5:52 PM
تشکرات از این پست
rashon
ledled92
ledled92
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 68

سلام

اسامی برندگان تیم ملی ایران و کره جنوبی کی اعلام می شوند؟

پنج شنبه 30 خرداد 1392  12:29 AM
تشکرات از این پست
catcat rashon yasbagheri nazaninfatemeh doctor114
rashon
rashon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1310

با سلام  و تشکر:

بند ه از  لیگ برتر هفته  سی ام (30) تا لیگ هفته  سی وچهارم (34) :    296  امتیاز گرفتم  آن  اما هنوز هیچ  امتیازی   به  من  اضافه  نشده است.

لطفا این  موضوع  را  پیگیری  نمایید؟

پنج شنبه 30 خرداد 1392  11:24 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh doctor114
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

نقل قول ledled92

سلام

سلام

دوست عزیز به لینک زیر برو هم اسامی برندگان پیش بینی مسابقه ایران و کره را زده هم برندگان لیگ دوازدهم:

برندگان مسابقات پیش بینی نتایج بازی های فوتبال

پنج شنبه 30 خرداد 1392  4:50 PM
تشکرات از این پست
rashon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول ledled92

سلام

با سلام و عرض ادب:

در لینک زیر اعلام شد:

سپاس

سه شنبه 4 تیر 1392  7:36 PM
تشکرات از این پست
rashon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول azim88

نقل قول ledled92

سلام

سلام

دوست عزیز به لینک زیر برو هم اسامی برندگان پیش بینی مسابقه ایران و کره را زده هم برندگان لیگ دوازدهم:

سلام دوست عزیز:

از پاسخگوئی دقیق شما کمال تشکر را دارم.

سپاس

سه شنبه 4 تیر 1392  7:37 PM
تشکرات از این پست
rashon
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

نحوه شرکت چطوریه من هر کاری کردم اون جدول لیگ برتر ایران رو پر کنم نشد.......

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

سه شنبه 4 تیر 1392  8:25 PM
تشکرات از این پست
doctor114 rashon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول mohsen_alavi

نحوه شرکت چطوریه من هر کاری کردم اون جدول لیگ برتر ایران رو پر کنم نشد.......

سلام دوست من:

فعلا مسابقه ای برگزار نمیشه که ما آن را برای پیش بینی قرار دهیم.با شروع رقابت ها اطلاع رسانی خواهیم کرد.

سپاس

چهارشنبه 5 تیر 1392  7:29 AM
تشکرات از این پست
rashon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول rashon

با سلام  و تشکر:

بند ه از  لیگ برتر هفته  سی ام (30) تا لیگ هفته  سی وچهارم (34) :    296  امتیاز گرفتم  آن  اما هنوز هیچ  امتیازی   به  من  اضافه  نشده است.

لطفا این  موضوع  را  پیگیری  نمایید؟

سلام:

اولا شما برنده نشده اید !!!

دوما این امتیاز ها به هیچ کسی اضافه نشده از سوی مسئولین.

سپاس

چهارشنبه 5 تیر 1392  7:30 AM
تشکرات از این پست
rashon
alirezajafari
alirezajafari
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 254

با سلام

با توجه به اینکه مسابقات لیگ برتر از فردا آغاز می شود، ایا برای مسابقات لیگ سیزدهم هم مسابقه پیش بینی دارید؟

سه شنبه 1 مرداد 1392  7:45 PM
تشکرات از این پست
doctor114 ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول alirezajafari

با سلام

با توجه به اینکه مسابقات لیگ برتر از فردا آغاز می شود، ایا برای مسابقات لیگ سیزدهم هم مسابقه پیش بینی دارید؟

با سلام و عرض ادب:

بله مسابقه به لطف و مدد الهی و با قبول زحمت مدیر محترم انجمن ها تا چند هفته پیگیری می شود و پس از آن بنده در خدمت خواهم بود.

سپاس

یک شنبه 6 مرداد 1392  8:54 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
kavosh
kavosh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 166

چرا شیوه پیش بینی نتایج مسابقات لیگ برتر عوض شده ؟ به نظر من شیوه ای که سال گذشته اجرا میشد خیلی بهتر بود ! امتیاز بیشتری هم نصیب ما میشد ، چون جز به جز به نتیجه و تعداد گلها امتیاز داده میشد !

لطفا در صورت امکان همان شیوه را دوباره اجرا بفرمایید !

با تشکر

چهارشنبه 9 مرداد 1392  7:40 AM
تشکرات از این پست
doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها