0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

سلام

دیگه محل نمی گذارین آقای دکتر!

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

پنج شنبه 18 آبان 1391  12:29 PM
تشکرات از این پست
doctor114 hakan_01
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

نقل قول salmanjavan

سلام

دیگه محل نمی گذارین آقای دکتر!

سلام جانم:

این فرمایشات چیه؟! روی سر بنده جا دارید آقا سلمان . فکر کنم منظورتون تاخیر در پاسخگویی به میلتون باشه.

الان جواب میدم.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 18 آبان 1391  7:40 PM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

با سلام و عرض خسته نباشیدخدمت دوست و مدیر عزیز

یک پیشنهاد داشتم اگر امکان دارد یک تالار به زیر مجموعه انجمن اضافه گردد با نام لیگ آزادگان تا نتایج هر هفته را آنجا قید کنیم 

از بابت پست ها و راهنمایی هایتان یک دنیا تشکر را دارم 

و افتخار میکنم که کاربر تالار لیگ برتر و انجمن ورزش میباشم این راهنمایی هایتان هست که به فعالیت مرا تشویق خواهد کرد...

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

دوشنبه 22 آبان 1391  9:25 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول hakan_01
با سلام و عرض خسته نباشیدخدمت دوست و مدیر عزیز

یک پیشنهاد داشتم اگر امکان دارد یک تالار به زیر مجموعه انجمن اضافه گردد با نام لیگ آزادگان تا نتایج هر هفته را آنجا قید کنیم 

از بابت پست ها و راهنمایی هایتان یک دنیا تشکر را دارم 

و افتخار میکنم که کاربر تالار لیگ برتر و انجمن ورزش میباشم این راهنمایی هایتان هست که به فعالیت مرا تشویق خواهد کرد...

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت کاربر گرامی و همیشه همراه :

شما به بنده لطف دارید . در مورد پیشنهاداتتان هم در اولین فرصت بررسی میکنم و در صورت نیاز با مسئولین در میان می گذارم و بعید می دانم آن ها هم همکاری نکنند.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 23 آبان 1391  9:56 AM
تشکرات از این پست
hakan_01
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

سلام

یک سری ابهامات در مورد هفته دوازدهم را به ایمیلتان ارسال کردم

لطفا بررسی کنید

ممنون

سه شنبه 23 آبان 1391  2:25 PM
تشکرات از این پست
jamaran
jamaran
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 135

به نظرمن خیلی زود این نظرسنجی شروع شد یعنی مابایدسه هفته صبرکنیم تامسابقات انجام بشه تااون موقع هیچی یادم نمییاد دیگه هیجان نداره

سه شنبه 23 آبان 1391  5:46 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول jamaran

به نظرمن خیلی زود این نظرسنجی شروع شد یعنی مابایدسه هفته صبرکنیم تامسابقات انجام بشه تااون موقع هیچی یادم نمییاد دیگه هیجان نداره

با سلام:

این امر به خاطر دادن فرصت بیشتر به کاربران برای شرکت بوده و پیش بینی ها تا نیم ساعت قبل از شروع اولین بازی هم ادامه دارد و شما و دیگر دوستان هم میتوانید در آن شرکت نمائید .

در ضمن پیشنهاد شما را هم اگر دوستان دیگری هم بدهند مورد نظر قرار خواهیم داد .

سپاس

چهارشنبه 24 آبان 1391  8:50 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

با سلام و تسلیت ایام عزاداری سید الشهدا (ع)

نتایج هفته های هفتم و دهم ارسال شد

جمعه 3 آذر 1391  2:50 PM
تشکرات از این پست
mamanema doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

با سلام و تسلیت ایام عزاداری سید الشهدا (ع)

نتایج هفته های هفتم و دهم ارسال شد

با سلام خدمت دوست گرامی وهمیشه همراه تالار:

تسلیت بتده را هم پذیرا باشید.

سپاس بیکران از شما و بررسی کوچکی انجام می شود و به دست مسئولین می رسانم.

جواب ایمیل هایتان را هم به صورت دقیق تا پایان وقت اداری امروز خواهم داد.

صمیمانه ترین سپاس ها تقدیم شما.

