0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

نقل قول salmanjavan

نقل قول doctor114

نقل قول bivafa

سلام.

اینکه این نظر سنجی را گذاشتید برای شرایط فعلی خوب و مناسب است،منتها باید تلاش کرد اساسی تر مشکل را برطرف کرد.در مسابقه پیش بینی هفته جاری که توسط مدیر ارشد گذاشته شده بود نوشته شده بود که در صورتی که شرکت کنندکان مایل هستند میتوانند گزینه ای را انتخاب کنند تا بعد از ارسال پست،پستشان قابل مشاهده نباشد.البته من این را ندیدم،یعنی نفهمیدم این گزینه کجاست!فکر کنم یادشون رفته این گزینه را تعبیه کنند.شاید هم من اشتباه میکنم. اما در هر صورت پیگیری برای تعبیه همچین گزینه ای دیگه ریشه ای این مشکل را حل میکند،زیرا دیگه کاربران میتوانند با انتخاب اینچنین گزینه ای پستشان را مخفی کنند تا کسی از روی آنها کپی نکنند و در نتیجه دیگه کار به مسئله مطرح در نظرسنجی نمیرسد.

سلام مدیر گرامی:

این پیشنهاد شما هم چند حسن دارد و چند نقص ! حسنش را که فرمودید ،اما نقایص ان هم کم نیست .برای مثال به نظر من فرض کنید یه بازی خارجی داریم و شرکت کننده خانم هست و شناختی ندارد از آن تیم ها . خب اشکالی نداره از لحاظ قوانین که بیاد ببینه که دیگران بیشتر کدام تیم را برنده پیش بینی کرده اند و ایشان هم پیش بینی کند. و اگر پست ها پنهان باشد امکانش نیست . دو.مین نقص آن هم این است که شاید مثلا شخص شما پیش بینی کرده و ارسال پنهان داشته باشید . در این صورت امکان ویرایش پست خودتان را در مواقعی که مثلا در تیمی که شما برنده اعلام کرده اید ، 3 بازیکن اصلی مصدوم شوند ، نخواهید داشت .

باز هم منتظر حضور و پیشنهادات شما هستیم.

سپاس

سلام آقای دکتر

بله شاید خیلی از شرکت کنندگان شناختی از تیم های دیگر نداشته باشند ولی به نظر من هم اگر پیش بینی نشان داده نشود بهتر است

در مورد ویرایش هم می توان یک بند اضافه کرد که مثلا دوستان دو بار حق ارسال پست دارند و در این صورت پست دوم آنها ملاک خواهد بود

سلام آقا سلمان:

در مورد این یشنهاد که پست ها نمایش داده نشود هم نظر سنجی میزاریم وبه درخواست شما کاربران عمل می کنیم . اما بازه م در کل قضیه فرقی نداره ها ! باز هم شاید چند نفر امتیازشان برابر شود ! آن وقت چی ؟!

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 22 شهریور 1391  8:56 PM
تشکرات از این پست
bivafa
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

نحوه اعلام مجموع امتیازات لیگ پایانی واعلام برندگان چه موقع است؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 26 شهریور 1391  8:57 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

نحوه اعلام مجموع امتیازات لیگ پایانی واعلام برندگان چه موقع است؟

سلام:

سال قبل را در کمتر از یک هفته ی دیگر به طور کامل اعلام میکنیم . امسال را هم پس از پایان هفته ی 34 ام . فعلا در هفته ی هشتم هستیم .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

یک شنبه 26 شهریور 1391  12:55 PM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon
SAlmanjavan
SAlmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام آقای دکتر

متاسفانه  نتایج را تا اول مهر ماه نمی توانم ارسال کنم

نتایج آماده بود ولی متاسفانه کامپیوترم مشکل پیذا کرده و فعلا تعمیرگاهه

فقظ دعا کنید نسوخته باشه

اعصابم خیلی به هم ریخته

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

یک شنبه 26 شهریور 1391  6:44 PM
تشکرات از این پست
doctor114
SAlmanjavan
SAlmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

راستی یادم رفت بگم

احتمالا نتایج هفته هشتم را خودتان زحمتش را باید بکشید

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

یک شنبه 26 شهریور 1391  6:52 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول SAlmanjavan

سلام آقای دکتر

متاسفانه  نتایج را تا اول مهر ماه نمی توانم ارسال کنم

نتایج آماده بود ولی متاسفانه کامپیوترم مشکل پیذا کرده و فعلا تعمیرگاهه

فقظ دعا کنید نسوخته باشه

اعصابم خیلی به هم ریخته

سلام:

انشاءالله که نسوخته . مشکلی نیست ، اگر هم نشد خودم نتایج را محاسبه و اعلام میکنم.

اعصاب خوردی چرا اخه؟! پیش میاد برادر من.

موفق باشید.

سپاس

یک شنبه 26 شهریور 1391  8:44 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon siasport23
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول SAlmanjavan

راستی یادم رفت بگم

سلام:

ممنوم از یادآوری شما. چشم ،مشکلی نیست ، اگر هم نشد خودم نتایج را محاسبه و اعلام میکنم.

سپاس

یک شنبه 26 شهریور 1391  8:45 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 317

نقل قول doctor114

نقل قول SAlmanjavan

راستی یادم رفت بگم

سلام:

ممنوم از یادآوری شما. چشم ،مشکلی نیست ، اگر هم نشد خودم نتایج را محاسبه و اعلام میکنم.

سپاس

سلام دکتر جان

اگر مایل باشید می توانم در موارد این چنینی کمکی ناچیز برای شما انجام بدهم.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.:» بر چهره دلربای مهدی صلوات «:.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
دوشنبه 27 شهریور 1391  8:44 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول rezazn

نقل قول doctor114

نقل قول SAlmanjavan

راستی یادم رفت بگم

سلام:

سپاس

سلام دکتر جان

سلام:

از محبتی که دارید ممنونم ف اما به نظرم این کار را خودم به سرانجام برسونم خیلی بهتره . از حسن نیت شما هم تشکر میکنم. اگر نیازشد همواره وری کمک شما و آقا سلمان حساب خواهم کرد . از سلمان خان هم خیلی متشکرم .

سپاس

دوشنبه 27 شهریور 1391  3:38 PM
تشکرات از این پست
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 317

نقل قول doctor114

نقل قول rezazn

نقل قول doctor114

نقل قول SAlmanjavan

راستی یادم رفت بگم

سلام:

سپاس

سلام دکتر جان

سلام:

از محبتی که دارید ممنونم ف اما به نظرم این کار را خودم به سرانجام برسونم خیلی بهتره . از حسن نیت شما هم تشکر میکنم. اگر نیازشد همواره وری کمک شما و آقا سلمان حساب خواهم کرد . از سلمان خان هم خیلی متشکرم .

سپاس

خواهش مي كنم به هرحال ما آماده ايم براي همكاري و كمك هر وقت احتياج شد در خدمتيم.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.:» بر چهره دلربای مهدی صلوات «:.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
دوشنبه 27 شهریور 1391  8:03 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول rezazn

نقل قول doctor114

نقل قول rezazn

نقل قول doctor114

نقل قول SAlmanjavan

راستی یادم رفت بگم

سلام:

سپاس

سلام دکتر جان

سلام:

سپاس

خواهش مي كنم به هرحال ما آماده ايم براي همكاري و كمك هر وقت احتياج شد در خدمتيم.

خیلی متشکرم .

دوشنبه 27 شهریور 1391  10:39 PM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

سلام ابتدا میخوام از این کاربرا تشکر کنم --->> salmanjavan     bivafa    rezazn

بخاطر دلسوزی ها و حس مسئولیتهایشان نسبت به سایت راسخون که بحثهایتان را در اینجا خواندم

سپس میخوام از مدیر تشکر کنم آقای دکتر اینجانب برای کمک در همه شرایط اعلام نتایج و محاسبه نتایج اعلام آمادگی میکنم چند وقتی بود سرمان بخاطر دلمان ( مشکلات زلزله و آشنایان ) شلوغ بود

و راستی این نظر سنجی شما دکتر خیلی جالب شده نتایج خیلی نزدیکه فکر کنم 30 به 31 بودیم ما جلو هستیم ها !! دکتر جان مخلصیم

ایمیل ارتباطی با بنده حقیر : ::::: 7urk@hackermail.com :::::

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

پنج شنبه 30 شهریور 1391  1:01 PM
تشکرات از این پست
doctor114 bivafa
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول hakan_01

سلام ابتدا میخوام از این کاربرا تشکر کنم --->> salmanjavan     bivafa    rezazn

بخاطر دلسوزی ها و حس مسئولیتهایشان نسبت به سایت راسخون که بحثهایتان را در اینجا خواندم

سپس میخوام از مدیر تشکر کنم آقای دکتر اینجانب برای کمک در همه شرایط اعلام نتایج و محاسبه نتایج اعلام آمادگی میکنم چند وقتی بود سرمان بخاطر دلمان ( مشکلات زلزله و آشنایان ) شلوغ بود

و راستی این نظر سنجی شما دکتر خیلی جالب شده نتایج خیلی نزدیکه فکر کنم 30 به 31 بودیم ما جلو هستیم ها !! دکتر جان مخلصیم

ایمیل ارتباطی با بنده حقیر : ::::: 7urk@hackermail.com :::::

سلام:

بنده هم خیلی ممنونم از شما که در تالار ورزش ماندید . خیلی خوبه که آدم دوستای قدیمیشو همیشه داشته باشه. مطمئن باشید روی دوستانی چون شما و آقا سلمان و آقا حجت در مواقع نیاز حساب میکنم. ممنونم.

در مورد نظر سنجی هم باید عرض کنم که نظر کاربران برایمان مهم است و همواهر نظر آن ها را لحاظ می کنیم.

سپاس

پنج شنبه 30 شهریور 1391  2:29 PM
تشکرات از این پست
hakan_01
azizjoon6772
azizjoon6772
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 327

باسلام خدمت شما

سؤالی داشتم. چرا الآن هرچی وارد قسمت پیش بینی می شوم تاپیک موجود نیست.

خوب منم میخام در مسابقه شرکت کنم

جمعه 31 شهریور 1391  12:02 PM
تشکرات از این پست
snzarei doctor114
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

نقل قول azizjoon6772

باسلام خدمت شما

سؤالی داشتم. چرا الآن هرچی وارد قسمت پیش بینی می شوم تاپیک موجود نیست.

خوب منم میخام در مسابقه شرکت کنم

سلام دوست عزیز من فکر کردم شاید چند ساعتی به شروع هفته نهم نمانده من جوابی بدم واستون شاید دکتر کار داشت نتونست

اول باید وارد پنل کاربری شوید سپس به لینک زیر رفته و طبق عکس نتایج را از گزینه پاسخ  پیش بینی کنید.در صورتی که 3 گزینه پاسخ تشکر و نقل قول را مشاهده نکنید حتما وارد پنل کاربریتان نشده اید.

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/649072/page1/?openuserpanel=true

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

جمعه 31 شهریور 1391  1:41 PM
تشکرات از این پست
snzarei rezazn doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها