0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

با سلام خدمت مدیر محترم تالار لیگ

یکی از کاربران خوب راسخون موضوع جالبی را مطرح کرده اند .خواهشمندم اگر امکان دارد در لینک چرخشی قرار دهید

به نظر شما بهترین سرمربی تیم پرسپولیس تا کنون چه کسی بوده است ؟ چرا ؟

و

به نظر شما بهترین سرمربی تیم استقلال تا کنون چه کسی بوده است ؟ چرا ؟

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 14 اسفند 1391  2:14 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri doctor114 sadeghfafi AfifAbaadGarden
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام خدمت مدیر محترم تالار لیگ

یکی از کاربران خوب راسخون موضوع جالبی را مطرح کرده اند .خواهشمندم اگر امکان دارد در لینک چرخشی قرار دهید

به نظر شما بهترین سرمربی تیم پرسپولیس تا کنون چه کسی بوده است ؟ چرا ؟

و

به نظر شما بهترین سرمربی تیم استقلال تا کنون چه کسی بوده است ؟ چرا ؟

سلام:

چشم همین الان در هر دو شرکت میکنم.

ممنونم از اطلاع رسانیتون.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 14 اسفند 1391  7:21 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh AfifAbaadGarden snzarei
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

با سلام

با توجه به ارائه لینک پیش بینی لیگ هفته 29

به عرض میرسانم در لینک چرخشی هنوز لیگ هفته 28 قراردارد

سلام:

ممنونم که یادآوری کردید . الان درستش کردند.اما قبلا هم از همان لینک میشده شرکت کرد.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 14 اسفند 1391  7:25 PM
تشکرات از این پست
AfifAbaadGarden snzarei
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول snzarei

نقل قول yasbagheri

با سلام

با توجه به ارائه لینک پیش بینی لیگ هفته 29

به عرض میرسانم در لینک چرخشی هنوز لیگ هفته 28 قراردارد

سلام

ولی فکر کنم به هر حال از راه همون لینکم میشه به مسابقه رسید . من که از همین راه رفتم و شد.

سلام:

از پاسخ گوئی شما متشکرم.

سپاس

دوشنبه 14 اسفند 1391  7:26 PM
تشکرات از این پست
AfifAbaadGarden snzarei
mani86
mani86
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 326

سلام .... برای کسانی که تو مسابقه شرکت میکنند ولی به تعدادی ازمسابقات درست پیش بینی میکنند و برنده نمیشن امتیاز و حسنه نمیدین؟؟

سه شنبه 15 اسفند 1391  11:42 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh AfifAbaadGarden doctor114 snzarei
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2257

سلام دوست عزيز

جهت اطلاع:

لطفا تذكرات لازم رو به كاربر محترم m_whitedragon_f بديد

منكه خيلي گفتم اما گوشش بدهكار نيست در نهايت مجبور به حذف پستش شدم چون فقط كپي پيست همين

باتشكر

چهارشنبه 16 اسفند 1391  12:05 AM
تشکرات از این پست
AfifAbaadGarden doctor114 nazaninfatemeh snzarei
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول mani86

سلام .... برای کسانی که تو مسابقه شرکت میکنند ولی به تعدادی ازمسابقات درست پیش بینی میکنند و برنده نمیشن امتیاز و حسنه نمیدین؟؟

با سلام و عرض ادب و  احترام  و تشکر از شما بابت این سوال:

عارضم به خدمت شما دوست عزیز که الان چهارمین سال برگزاری مسابقه ی پیش بینی است . در سال اول و دوم به غیر از برندگان هفتگی ، به ترتیب 5 و 10 نفر از برترین ها، پس از اتمام لیگ و هفته 34 هم برنده اعلام شده و جوایز بسیار با کیفیت تری نصیبشان شد.در دوره اول هیچ و دردوره دوم امتیازات کسب شده ی همه ی کاربران به امتیاز آن ها در سایت اضافه شد و بر آن اسا هر یک امتیاز 5 حسنه به کاربرش داد.

در دوره قبل به 10 تا 20 نفر جایزه ای در سطح همان جوایز هفتگی به برندگان اختصاص یافت و از 10 تا 70 درصد کل امتیاز کسب شده ی مسابققات پیش بینی شان به آن ها اختصاص یافت . اما فقط به همین افراد ، نه همگی .

ما هم درخواست خواهیم کرد که این امتیاز به همه اختصاص پیدا کن و جوایز پایانی به جای 20 نفر تبدیل به 10 نفر شود ، اما خیلی نفیس تر باشد.

اگر در این رابطه پیشنهاد یا انتقاد دیگری دارید هم با گوش جان پذیرا خواهیم بود و به مسئولین انتقال خواهمی داد.

سپاس

سپاس

چهارشنبه 16 اسفند 1391  8:44 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh snzarei
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول sadeghfafi

سلام دوست عزيز

جهت اطلاع:

لطفا تذكرات لازم رو به كاربر محترم m_whitedragon_f بديد

منكه خيلي گفتم اما گوشش بدهكار نيست در نهايت مجبور به حذف پستش شدم چون فقط كپي پيست همين

باتشكر

سلام آقا صادق :

تخلفی کردند؟ بنده هنوزدر جریان نیستم . اما پیشنهاد میکنم اگر کپی پیست بی رویه ، بدون نظر شخصی داشته اند ، ابتدا تذکر ، سپس در جریان قرار دادن مسئول انجمن ها و در پایان حذف پست کنید.