سه شنبه 7 آذر 1391  8:50 AM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

این یک نامه نیست ..!!

با سلام خدمت مدیر عزیزی که واقعا هرچه در این تالار لیگ داریم بخاطر مدیریتش هست دکتر جان اینکه دیدم برای احقاق حق کاربری حقیر چون من اینگونه وقت گذاشتید و بحث کردید و حرفهای مرا به مدیران رساندید احساس غرور کردم خیلی ممنونم دکتر جان هرکس هم قدر تو را نداند من خواهم دانست اینجانب از این پس نیز با افتخار همراه شما خواهم بود و فعالیتهایم را بیش و بیشتر خواهم کرد تا شاید ذره ای از محبتهای شما بهترین مدیر راسخون را جبران کنم بهترین ها را از خداوند منان برایتان می خواهم .

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

پنج شنبه 9 آذر 1391  10:08 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول hakan_01

با سلام خدمت مدیر عزیزی که واقعا هرچه در این تالار لیگ داریم بخاطر مدیریتش هست دکتر جان اینکه دیدم برای احقاق حق کاربری حقیر چون من اینگونه وقت گذاشتید و بحث کردید و حرفهای مرا به مدیران رساندید احساس غرور کردم خیلی ممنونم دکتر جان هرکس هم قدر تو را نداند من خواهم دانست اینجانب از این پس نیز با افتخار همراه شما خواهم بود و فعالیتهایم را بیش و بیشتر خواهم کرد تا شاید ذره ای از محبتهای شما بهترین مدیر راسخون را جبران کنم بهترین ها را از خداوند منان برایتان می خواهم .

با سلام و عرض ادب خدمت یار همیشه همراه قدیمی تالارورزش:

من لایف این همه محبت شما نیستم دوست عزیز.هرچه هم بوده انجام وظیفه ای بیش نبوده . علاقه ی شخصی و تکیه به معلومات و داشته هایم و این که همراهانی دلگرم کننده چون شما دارم اصلی ترین مشوقم بوده اند.امیدوارم همه از دست بنده راضی باشند.

سپاس

جمعه 10 آذر 1391  9:35 AM
تشکرات از این پست
hakan_01
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

سلام

نگرانتون شده ام!

نیستید؟؟

دوشنبه 13 آذر 1391  2:21 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

نگرانتون شده ام!

نیستید؟؟

سلام دوست همیشه همراه خودم:

هستیم در خدمت شما و همه ی کاربران محترم راسخون.

این روها خیلی سرم شلوغه و توفیق ارتباط بیش از پیش برایم مقدور نیست متاسفانه.

سپاس

دوشنبه 13 آذر 1391  6:14 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari salmanjavan
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

با سلام

لطفا حالا که نیم فصله هرچه زودتر امتیاز هفته های گذشته رو حساب کنین تا روی هم تلمبار نشوند

و برای جام حذفی هم مسابقه بذارین که مثلا فقط تیم حذف شده رو حدس بزنیم و فقط به یک نفر جایزه بدین که نهایتا 4یا 5جایزه میشه

با تشکر

دوشنبه 13 آذر 1391  9:40 PM
تشکرات از این پست
zareinurse doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول azim88

با سلام

لطفا حالا که نیم فصله هرچه زودتر امتیاز هفته های گذشته رو حساب کنین تا روی هم تلمبار نشوند

و برای جام حذفی هم مسابقه بذارین که مثلا فقط تیم حذف شده رو حدس بزنیم و فقط به یک نفر جایزه بدین که نهایتا 4یا 5جایزه میشه

با تشکر

سلام علیکم:

حتما همینطوره که شما فرمودید. این نتایج به زودی زود اعلام می گردد.

درمورد مسابقه ی جام حذفی هم باید عرض کنم که این نوع مسابقات که فقط با حدس انجام شود در برنامه ی بنده جایی ندارد.

اگر بنا به اجرای مسابقه ای در ارتباط با جام های مختلف باشد ؛ مطابق قبل با پست های تالیفی و فنی هم همراه خواهد شد .

سپاس از شما

سه شنبه 14 آذر 1391  11:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها