0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

majida1365
majida1365
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2352

مسابقه ی پیش بینی هفته ی 21 ليگ برتر

سلام بر آقای دکتر 114

من دیر رسیدم به مسابقه وتاپیک قفل شده است.

من از بازی فردا به بعد را پیشبینی می کنم این را هم مدنظرقرار دهید.

باتشکر

5
فولاد اهواز 2
ذوب آهن 1
پنج‌شنبه 29 دي
لیگ برتر
10

6
راه آهن شهر ری 1
نفت تهران 1
جمعه 30 دي
لیگ برتر
10

7
سپاهان 2
شهرداری تبریز 1
جمعه 30 دي
لیگ برتر
10

8
سایپا البرز 0
صباي قم 0
جمعه 30 دي
لیگ برتر
10

9
پرسپولیس2
مس سرچشمه 1
جمعه 30 دي
لیگ برتر
10

10
مونشن گلادباخ 0
بایرن مونیخ 1
جمعه 30 دي
بوندس لیگا
20

11
شالكه 2
اشتوتگارت 1
شنبه 1 بهمن
بوندس لیگا
20

12
هامبورگ 2
بروسيادورتموند 1
يکشنبه 2 بهمن
بوندس لیگا
20

13
اینتر میلان2
لاتزیو 1
يکشنبه 2 بهمن
سری آ
20

14
منچستر سیتی 2
تاتنهام 1
يکشنبه 2 بهمن
لیگ برتر
20

15
آرسنال 2
منچستر یونایتد 2
يکشنبه 2 بهمن
لیگ برتر
20

16
اوساسونا1
والنسیا1
يکشنبه 2 بهمن
لالیگا
20

17
مالاگا 1بارسلونا 3
يکشنبه 2 بهمن
لالیگا
20

18
رئال مادرید 2
بیبائو1
يکشنبه 2 بهمن
لالیگا 

پنج شنبه 29 دی 1390  5:06 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

نقل قول majida1365

سلام بر آقای دکتر 114

من دیر رسیدم به مسابقه وتاپیک قفل شده است.

من از بازی فردا به بعد را پیشبینی می کنم این را هم مدنظرقرار دهید.

باتشکر

5
فولاد اهواز 2
ذوب آهن 1
پنج‌شنبه 29 دي
لیگ برتر
10

6
راه آهن شهر ری 1
نفت تهران 1
جمعه 30 دي
لیگ برتر
10

7
سپاهان 2
شهرداری تبریز 1
جمعه 30 دي
لیگ برتر
10

8
سایپا البرز 0
صباي قم 0
جمعه 30 دي
لیگ برتر
10

9
پرسپولیس2
مس سرچشمه 1
جمعه 30 دي
لیگ برتر
10

10
مونشن گلادباخ 0
بایرن مونیخ 1
جمعه 30 دي
بوندس لیگا
20

11
شالكه 2
اشتوتگارت 1
شنبه 1 بهمن
بوندس لیگا
20

12
هامبورگ 2
بروسيادورتموند 1
يکشنبه 2 بهمن
بوندس لیگا
20

13
اینتر میلان2
لاتزیو 1
يکشنبه 2 بهمن
سری آ
20

14
منچستر سیتی 2
تاتنهام 1
يکشنبه 2 بهمن
لیگ برتر
20

15
آرسنال 2
منچستر یونایتد 2
يکشنبه 2 بهمن
لیگ برتر
20

16
اوساسونا1
والنسیا1
يکشنبه 2 بهمن
لالیگا
20

17
مالاگا 1بارسلونا 3
يکشنبه 2 بهمن
لالیگا
20

18
رئال مادرید 2
بیبائو1
يکشنبه 2 بهمن
لالیگا 

سلام بر شما کاربر گرامی و همیشه همراه تالار:

دوست من ، متاسفانه امکان چنین کاری وجود ندارد به دلیل اینکه به احتمال خیلی زیاد موقع شمارش امتیازات بنده این پست را نمیبینم . مورد بعدی هم این که در حق دیگران خدای ناکرده ظلم نشود. امیدواریم مثل همیشه در این تالار با ماباشید .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 29 دی 1390  8:00 PM
تشکرات از این پست
faraz2007
faraz2007
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 183

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

سلام . من برنده لیگ برتربودم دوبار هم مدارکمو ارسصال کردم .بار اول در دی ماه نفرستادیدش ، باردوم هم که آمدم تالار روابط همومی گفتم ، آقای ایمان کربلا گفتند مدارکت رسیده باید مدیر لیگ برتر تائید کنند .شما تو همون قسمت گفتید که من برنده شدم . اما بازم در بهمن ماه جایزه من رو نفرستادید . میشه بررسی کیند ببینید چرا این طوری شده ؟

شیراز   و آب رکنی و این باد خوش نسیم     

عیبش مکن که   خال رخ هفت کشور است   !

