0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

نقل قول salmanjavan

نقل قول eshag1

سلام

من توی چند پیش بینی اخیر شرکت کردم ولی نمیدونم کجا باید برندگان هفتگی رو مشاهده بکنم؟؟

دوست عزیز سلام

هفته اول

هفته دوم

هفته سوم متاسفانه لینک این هفته را پیدا نکردم

هفته چهارم

هفته پنجم

هفته ششم

هفته هفتم به دلیل بازی عقب افتاده فعلا اعلام نشده است

هفته هشتم به زودی اعلام می شود

هفته نهم به زودی اعلام می شود

هفته دهم به دلیل بازی عقب افتاده فعلا اعلام نشده است

هفته یازدهم مسابقات این هفته در جریان است

سلام و سپاس از سلمان جوان.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 21 مهر 1391  2:37 PM
تشکرات از این پست
siasport23 salmanjavan
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

نقل قول hakan_01

سلام دکتر خوبی سلامتی من چند ایمیل فرستادم نمیدانم به دستتان رسید یا نه

خواستم بگم با تمام توان حاضرم هر کمکی از دستم بر بیاید انجام دهم به همین منظور ایمیلهایم را چند تایی کردم

پل ارتباطی با بنده حقیر : 7urk@hackermail.com

7urk@usa.com   

سلام جانم:

به دستم رسیده.مشکل فعلا حل شده که مزاحم شما نشدم عزیز

سپاس از شما

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 21 مهر 1391  2:41 PM
تشکرات از این پست
siasport23 hakan_01
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام

یک تشکرمخصوص بخاطرتوجه به پیشنهادبنده درموردنحوه اعلام اسامی برندگان پایانی لیگ برتر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 22 مهر 1391  10:11 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام

یک تشکرمخصوص بخاطرتوجه به پیشنهادبنده درموردنحوه اعلام اسامی برندگان پایانی لیگ برتر

سلام دوست قدیمی خودم:

عمل به پیشنهادات سازنده را وظیفه ی خود می دانم .

سپاس

شنبه 22 مهر 1391  5:39 PM
تشکرات از این پست
farshon
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

با سلام و عرض خسته نباشید از خستگی یک سال تلاش بی وقفه به مدیر تالار لیگ برتر جناب دکتر اینجانب وظیفه خود دانستم تا تشکرات فراوان خود را خدمت شما دوست عزیزم برسانم از اینکه دیدم در تمام این مدت با تلاشهایتان تالار ورزش را به بهترین شکل مدیریت کردید به خود بالیدم که در این سایت و در این تالار فعالیت کردم دکتر جان امیدوارم در تمام مراحل زندگیتان موفق باشد آرزوی بهترینها برای شما را دارم ... از اعلام نتایج نهایی مسابقات سال قبل کمال تشکر را دارم هم از شما هم از دوست عزیزم سلمان جوان ....

h@k@n_01

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

پنج شنبه 27 مهر 1391  2:53 PM
تشکرات از این پست
snzarei doctor114 salmanjavan
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

نقل قول hakan_01

با سلام و عرض خسته نباشید از خستگی یک سال تلاش بی وقفه به مدیر تالار لیگ برتر جناب دکتر اینجانب وظیفه خود دانستم تا تشکرات فراوان خود را خدمت شما دوست عزیزم برسانم از اینکه دیدم در تمام این مدت با تلاشهایتان تالار ورزش را به بهترین شکل مدیریت کردید به خود بالیدم که در این سایت و در این تالار فعالیت کردم دکتر جان امیدوارم در تمام مراحل زندگیتان موفق باشد آرزوی بهترینها برای شما را دارم ... از اعلام نتایج نهایی مسابقات سال قبل کمال تشکر را دارم هم از شما هم از دوست عزیزم سلمان جوان ....

h@k@n_01

سلام به دوست همیشگی خوب خودم:

ممنونم از لطف شما . محبت دارید عزیز. اما یادتون باشه بدون حمایت های شما عزیزان این موفقیت ها میسر نبود . دست بوس همه ی شما هستم .

سپاس

جمعه 28 مهر 1391  10:56 AM
تشکرات از این پست
hakan_01
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نقل قول hakan_01

h@k@n_01

سلام

از لطف شما متشکرم

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

جمعه 28 مهر 1391  1:28 PM
تشکرات از این پست
sarhang hakan_01 doctor114
salam10
salam10
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 47

من تو مسابقه پیش بینی هفته چهاردهم دکمه پاسخ برای من وجود نداره

یک شنبه 7 آبان 1391  12:05 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salam10

من تو مسابقه پیش بینی هفته چهاردهم دکمه پاسخ برای من وجود نداره

سلام:

با نام کاربری وارد شوید و در صفحه اول مسابقه دکمه ی پست جدید را بزنید .

سپاس

یک شنبه 7 آبان 1391  11:26 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام آقای دکتر

از لطف شما بسیار ممنونم

خدا بد نده!! چی شده؟ ظاهرا کسالت داشته اید.

امیدوارم حالتان بهتر شده باشد

در مورد تاخیر در نتایج هفته سیزدهم هم ببخشید

یک مسافرت پیش بینی نشده و بدون برنامه قبلی به دیار شما پیش آمد که سه چهار روزی اصلا به اینترنت دسترسی نداشتم

ان شااله امشب یا فردا ارسال می کنم

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

یک شنبه 7 آبان 1391  11:05 PM
تشکرات از این پست
doctor114 hakan_01
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام آقای دکتر

از لطف شما بسیار ممنونم

خدا بد نده!! چی شده؟ ظاهرا کسالت داشته اید.

امیدوارم حالتان بهتر شده باشد

در مورد تاخیر در نتایج هفته سیزدهم هم ببخشید

یک مسافرت پیش بینی نشده و بدون برنامه قبلی به دیار شما پیش آمد که سه چهار روزی اصلا به اینترنت دسترسی نداشتم

ان شااله امشب یا فردا ارسال می کنم

سلام:

ممنونم.بد نبینید.کسالتی مختصر چندروزی مارا بستری کرد. سلامت باشید شما و خانواده ی محترم.

ممنونم. اما فکر کنم منظورتون هفته ی 12 بود نه 13 . چون 13 تازه دیشب به اتمام رسید.در هر روی خیلی از شما ممنونم.

سپاس

دوشنبه 8 آبان 1391  11:55 AM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

با سلام خدمت مدیر محترم

طبق هماهنگی با جناب نجاران گردهمایی مدیران در روز جمعه91/8/12 در ساعت 19 آغاز خواهد شد. با تشکر

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

پنج شنبه 11 آبان 1391  9:39 AM
تشکرات از این پست
doctor114
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام تشکر واقعاً پست خیلی خوبی هست ولی شما فقط به نفرات اول تا سوم جایزه می دهید اگر امکانش به بود به بقیه نفرات امتیاز هدیه می دادید وافقعاً عالی می شود 

آیا این امکان فراهم می شود؟

پنج شنبه 11 آبان 1391  1:11 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

سلام تشکر واقعاً پست خیلی خوبی هست ولی شما فقط به نفرات اول تا سوم جایزه می دهید اگر امکانش به بود به بقیه نفرات امتیاز هدیه می دادید وافقعاً عالی می شود 

آیا این امکان فراهم می شود؟

با سلام خدمت دوست همیشه همراهم :

اولا شما و هرکسی که به جوایز اعتراض داره میتوانید در لینک زیر شرکت کرده و با زدن دکمه ی " تشکر" جایزه دلخواه خودرا رای دهید تا شاید مسئولین جوایز را عوض کنند.

http://rasekhoon.net/forum/thread/660000/page1/

دوما این موضوع را می توانید در بخش پیشنهادات و انتقادات در مورد جوایز با مسئولین در میان بگزارید.

سپاس

جمعه 12 آبان 1391  4:19 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول reza_rasekhekhoon

با سلام خدمت مدیر محترم

طبق هماهنگی با جناب نجاران گردهمایی مدیران در روز جمعه91/8/12 در ساعت 19 آغاز خواهد شد. با تشکر

smiley

جمعه 12 آبان 1391  4:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها