نقل قول yasbagheri
با سلام خدمت مدیر محترم تالار و عرض خسته نباشید
بنده در تاریخ 91/11/29 لینک زیر را ایجاد کردم
http://rasekhoon.net/forum/post/show/717971/1297974/
ولی متوجه شدم در تاریخ 1 اسفند ماه همین موضوع را کاربری دیگر با عنوان
تنها زنی که میتواند به استادیوم آزادي برود + عکس
درج گردیده و حضرتعالی خواسته اید که این پست در لینک چرخشی قرار گیرد
یا موضوع نظرسنجی حذف کشتی از المپیک بنده همان روز که موضوع از رسانه ها اعلام گردید به صورت نظرسنجی درتالار شما قراردادم ولی بعد از یک روز متوجه شدم یکی از کاربران پستی مشابه پست بنده در تالار قرارداده وجنابعالی مجددا در لینک چرخشی قرارداده اید
موضوع قراردادن در لینک چرخشی نمیباشد ولی ایا واقعا مطالب ما خوانده نمیشود به هر حال هر کاربر که سریعا پست را گذاشته باشد در اولویت قرار میگیرد و به نظر بنده حضرتعالی گویا اصلا پست بنده را مطالعه ننموده اید
با عذرخواهی از شما خواستم مطالبی را باب اطلاع خدمتتان برسانم چون این موارد ادم را دلسرد میکند نسبت فعالیت در راسخون
با تشکر
سلام به شما کاربر گرامی تالار ورزش
شما هم خسته نباشید، آرزوی موفقیت روز افزون برای شما و خانواده محترم دارم.گله ی شما را وارد می دانم ، اما خودم را هم مقصر نمی دانم ! میفرمائدی ، چرا؟ به عرایض بنده در زیر توجه فرمائید و بعدا نظر خودتان را هم اعلام.
دراین مورد نکاتی را عرض مینمایم، باز هم اگر جائی مبهم بود ،آماده شنیدن هستم و قطعا بررسی می نمایم.
دوست گرامی شما مطلب " ننه آبی؛ پیرزنی که عاشق آبی و استقلال است " را در زیر تالار استقلالی ها ایجاد کرده اید که با این که در تالار ورزش و زیر شاخه فوتبال است ، اما بنده مدیر آن تنیستم . حتی نمیدانم مدیرش کیست !!! می توانید این موضوع را از مسئول ارشد انجمن ها هم استعلام کنید . تالار های استقلال و پرسپولیس و سپاهان و تیم ملی و تراکتور ، تحت مدیریت بنده نمی باشد و خب به همین دلیل آن را ندیدم که ازحالت عادی به ویژه تبدیلش کنم یا مسئول انجمن ها را از موضوع آگاه کرده و بخواهم که در لینک چرخشی قرارش دهند.
اما تاپیک : " تنها زنی که میتواند به استادیوم آزادي برود + عکس " را آقا صادق مستقیما در تالار ورزش ، که تحت مدیریت بنده است قرار داده اند ، جائی که هر روزه بیش از 10 بار آن را بررسی مینمایم و خب مسلما میبینم و با توجه به اهمیت مطالب کاربران - از جمله یکی دوبار پست های شما را - آنها را ویزه کرده یا پیشنهاد چرخشی شدنش را میدهیم . مگرنه فرقی بین کاربران نبوده و نیست و انشاءالله نخواهد بود .
در مورد دوم فرمایش شما ، مطلب " نظرسنجی : آیا با حذف کشتی از المپیک موافق هستید؟ لطفا رای دهید؟ " را شما کاربر پر تلاش و مطلب " برای جلوگیری از حذف کشتی از المپیک رأی دهید " را مدیر پر تلاش ، صمصام ، هر دو در زیر تالار سایر ورزش ها و زیر شاخه ی کشتی قرار داده اید که بازهمچون موارد بالا، مدیریتش با بنده نیست و در حقیقت بنده اصلا این پست ها را ندیده بودم ! گله ی شما در این موارد به بنده بر نمیگردد، مسئول مستقیمش مدیر این تالارهاست - البته اگر مدیری داشته باشد - و بنده به مانند شما مسئولیتی در تالارهای ذکر شده نداشته و کاربری عادی و فاقد امکانات مدیریتی هستم.
در جایی هم فرموده اید که:
" موضوع نظرسنجی حذف کشتی از المپیک بنده همان روز که موضوع از رسانه ها اعلام گردید به صورت نظرسنجی درتالار شما قراردادم ولی بعد از یک روز متوجه شدم یکی از کاربران پستی مشابه پست بنده در تالار قرارداده وجنابعالی مجددا در لینک چرخشی قرارداده اید " .
اما بنده اصلا این مطلب شما را در انجمن ها ندیدم ف بلکه در اخبار راسخون دیدم . جائی که هرروزه سر میزنم ، میخوان مو نظر میدهم.شرکت کردم و دیدم مفید میتونه باشه و به مسئولین هم پیشنهاد کردم . این هم لینکش : " برای جلوگیری از حذف کشتی از المپیک رأی دهید " . قبول دارید که در اخبار راسخون هست ؟
در ضمن همواره مشاهده می نمائید که هروقت پستی را پیشنهاد میکنم عرض میکنم " کاربری" یا گاهی اسم شخص را هم می آورم اما این دفعه چون خبر از خود اخبار راسخون بود ، اینطور نبوده. ملاحظه بفرمائید : این لینک درخواست بنده از مسئول ارشد انجمن هاست : " پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت " .
مدیریت تالار گسترهده ورزش با خیل عظیم کاربران و پست های ارسالی ف تصحیح و بررسی نتایج مسابقات پیش بینی و مشغله های شخصی بنده واقعا اجازه نمی دهد هر روز به تالار هایی که مدیرش نیستم سر بزنم.
دوست گرامی امیدوارم پاسخ ها کامل و واضح باشد.باور بفرمائید فرقی بین کاربران قائل نمی شوم و اگر روزی تبعیض یا حق کشی یا بی عدالتی را در راسخون سبب شوم ف اولین کسی که با دکتر 114 برخورد می کند ، دکتر 114 است .
باز هم سوالی داشتید خواهشا بفرمائید تا توضیح دهم و ابهامی برای هیچ کس نباشد .
درپناه حق مانا باشید همواره.
سپاس