چهارشنبه 12 بهمن 1390  4:14 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول faraz2007

سلام . من برنده لیگ برتربودم دوبار هم مدارکمو ارسصال کردم .بار اول در دی ماه نفرستادیدش ، باردوم هم که آمدم تالار روابط همومی گفتم ، آقای ایمان کربلا گفتند مدارکت رسیده باید مدیر لیگ برتر تائید کنند .شما تو همون قسمت گفتید که من برنده شدم . اما بازم در بهمن ماه جایزه من رو نفرستادید . میشه بررسی کیند ببینید چرا این طوری شده ؟

سلام بر شما :

اسامی برندگان مطابق معمول به بخش مسابقات ارسال میگردد و طبق آن شما برنده شدیه اید . دوبار هم برنده شده اید . لطفا با مسئولین راسخون مکاتبه نمایئد . تا بررسی نمایند .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 13 بهمن 1390  2:37 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

یکی از کاربران مطالبی در انجمن قرار داده که خیلی قدیمی و تاریخ گذشته است. خبر بازداشت نیکبخت در مرداد ماه را حالا گذاشته!!!

یک شنبه 16 بهمن 1390  10:34 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

یکی از کاربران مطالبی در انجمن قرار داده که خیلی قدیمی و تاریخ گذشته است. خبر بازداشت نیکبخت در مرداد ماه را حالا گذاشته!!!

با سلام و تشکر از حسن توجه شما :

بله بنده ه مشاهده نمودم . اما این پست از نظر قوانین سایت مشکلی ندارد و به احترام این کار بر از دست کاری بدون اجازه ی ایشان اجتناب می کنیم .

سپاس

دوشنبه 17 بهمن 1390  4:07 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

نیمی از مسابقات فوتبال این هفته از مسابقه پیش بینی هنوز برگزار نشده است.

نمی شود این 16 مسابقه را باز کنید؟؟!!

یک شنبه 30 بهمن 1390  3:28 AM
تشکرات از این پست
doctor114
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

عرض سلام

من در هفته بیستم اصلا امتیازاتم حساب نشد وچند بار هم گفتم وقول داده بودید که ترتیب اثر دهید ولی متاسفانه نشد

ضمنا در هفته های پیش قرار شده بود چون خیلیاعلام نتایج    طول کشید وخیلی ها برای پیش بینی زحمت کشیده بودند 20 نفر را بعنوان برنده اعلام نمایید وجایزه بدهید که نشد امیدوارم به وعده ها وفا کنیم ممنون از زحمات شما.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

یک شنبه 30 بهمن 1390  8:33 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh

عرض سلام

من در هفته بیستم اصلا امتیازاتم حساب نشد وچند بار هم گفتم وقول داده بودید که ترتیب اثر دهید ولی متاسفانه نشد

ضمنا در هفته های پیش قرار شده بود چون خیلیاعلام نتایج    طول کشید وخیلی ها برای پیش بینی زحمت کشیده بودند 20 نفر را بعنوان برنده اعلام نمایید وجایزه بدهید که نشد امیدوارم به وعده ها وفا کنیم ممنون از زحمات شما.

با سلام خدمت کاربر پرو پاقرص تالار:

دوست عزیز عارضم که بنده پیش بینی شما را در آن هفته ندیدم و در یکی از تاپیک ها هم از شما پرسیدم و بعد از یک هفته که بررسی کردم پاسخی نداده بودید . ضمنا این کار در کل خلاف قوانین و مقررات مسابقه است و انشاءالله در این فصل رتبه ی بهتری را پیدا میکنید . در مرود میزان برندگان هم بنده پیشنهادات خودرا پس از ارسال به مدیران راسخون برای کاربران هم اعلام میکنم . یکی از این پیشنهادات برای این فصل دوبرابر شده همه جایه ها است به علت کثرت مسابقات و شرکت کننده ها که امیدوارم مورد موافقت قرار گیرد . در اینده از این تغییرات بیشتر خواهید شنید . ضمنا برای مسابقات این فصل طبق هماهنگی انجام شده با مدیر انجمن ها در هر هفته سه برنده خواهیم داشت دو برنده ی پک ورزشی و یک برنده ی پک فرهنگی.

کلیه کاربران در صورت داشتن پیشنهاد و انتقاد در مورد تغییرات ، حتما بیان نمایند .

سپاس

یک شنبه 30 بهمن 1390  7:32 PM
تشکرات از این پست
hakan_2012
hakan_2012
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 815
سه شنبه 2 اسفند 1390  11:23 PM
تشکرات از این پست
doctor114
hakan_2012
hakan_2012
کاربر برنزی

سلام عزیزم دکتر جان من در مورد کاربر برتر از شما خواهشمندم اسامی را هر ماه اعلام کنین ----(2)اما در مورد حرفهای کاربر ((salmanjavan))----یکی از کاربران مطالبی در انجمن قرار داده که خیلی قدیمی و تاریخ گذشته است. خبر بازداشت نیکبخت در مرداد ماه را حالا گذاشته!!!