سپاس

چهارشنبه 16 اسفند 1391  8:51 AM
تشکرات از این پست
sadeghfafi yasbagheri snzarei
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2257

سلام

جهت اطلاع:يكي از كاربران محترم سايت كه البته مديريت تالاري رو هم بر عهده دارند اقدام به ايجاد پستي با اين عنوان كردند

اخبار ورزشی -: 17 اسفند

در اين پست با پاسخ دادن به پست خود در قالب كپي هاي متعدد از خبرهاي مربوط به سايت ورزشي (varzesh3) والبته بدون در نظر گرفتن اينكه آيا اين خبر قبلا در تالار مربوطه وجود دارد يا نه اقدام به كپي پيست هاي متعدد و بي رويه كرده اند كه احساس بنده در برابر اين عملكرد خلاف قوانين تالار و سايت ميباشد و تنها خاصيت اين موضوع افزايش تعداد پست هاي كاربرمذكورودر نتيجه افزايش امتياز و حسنه ميباشد

لطفا اقدامات لازم رو مبذول بفرماييد

باتشكر

پنج شنبه 17 اسفند 1391  12:23 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri snzarei doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول sadeghfafi

سلام

جهت اطلاع:يكي از كاربران محترم سايت كه البته مديريت تالاري رو هم بر عهده دارند اقدام به ايجاد پستي با اين عنوان كردند

اخبار ورزشی -: 17 اسفند

در اين پست با پاسخ دادن به پست خود در قالب كپي هاي متعدد از خبرهاي مربوط به سايت ورزشي (varzesh3) والبته بدون در نظر گرفتن اينكه آيا اين خبر قبلا در تالار مربوطه وجود دارد يا نه اقدام به كپي پيست هاي متعدد و بي رويه كرده اند كه احساس بنده در برابر اين عملكرد خلاف قوانين تالار و سايت ميباشد و تنها خاصيت اين موضوع افزايش تعداد پست هاي كاربرمذكورودر نتيجه افزايش امتياز و حسنه ميباشد

لطفا اقدامات لازم رو مبذول بفرماييد

باتشكر

سلام آقا صادق:

ببخشید که دیر دارم جواب میدم ، نتونستم زودتر بیام راسخون.کاملا درسته ، کار این مدیر گرامی خلاف قوانین وبده و اصلاح شده و خودشون هم خوشبختانه با شهامت و ادب درخور توجه قبول کرده اند. خدا هردوی شما را خیر بده انشاءالله. از همکاری شما هم تشکر میکنم.

سپاس

پنج شنبه 17 اسفند 1391  7:56 PM
تشکرات از این پست
snzarei
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

سلام

اگر تعداد مسابقات قابل پيش بيني در هفته كم باشه مثلا حداكثر 15بازي فكر كنم بهتر باشه چون هم شما مي توانيد سريعتر نتايج را بررسي كنيد و اينقدر عقب نيفتيد و هم كاربران بخاطر زيادي تعداد پيش بيني خسته و منصرف نشوند

شنبه 19 اسفند 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
doctor114 snzarei
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول azim88

سلام

اگر تعداد مسابقات قابل پيش بيني در هفته كم باشه مثلا حداكثر 15بازي فكر كنم بهتر باشه چون هم شما مي توانيد سريعتر نتايج را بررسي كنيد و اينقدر عقب نيفتيد و هم كاربران بخاطر زيادي تعداد پيش بيني خسته و منصرف نشوند

با سلام:

نتایج 2 هفته ی دیگر هم آماده هست که با مسابقه ی هفته ی 30 نمایش داده میشود. در مورد تعدد بازی ها هم ما سه چهار هفته هم بود که فقط بازی لیگ داشتیم .دلیل این که در بسیاری از هفته ها مسابقات زیاد است بیشتر به هیجان و حساسیت مسابقات و تعدد سلایق مربوط می شود و این که اگر کسی بین برندگان کلی قرار میگیرد ، شانس در رده بندی وی تاثیرش خیلی کمتر از دانش ورزشی اش باشد.

سپاس

یک شنبه 20 اسفند 1391  8:56 AM
تشکرات از این پست
azim88 snzarei
snzarei
snzarei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 856

با سلام:

مدیر محترم باز هم که یکی از بازی ها ، اصلا در فهرست واقعی نیستش !!!!!!!!

حواستون کجاست ؟!

حضرت محمد (ص) فرمودند

سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم

یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید

دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد

سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد

یک شنبه 20 اسفند 1391  12:44 PM
تشکرات از این پست
doctor114
snzarei
snzarei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 856

نقل قول azim88

سلام

سلام:

برای ما که جذاب تر میشه ، نمیشه ؟

نتایجشم بالاخره اعلام میشه دیگه !!!wink

حضرت محمد (ص) فرمودند

سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم

یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید

دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد

سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد

یک شنبه 20 اسفند 1391  12:47 PM
تشکرات از این پست
doctor114
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

نقل قول snzarei

با سلام:

مدیر محترم باز هم که یکی از بازی ها ، اصلا در فهرست واقعی نیستش !!!!!!!!

حواستون کجاست ؟!

خب منم برا همين ميگم كمترباشه تا سردرگمي نباشه

راستي اگه ميشه حتما براي جام حذفي با مشورت مسئولان يك مسابقه جداگانه بذاريد كه مسابقاتش توي عيد و بعد از عيد برگزار ميشه . بازي سپاهان-استقلال و پرسپولس-داماش و هچنين بازي فينال

یک شنبه 20 اسفند 1391  1:22 PM
تشکرات از این پست
doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها