0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2257

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

نقل قول yasbagheri

با سلام خدمت مدیر محترم تالار و عرض خسته نباشید

بنده در تاریخ 91/11/29 لینک زیر را ایجاد کردم

http://rasekhoon.net/forum/post/show/717971/1297974/

ولی متوجه شدم در تاریخ 1 اسفند ماه همین موضوع را کاربری دیگر با عنوان

تنها زنی که می‌تواند به استادیوم آزادي برود + عکس

درج گردیده و حضرتعالی خواسته اید که این پست در لینک چرخشی قرار گیرد

یا موضوع نظرسنجی حذف کشتی از المپیک بنده همان روز که موضوع از رسانه ها اعلام گردید به صورت نظرسنجی درتالار شما قراردادم ولی بعد از یک روز متوجه شدم یکی از کاربران پستی مشابه پست بنده در تالار قرارداده وجنابعالی مجددا در لینک چرخشی قرارداده اید

موضوع قراردادن در لینک چرخشی نمیباشد ولی ایا واقعا مطالب ما خوانده نمیشود به هر حال هر کاربر که سریعا پست را گذاشته باشد در اولویت قرار میگیرد و به نظر بنده حضرتعالی گویا اصلا پست بنده را مطالعه ننموده اید

با عذرخواهی از شما خواستم مطالبی را باب اطلاع خدمتتان برسانم چون این موارد ادم را دلسرد میکند نسبت فعالیت در راسخون

با تشکر

سلام كاربر محترم yasbagheri

باعرض معذرت اما بنده تايپيك شما رو نديده بودم وگرنه مطمئن باشيد كه به هيچ وجه به خودم اجازه نميدادم كه مطلب شما رو مجددا در سايت درج كنم

البته فكر كنم مطلب شما در صفحه ديگر و به عنوان ديگه اي ثبت شده بود

موفق باشيد

چهارشنبه 2 اسفند 1391  1:18 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri mamanema doctor114 ravabet_rasekhoon
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

نقل قول sadeghfafi

نقل قول yasbagheri

با سلام خدمت مدیر محترم تالار و عرض خسته نباشید

بنده در تاریخ 91/11/29 لینک زیر را ایجاد کردم

http://rasekhoon.net/forum/post/show/717971/1297974/

ولی متوجه شدم در تاریخ 1 اسفند ماه همین موضوع را کاربری دیگر با عنوان

تنها زنی که می‌تواند به استادیوم آزادي برود + عکس

درج گردیده و حضرتعالی خواسته اید که این پست در لینک چرخشی قرار گیرد

یا موضوع نظرسنجی حذف کشتی از المپیک بنده همان روز که موضوع از رسانه ها اعلام گردید به صورت نظرسنجی درتالار شما قراردادم ولی بعد از یک روز متوجه شدم یکی از کاربران پستی مشابه پست بنده در تالار قرارداده وجنابعالی مجددا در لینک چرخشی قرارداده اید

موضوع قراردادن در لینک چرخشی نمیباشد ولی ایا واقعا مطالب ما خوانده نمیشود به هر حال هر کاربر که سریعا پست را گذاشته باشد در اولویت قرار میگیرد و به نظر بنده حضرتعالی گویا اصلا پست بنده را مطالعه ننموده اید

با عذرخواهی از شما خواستم مطالبی را باب اطلاع خدمتتان برسانم چون این موارد ادم را دلسرد میکند نسبت فعالیت در راسخون

با تشکر

سلام كاربر محترم yasbagheri

باعرض معذرت اما بنده تايپيك شما رو نديده بودم وگرنه مطمئن باشيد كه به هيچ وجه به خودم اجازه نميدادم كه مطلب شما رو مجددا در سايت درج كنم

البته فكر كنم مطلب شما در صفحه ديگر و به عنوان ديگه اي ثبت شده بود

موفق باشيد

با سلام خدمت شما کاربر محترم

این موضوع شاید هم به دلیل حجم بالای پست ها در کلیه تالارها باشد به هر حال شاید این موضوع برای بنده هم اتفاق می افتاد .

تقصیر شما نیست شاید دلیلش نبود مدیر در تالاری بود که بنده گذاشتم

با تشکر

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

چهارشنبه 2 اسفند 1391  1:24 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi mamanema doctor114 ravabet_rasekhoon
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2

سلام دكتر

ميشه بگيد كه در چه شرايطي نظر در قسمت چرخشي اصلي سايت قرار ميگيره؟؟؟

ضمنا نطرتون رو درمورد اين نظرسنجي رو هم بفرماييد: نظرسنجي=ليگ با 18 تيم ، 16 يا 14 ؟

ممنون

چهارشنبه 2 اسفند 1391  1:24 PM
تشکرات از این پست
mamanema doctor114 ravabet_rasekhoon
majid68
majid68
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4493

نقل قول doctor114

نقل قول yasbagheri

با سلام خدمت شما مدیر محترم

و تشکر از پاسخهای قانع کننده ای که دادید به واقع بنده فکر میکردم مدیر تالار ورزش و زیر تالارهایش حضرتعالی میباشید

عذرخواهی میکنم

سوال : یعنی تالار لیگ برتر تحت نظارت شما میباشد ؟ و چه زیرتالارهایی

با تشکر از پاسخ سریع و قانع کننده شما

سلام کاربر گرامی:

انجام وظیفه ای بیش نبوده.

بنده مدیر تالار ورزش و فوتبال و لیگ برتر و ... در کل تمامی تالارهائی که لینکشان در قسمت امضای بنده موجود هست می باشم +تالار ورزش بانوان.

تیم ملی ، استقلال ، پرسپولیس ، سپاهان ، تراکتور و سایر ورزش ها تحت مدیریت بنده نمی باشند.

سپاس

سلام

قابل توجه doctor114

شما در امضای خوش نقش و نگار خود عنوان کرده اید مدیر تالار ورزش و فوتبال . مگر زیر تالارهای فوتبال  استقلال و پرسپولیس جزء فوتبال نیستند . اگر نیستند آنها را از تالارورزش خارج کنید و در پیش بینی های خود نیز تیم های استقلال و پرسپولیس و ... را از لیست پیش بینی های هفتگی هم خارج کنید و اگر هستند فوتبال تیکه پاره هم داریم ؟ !

چهارشنبه 2 اسفند 1391  2:06 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول sadeghfafi

سلام دكتر

ضمنا نطرتون رو درمورد اين نظرسنجي رو هم بفرماييد: نظرسنجي=ليگ با 18 تيم ، 16 يا 14 ؟

ممنون

سلام بر کاربر پر تلاش ورزش:

این پیشنهاد را ارائه میدهیم . پست جالبی هست و نظرات خوبی هم داده شده. چند ساعتی هم هست که ویژه اش کردم.خیلی خوب میشه که یکایک نظرات را بنا به سلیقه و نظر خود - حتی اگر درست هم نباشد - پاسخگو باشید . هزار شرف دارد بر کپی پیست کردن که متاسفانه خیلی ها استاد تمام عیارش هستند .

سپاس از شما

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 2 اسفند 1391  3:26 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon sadeghfafi
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول majid68

نقل قول doctor114

نقل قول yasbagheri

و تشکر از پاسخهای قانع کننده ای که دادید به واقع بنده فکر میکردم مدیر تالار ورزش و زیر تالارهایش حضرتعالی میباشید

عذرخواهی میکنم

سلام کاربر گرامی:

بنده مدیر تالار ورزش و فوتبال و لیگ برتر و ... در کل تمامی تالارهائی که لینکشان در قسمت امضای بنده موجود هست می باشم +تالار ورزش بانوان.

تیم ملی ، استقلال ، پرسپولیس ، سپاهان ، تراکتور و سایر ورزش ها تحت مدیریت بنده نمی باشند.

سپاس

سلام

قابل توجه doctor114

شما در امضای خوش نقش و نگار خود عنوان کرده اید مدیر تالار ورزش و فوتبال . مگر زیر تالارهای فوتبال  استقلال و پرسپولیس جزء فوتبال نیستند . اگر نیستند آنها را از تالارورزش خارج کنید و در پیش بینی های خود نیز تیم های استقلال و پرسپولیس و ... را از لیست پیش بینی های هفتگی هم خارج کنید و اگر هستند فوتبال تیکه پاره هم داریم ؟ !

سلام:

قابل توجه majid68

همانطور که می بینید ، نوشتم فوتبال چون فوتباله نه بستکتبال یا شطرنج یا دومیدانی و  ....!

دوما فوتبال ما 13 زیر تالار داره که مدیریت 5 تاش از اول به من نبوده . مثلا تراکتورسازی رو میخواستند بدهند به یکی از کاربران تبریزی . دادند ولی ایشان مدت هاست نیستند . استقلال و پرسپولیس هم از اول خود مسئولین به بنده ندادند. هرچند هیچ تمایلی هم به این دو زیر تالار ندارم و استقبال هم نمیکنم از مدیریتش . چون باز هم میشه گاوصندوق بزرگ برا کپی پیست و نظرات سطحی.

حالا به نظر شما بهتر بود مینوشتم در امضایم فوتبال ، یا 8 تازیز تالارشو مینوشتم ؟!

در مورد خروج استقلال  و پرسپولیس هم از جدول لیگ ، هیچ وقت چنین کاری را به احترام طرفدارانشان نخواهم کرد.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 2 اسفند 1391  3:34 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت دو دوست عزیز و گرامی، sadeghfafi و yasbagheri   :

از این که در محیط انجمن بسیار مودبانه و با فرهنگ و شخصیت والای خود حضور داشته و انتقاد می نمائید، به خود میبالم.لحن بیان هردوعزیز با بنده و با خودشان محترمانه بود.

خدا خیرتان دهد انشاءالله.

سپاس

چهارشنبه 2 اسفند 1391  3:43 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
majid68
majid68
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4493

نقل قول doctor114

نقل قول majid68

نقل قول doctor114

نقل قول yasbagheri

عذرخواهی میکنم

سلام کاربر گرامی:

سپاس

سلام

قابل توجه doctor114

سلام:

قابل توجه majid68

همانطور که می بینید ، نوشتم فوتبال چون فوتباله نه بستکتبال یا شطرنج یا دومیدانی و  ....!

دوما فوتبال ما 13 زیر تالار داره که مدیریت 5 تاش از اول به من نبوده . مثلا تراکتورسازی رو میخواستند بدهند به یکی از کاربران تبریزی . دادند ولی ایشان مدت هاست نیستند . استقلال و پرسپولیس هم از اول خود مسئولین به بنده ندادند. هرچند هیچ تمایلی هم به این دو زیر تالار ندارم و استقبال هم نمیکنم از مدیریتش . چون باز هم میشه گاوصندوق بزرگ برا کپی پیست و نظرات سطحی.

حالا به نظر شما بهتر بود مینوشتم در امضایم فوتبال ، یا 8 تازیز تالارشو مینوشتم ؟!

در مورد خروج استقلال  و پرسپولیس هم از جدول لیگ ، هیچ وقت چنین کاری را به احترام طرفدارانشان نخواهم کرد.

سپاس

سلام

قابل توجه doctor

بالاخره یک جای کار ایراد داره وقتی فردی مدیر تالار ورزش و از جمله فوتبال هست نمیشه تیم های استقلال و پرسپولیس و ... را از فوتبال جدا کرد . وکپی پیست هم درهمه تالارها و ازجمله سایر زیرتالارهای ورزش تحت مدیریت شما هم انجام  میشه . وگاو صندوق بزرگی شده .

چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:18 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2

نقل قول doctor114

نقل قول sadeghfafi

سلام دكتر

ممنون

این پیشنهاد را ارائه میدهیم . پست جالبی هست و نظرات خوبی هم داده شده. چند ساعتی هم هست که ویژه اش کردم.خیلی خوب میشه که یکایک نظرات را بنا به سلیقه و نظر خود - حتی اگر درست هم نباشد - پاسخگو باشید . هزار شرف دارد بر کپی پیست کردن که متاسفانه خیلی ها استاد تمام عیارش هستند .

سپاس از شما

سپاس

سلام دوست عزيز

ممنون از راهنمايي خوب شما

حتما سعي خواهم كرد كه تا حد امكان به نظرات دوستان هم پاسخگويي لازم رو داشته باشم

هرچند كه در اين موضوع نياز به مشارت بقيه دوستان از جمله حضرتعالي ميباشد

موفق باشيد

پنج شنبه 3 اسفند 1391  11:21 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول sadeghfafi

نقل قول doctor114

نقل قول sadeghfafi

سلام دكتر

ممنون

سپاس از شما

سپاس

سلام دوست عزيز

ممنون از راهنمايي خوب شما

حتما سعي خواهم كرد كه تا حد امكان به نظرات دوستان هم پاسخگويي لازم رو داشته باشم

هرچند كه در اين موضوع نياز به مشارت بقيه دوستان از جمله حضرتعالي ميباشد

موفق باشيد

سلام

چشم.تا جای ممکن در خدمت هستم.

سپاس

پنج شنبه 3 اسفند 1391  11:38 AM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول majid68

نقل قول doctor114

نقل قول majid68

نقل قول doctor114

نقل قول yasbagheri

عذرخواهی میکنم

سلام کاربر گرامی:

سپاس

سلام

قابل توجه doctor114

سلام:

قابل توجه majid68

سپاس

سلام

قابل توجه doctor

بالاخره یک جای کار ایراد داره وقتی فردی مدیر تالار ورزش و از جمله فوتبال هست نمیشه تیم های استقلال و پرسپولیس و ... را از فوتبال جدا کرد . وکپی پیست هم درهمه تالارها و ازجمله سایر زیرتالارهای ورزش تحت مدیریت شما هم انجام  میشه . وگاو صندوق بزرگی شده .

سلام

وضع قوانینی که جلوگیری از کپی پیست بی رویه باشد جهت ممانعت از همین گاوصندوق وبایگانی شدن است.

شما هم مارا یاری نمائید.

سپاس

پنج شنبه 3 اسفند 1391  11:40 AM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2

دكتر جان بنده هنوز آمادگي اين رو دارم كه  اگه كمكي يا كاري از دستم بر بياد انجام بدم

پنج شنبه 3 اسفند 1391  11:53 AM
تشکرات از این پست
doctor114
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

سلام عليكم

ببخشيد دكتر جون ولي 7هفته داره ميگذره ولي خبري از امتيازات هفته هااي اخير نيست . مي دونم كار سختيه ولي نذاريد روي هم جمع شوند بلافاصله بعد از اتمام هفته بازيها دست بكار شويد

با تشكر از شما

پنج شنبه 3 اسفند 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
doctor114
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2

سلام

بعضا ميبينم كه بعضي از كاربران براي اينكه تعدادپست هاي خودشون رو بالا ببرن فقطو فقط از تكنيك كپي پيست استفاده ميكنند!!!

حالا اين كار اگر بعدش يه نظر بدن مشكلي نيست ولي قسمت مهمه كار اينه كه ميان اون خبر رو تكه تكه ميكنن و هر تكه رو به عنوان يه نظر به اون پست اضافه ميكنن!!!

ميتونيد يه سري به اين پستها بزنيد تا متوجه حرف بنده بشيد:

برد شیرین استقلال با درخشش فرهاد

کشتی آزاد ایران، آمریکا را به زانو درآورد

و...

به نظر بنده اين يه نوع تقلب و جرزني هست

حالا نظر شماچيه؟؟؟

جمعه 4 اسفند 1391  12:38 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول sadeghfafi

دكتر جان بنده هنوز آمادگي اين رو دارم كه  اگه كمكي يا كاري از دستم بر بياد انجام بدم

سلام:

آقا صادق صندوق پست الکترونیکی خودرا بررسی نمائید ، چند روزی هست که پاسخ و راهنمائی لازم را انجام داده ام.

سپاس

شنبه 5 اسفند 1391  8:04 AM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
دسترسی سریع به انجمن ها