عرض کنم خدمت دوست عزیزم این خبری که من درج کردم با منبعش به تاریخ » نیکبخت واحدی در یک پارتی شبانه بازداشت شد | جام نیوز - نوزده روز پيش         

پس لطفا جو سازی نکنید  اگر من ندانم چه خبری میگذارم باید بساتم را جمع کنم بروم از راسخون ....در ضمن نیکبخت که هر روز یکبار دستگیرمیشه پس آن همه اخبار خوب را ببینید آن اطلاع رسانی که گذاشتم :یک مثال :

881 4
دوشنبه 26 دی 1390   6:47 PM
توسط:armansabz
  دایی و مایلی کهن در یک کلاس +عکس

881 نفر بازدید کننده باهم به یک بازدید از مسابقه پیش بینی نگاه کنیم :

288 55
یک شنبه 25 دی 1390   2:58 PM
توسط:majida1365
  مسابقه ی پیش بینی هفته ی 20 ليگ برتر

شاید دلیل نشود ولی کمی خوبی ها را ببینیم نکته ریز را فوری نبینیم..................باز هم ممنون از انتقادتان  

hakan....

چهارشنبه 3 اسفند 1390  4:15 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول hakan_2012

ba salam azize delam karbar bartar mah ro asami nadaadin chera in mah residgi konid tnx

سلام دوست عزیز:

این اسامی را به موقع ارسال نمدیم . مثل این که به دست دوستان نرسیده بوده و آن ها هم خبر ندادند که از نو بفرستم . اما پس از مشاهده ی اسامی دوباره فرستادم و دوستان راسخونی زحمت گنجاندن اسامی را در بین برندگان کشیدند .

سپاس از شما و راسخونی ها .

پنج شنبه 4 اسفند 1390  4:29 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول hakan_2012

سلام عزیزم دکتر جان من در مورد کاربر برتر از شما خواهشمندم اسامی را هر ماه اعلام کنین ----(2)اما در مورد حرفهای کاربر ((salmanjavan))----یکی از کاربران مطالبی در انجمن قرار داده که خیلی قدیمی و تاریخ گذشته است. خبر بازداشت نیکبخت در مرداد ماه را حالا گذاشته!!!

عرض کنم خدمت دوست عزیزم این خبری که من درج کردم با منبعش به تاریخ » نیکبخت واحدی در یک پارتی شبانه بازداشت شد | جام نیوز - نوزده روز پيش         

پس لطفا جو سازی نکنید  اگر من ندانم چه خبری میگذارم باید بساتم را جمع کنم بروم از راسخون ....در ضمن نیکبخت که هر روز یکبار دستگیرمیشه پس آن همه اخبار خوب را ببینید آن اطلاع رسانی که گذاشتم :یک مثال :

881 4
دوشنبه 26 دی 1390   6:47 PM
توسط:armansabz
  دایی و مایلی کهن در یک کلاس +عکس

881 نفر بازدید کننده باهم به یک بازدید از مسابقه پیش بینی نگاه کنیم :

288 55
یک شنبه 25 دی 1390   2:58 PM
توسط:majida1365
  مسابقه ی پیش بینی هفته ی 20 ليگ برتر

شاید دلیل نشود ولی کمی خوبی ها را ببینیم نکته ریز را فوری نبینیم..................باز هم ممنون از انتقادتان  

با سلام بر دوست خوب خودم :

چشم اسامی به امید خدا ، اگر عمری باقی و توفیق خدمت حاصل شد هر ماه اعلام میشود . در مورد دوستمون هم که عرض کردم ما با کسی برخورد میکنیم که خلاف کند . شما خلافی مرتکب نشدید . از شما بابت تلاشتون هم بسیار ممنونم.

سپاس

پنج شنبه 4 اسفند 1390  4:31 PM
تشکرات از این پست
hakan_2012
hakan_2012
کاربر برنزی

تالار لیگ برتر کاربر برتر معرفی نکردید برایم جای سوال بود تالاری که بیشترین استقبال را دارد چرا کاربر برترش معرفی نشد .    با تشکر از شما دوست عزیز

hakan....

پنج شنبه 4 اسفند 1390  4:34 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول hakan_2012

تالار لیگ برتر کاربر برتر معرفی نکردید برایم جای سوال بود تالاری که بیشترین استقبال را دارد چرا کاربر برترش معرفی نشد .    با تشکر از شما دوست عزیز

با سلام :

بنده مدیر 6 تالار میباشم در بخش ورزرش راسخون و با عنایتی و لطفی که برو بچه های راسخون داشتند ، هر ماه سه نفر را از سه تالار برنده اعلام می کنم در صورتی که مدیران دیگر مجاز به اعلام یک نفر فقط هستند . در این 2 ماه ما 6 نفر را اعلام نمودیم . در ماه بعد امیدوارم یکی از سه نفر باشید .

سپاس

جمعه 5 اسفند 1390  7:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها