0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

نقل قول azizjoon6772

باسلام خدمت شما

سؤالی داشتم. چرا الآن هرچی وارد قسمت پیش بینی می شوم تاپیک موجود نیست.

خوب منم میخام در مسابقه شرکت کنم

سلام:

الان تست بفرمائید و اگر باز هم مشکلی داشتید ، اعلام بفرمائید .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 1 مهر 1391  1:57 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

نقل قول hakan_01

نقل قول azizjoon6772

باسلام خدمت شما

سؤالی داشتم. چرا الآن هرچی وارد قسمت پیش بینی می شوم تاپیک موجود نیست.

خوب منم میخام در مسابقه شرکت کنم

سلام دوست عزیز من فکر کردم شاید چند ساعتی به شروع هفته نهم نمانده من جوابی بدم واستون شاید دکتر کار داشت نتونست

اول باید وارد پنل کاربری شوید سپس به لینک زیر رفته و طبق عکس نتایج را از گزینه پاسخ  پیش بینی کنید.در صورتی که 3 گزینه پاسخ تشکر و نقل قول را مشاهده نکنید حتما وارد پنل کاربریتان نشده اید.

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/649072/page1/?openuserpanel=true

سلام هاکان من :

ممنوم از جواب کاملتون .

سپاس بیکران

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 1 مهر 1391  1:58 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مدیرمحترم تالارلیگ برتر:

باسلام وخداقوت

یک انتقادداشتم ، قسمت تایپیکهای ویژه تون خیلی زیادشده وچندوقتی است که واقعا" گیج شده ام لطفا"ترتیبی اتخاذ نمائیدوپستهاواعلام نتایج قبلی جزء پستهای عادی قرارگیرد.

بااحترام

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 1 مهر 1391  3:03 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم تالارلیگ برتر:

باسلام وخداقوت

یک انتقادداشتم ، قسمت تایپیکهای ویژه تون خیلی زیادشده وچندوقتی است که واقعا" گیج شده ام لطفا"ترتیبی اتخاذ نمائیدوپستهاواعلام نتایج قبلی جزء پستهای عادی قرارگیرد.

بااحترام

سلام دوست من و مدیر محترم:

کاملا قبوله . خود بنده هم واقف هستم به این موضوع .دلیلش میدونید چیه؟ به این علته که همه کاربرا فقط یک ماه وقت دارند تا برای دریافت جوایز اقدام کنند و اگر نبینند ، از دستشون میپره ! و 22 هفته از آن هم در یکروز اعلام شده و نمیشه یکی یکی پاکشون کرد . در دو هفته ی اینده باارسال چند سری جوایز به مرور پاک می گردد. از یادآوری شما ممنونم. در نظر سنجی ها ما هم دوست داریم شرکت کنید.

سپاس

شنبه 1 مهر 1391  7:28 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

عذرمی خواهم مدیرمحتر

میشه بفرمائید نتیجه جدیدوبرندگان جدید اعلام شده پیش بینی لیگ برتر مربوط به کدام دوره می باشد؟34 یا35 وامتیازات نهایی اعلام شده شامل اون برآورد20نفراست یاخیر؟وموردقبول سایت می باشدیاخیر؟حقیقتا"الان من اگرهم برنده شوم بااین شلوغی تایپیکها متوجه نخواهم شدمیشه جدولی جداگانه طراحی نمائیدونفرات اول تاسوم ویاطرح جدیدتابیستم رودراون بگنجانیدتاکاربرابراحتی متوجه برندگی خودشون شوند؟ببخشیدبااین همه مشغله کاری مزاحمتون می شوم شمارادرک می کنم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 3 مهر 1391  11:35 AM
تشکرات از این پست
hakan_01 doctor114 abbas1476
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 317

یک پیشنهاد:

اگر تایپیک مربوط به مسابقات جام یازدهم را در درون یک شاخه جداگانه قرار دهید دیگر در قسمت اعلان ها این شلوغی را نخواهیم داشت فقط یک اعلان به عنوان لیگ یازدهم خواهیم داشت و بقیه مربوط به جام دوازدهم می شود که دیگر شلوغ نخواهد شد.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.:» بر چهره دلربای مهدی صلوات «:.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
دوشنبه 3 مهر 1391  12:31 PM
تشکرات از این پست
hakan_01 doctor114 farshon
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام آقای دکتر

لطفا ایمیل خودتان را چک کنید

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

دوشنبه 3 مهر 1391  2:10 PM
تشکرات از این پست
doctor114
abbas1476
abbas1476
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 167

سلام آقای دکتر

خواهش میکنم یه دستی به این تالار بزنید ، خیلی شلوغ پلوغه ... لااقل این نتایج فصل قبل رو جدا بذارید که اینقدر صفحه به هم ریخته نباشه . دنبال یه چیزی میگردی باید چند دقیقه وقت صرف کنی تا پیداش کنی .

با تشکر

(( خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ... ور نه این دنیا که دیدیم خندیدن نداشت ))

سه شنبه 4 مهر 1391  12:23 AM
تشکرات از این پست
farshon doctor114
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام آقای دکتر

تاریخ برگزاری برخی مسابقات در جداول اشتباه است مثل بازی سویا و دپورتیولاکرونیا در هفته نهم که شما سه شنبه 4 هر زده اید در حالی که بازی 3 مهر بوده است

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

سه شنبه 4 مهر 1391  10:29 AM
تشکرات از این پست
farshon doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

عذرمی خواهم مدیرمحتر

میشه بفرمائید نتیجه جدیدوبرندگان جدید اعلام شده پیش بینی لیگ برتر مربوط به کدام دوره می باشد؟34 یا35 وامتیازات نهایی اعلام شده شامل اون برآورد20نفراست یاخیر؟وموردقبول سایت می باشدیاخیر؟حقیقتا"الان من اگرهم برنده شوم بااین شلوغی تایپیکها متوجه نخواهم شدمیشه جدولی جداگانه طراحی نمائیدونفرات اول تاسوم ویاطرح جدیدتابیستم رودراون بگنجانیدتاکاربرابراحتی متوجه برندگی خودشون شوند؟ببخشیدبااین همه مشغله کاری مزاحمتون می شوم شمارادرک می کنم.

سلام مدیر قدیمی و دوست همیشگی خودم:

حالتون خوبه؟ بله . ببینید ، الان نتایج فصل یازدهم که همون فصل قبله به طور کامل اعلام شده و همه در تاپیکی مجزا آورده شده و هر هفته هم سه برنده داشته . اما هنوز بنده اسامی 20 نفر برتر را ارسال نکرده ام برای مسئولین که به زودی انجام میشود. ضمنا مسئولین هم بنا به شرایط خود و مجموعه ی خودشان  برندگان را 12 نفر اعلام کرده اند و بنده هم باید این نفرات را از 20 به 12 کاهش دهم .در مرود برندگان نهایی اطلاع رسانی گستره در مرود اسامی ان ها خواهیم کرد.

سپاس

چهارشنبه 5 مهر 1391  1:09 PM
تشکرات از این پست
farshon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول rezazn

یک پیشنهاد:

اگر تایپیک مربوط به مسابقات جام یازدهم را در درون یک شاخه جداگانه قرار دهید دیگر در قسمت اعلان ها این شلوغی را نخواهیم داشت فقط یک اعلان به عنوان لیگ یازدهم خواهیم داشت و بقیه مربوط به جام دوازدهم می شود که دیگر شلوغ نخواهد شد.

سلام دوست گرامی:

بر دیده ی منت مینهیم پیشنهاد عالی شما را . چشم . الساعه.

سپاس

چهارشنبه 5 مهر 1391  1:10 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول abbas1476

سلام آقای دکتر

خواهش میکنم یه دستی به این تالار بزنید ، خیلی شلوغ پلوغه ... لااقل این نتایج فصل قبل رو جدا بذارید که اینقدر صفحه به هم ریخته نباشه . دنبال یه چیزی میگردی باید چند دقیقه وقت صرف کنی تا پیداش کنی .

با تشکر

سلام دوست گرامی:

بر دیده ی منت مینهیم پیشنهاد عالی شما را . چشم . الساعه.

سپاس

چهارشنبه 5 مهر 1391  1:11 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام آقای دکتر

لطفا ایمیل خودتان را چک کنید

سلام یار قدیمی:

چشم ، حتما .

سپاس

چهارشنبه 5 مهر 1391  1:12 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050
پنج شنبه 6 مهر 1391  10:46 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

با سلام

در مسابقه ی پیش بینی هفته ی یازدهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس

در قسمت اول اسم هر دو تیم رو راه آهن شهر ری نوشتید که یکیشون رو باید پیکان مینوشتید

همین

سلام:

از شما و آقای سلمان جوان بابت این تذکر تشکر میکنم. اصلاح گردید .

سپاس

پنج شنبه 6 مهر 1391  12:54 PM
تشکرات از این پست
architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها