0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

ali3439082
ali3439082
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 71

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

با سلام و عرض خسته نباشید

با توجه به اعلام نتایج هفته ششم ، هنوز امتیاز اینجانب در قسمت محیط کاربری قرار نگرفته و ثبت نشده.

لطفا اقدام فرمایید

دوشنبه 6 شهریور 1391  9:37 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

نقل قول ali3439082

با توجه به اعلام نتایج هفته ششم ، هنوز امتیاز اینجانب در قسمت محیط کاربری قرار نگرفته و ثبت نشده.

لطفا اقدام فرمایید

سلام:

دوست گرامی این امتیازات در پایان هفته ی 34 به حساب کاربری شرکت کننده گان افزوده می گردد .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 6 شهریور 1391  3:30 PM
تشکرات از این پست
ali3439082
xplod2012
xplod2012
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 125

نقل قول doctor114

کاربران گرامی سلام:

از این که در مسابقه ی پیش بینی راسخون شرکت می کنید سپاس گذاریم.

برای ارتباط بیشتر با شما عزیزان ، این تاپیک ایجاد شده است برای انتقادات و پیشنهادات و ... شما از ما !

منتظر شما هستیم .

ضمنا ایمیل : Dr.Maximilian@yahoo.com نیز میتواند پل ارتباطی دیگری باشد.

سپاس

سه شنبه 7 شهریور 1391  10:24 AM
تشکرات از این پست
xplod2012
xplod2012
کاربر نقره ای

با توجه به قراردادن بنر راسخون در وبلاگ شخصي هنوز امتيازي به من تعلق نگرفته (www.xplodmehr.blogfa.com(

لطفا اقدام فرمایید

سه شنبه 7 شهریور 1391  10:27 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول xplod2012

با توجه به قراردادن بنر راسخون در وبلاگ شخصي هنوز امتيازي به من تعلق نگرفته (www.xplodmehr.blogfa.com(

لطفا اقدام فرمایید

سلام:

دوست گرامی من ، شما باید این مطلب را در این قسمت بپرسید:

http://rasekhoon.net/forum/thread/577191/page1

با تشکر

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 7 شهریور 1391  4:00 PM
تشکرات از این پست
xplod2012
xplod2012
کاربر نقره ای

نقل قول xplod2012

گزينه جستجو كه قبلا در بالاي صفحه بود اكثرا جستجوي دقيقي نداشت نمي دونم حالا چطور شد همون رو هم حذف كردين ، اگه دنبال مطلب يا... ديگه اي بخواهيم بگرديم چطور مي تونيم پيداش كنيم لطفا راهنمايي كنيد.

چهارشنبه 8 شهریور 1391  1:28 PM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

با سلام و خسته نباشید جناب مدیر گرامی انتقاد داشتم چرا من هر ماه باید بیام اینجا و بگم آقای مدیر کاربرای برتر رو اعلام کردین

من از روابط عمومی جویا شدم جالب اینه که با این همه قوانین مسخره ای که گذاشتن در پاسخ به من به این اکتفا نمودند که مدیر تالار ورزش اسامی را دیر فرستاده اند انشالله از ماههای آینده

خلاصه پاسخگو باشید چه شما چه مدیران ارشد اینکه اختلافاتی دارید هیچ وقت دلیل نخواهد شد که به کاربر ها کم توجهی ای شود

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

پنج شنبه 9 شهریور 1391  7:53 AM
تشکرات از این پست
doctor114 salmanjavan
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول hakan_01

با سلام و خسته نباشید جناب مدیر گرامی انتقاد داشتم چرا من هر ماه باید بیام اینجا و بگم آقای مدیر کاربرای برتر رو اعلام کردین

من از روابط عمومی جویا شدم جالب اینه که با این همه قوانین مسخره ای که گذاشتن در پاسخ به من به این اکتفا نمودند که مدیر تالار ورزش اسامی را دیر فرستاده اند انشالله از ماههای آینده

خلاصه پاسخگو باشید چه شما چه مدیران ارشد اینکه اختلافاتی دارید هیچ وقت دلیل نخواهد شد که به کاربر ها کم توجهی ای شود

سلام دوست گرامی و همراه همیشگی تالار:

عرض بنده هم همینه بزرگ وار !

گله ی من هم از این مدیر ارشد همینه !!!! که چرا وقتی میل به دستش نمی رسه برای اینکه حق کاربرا پایمال نشه خبر نمیده به من ؟! ایشون یه هفته ی تمام وقت داشته و خبر نداده ، بعد آمده میگه چیزی را من برایشان ارسال نکردم !!!!!!!! اولا که هر ماه ارسال می کنم و کرده ام ، دوما خب به دستت نرسیده ، نمیتونستی یه بار در عرض این یک هفته بگی برات دوباره بفرستمش ؟ حالا خود ابرا قضاوت کنن که چه کسی فعالیشونو پایمال کرده !!!!!!!

سپاس

پنج شنبه 9 شهریور 1391  2:51 PM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/538656/page110

بدرود دکتر جان بدرود...

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

پنج شنبه 9 شهریور 1391  3:26 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول hakan_01

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/538656/page110

بدرود دکتر جان بدرود...

سلام:

کاربر گرامی از شما خواهش میکنم بمانید وبه فعالیت های خود ادامه دهید . نده شاهد این تغییر وریه در نگارش های شما بوده ام . نتیجه ی این مسابقات سال قبل اگر مشکل خاصی پیش نیاید تا اوایل مهرماه اعلام می گردد . اگر در تالار پیش بینی لیگ برتر نبینمتون یکی از بهتریم همراهانم را از دست دادما ، عزیز دل برادر !!! تجدید نظر کنید وبه خاطر محفل خوبی که برای هم ایجاد کرده ایم مجددا تشریف فرما بشید جانا .

سپاس

پنج شنبه 9 شهریور 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
forsatkar
forsatkar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 196

سلام

چرا مسابقه این هفته رو مدیر تالار نزاشتن و شما گذاشتین؟

مگه ایشون رفتند؟ ارشون خبر دارید؟ خیلی بد میشه اگه نباشند ، خیلی فعال و زحمت کش هستند.

از حرص و طمع بپرهیز که این دو ، انسان را به گناهان بسیاری ، از جمله دروغگوئی می کشاند .

چهارشنبه 15 شهریور 1391  10:36 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول forsatkar

سلام

چرا مسابقه این هفته رو مدیر تالار نزاشتن و شما گذاشتین؟

مگه ایشون رفتند؟ ارشون خبر دارید؟ خیلی بد میشه اگه نباشند ، خیلی فعال و زحمت کش هستند.

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

به علت پاره ای از موارد چند روزی ایشان در تالار ورزش حضور نداشتند و خبر خوب اینکه بزودی شاهد حضور فعال ایشان خواهیم بود و امور به تاخیر افتاده تالارشان ساماندهی خواهد شد.

ضمنا خواهشمندم ساختار کلی پست ها از جهت نوع و اندازه فونت، ترازبندی و حداکثر طول خط در زمان استفاده از شکلک ها را رعایت فرمائید تا ساختار کلی تاپیک به هم نریزد.

با تشکر

شنبه 18 شهریور 1391  10:47 AM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام.

اینکه این نظر سنجی را گذاشتید برای شرایط فعلی خوب و مناسب است،منتها باید تلاش کرد اساسی تر مشکل را برطرف کرد.در مسابقه پیش بینی هفته جاری که توسط مدیر ارشد گذاشته شده بود نوشته شده بود که در صورتی که شرکت کنندکان مایل هستند میتوانند گزینه ای را انتخاب کنند تا بعد از ارسال پست،پستشان قابل مشاهده نباشد.البته من این را ندیدم،یعنی نفهمیدم این گزینه کجاست!فکر کنم یادشون رفته این گزینه را تعبیه کنند.شاید هم من اشتباه میکنم. اما در هر صورت پیگیری برای تعبیه همچین گزینه ای دیگه ریشه ای این مشکل را حل میکند،زیرا دیگه کاربران میتوانند با انتخاب اینچنین گزینه ای پستشان را مخفی کنند تا کسی از روی آنها کپی نکنند و در نتیجه دیگه کار به مسئله مطرح در نظرسنجی نمیرسد.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 22 شهریور 1391  12:37 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام.

اینکه این نظر سنجی را گذاشتید برای شرایط فعلی خوب و مناسب است،منتها باید تلاش کرد اساسی تر مشکل را برطرف کرد.در مسابقه پیش بینی هفته جاری که توسط مدیر ارشد گذاشته شده بود نوشته شده بود که در صورتی که شرکت کنندکان مایل هستند میتوانند گزینه ای را انتخاب کنند تا بعد از ارسال پست،پستشان قابل مشاهده نباشد.البته من این را ندیدم،یعنی نفهمیدم این گزینه کجاست!فکر کنم یادشون رفته این گزینه را تعبیه کنند.شاید هم من اشتباه میکنم. اما در هر صورت پیگیری برای تعبیه همچین گزینه ای دیگه ریشه ای این مشکل را حل میکند،زیرا دیگه کاربران میتوانند با انتخاب اینچنین گزینه ای پستشان را مخفی کنند تا کسی از روی آنها کپی نکنند و در نتیجه دیگه کار به مسئله مطرح در نظرسنجی نمیرسد.

سلام مدیر گرامی:

این پیشنهاد شما هم چند حسن دارد و چند نقص ! حسنش را که فرمودید ،اما نقایص ان هم کم نیست .برای مثال به نظر من فرض کنید یه بازی خارجی داریم و شرکت کننده خانم هست و شناختی ندارد از آن تیم ها . خب اشکالی نداره از لحاظ قوانین که بیاد ببینه که دیگران بیشتر کدام تیم را برنده پیش بینی کرده اند و ایشان هم پیش بینی کند. و اگر پست ها پنهان باشد امکانش نیست . دو.مین نقص آن هم این است که شاید مثلا شخص شما پیش بینی کرده و ارسال پنهان داشته باشید . در این صورت امکان ویرایش پست خودتان را در مواقعی که مثلا در تیمی که شما برنده اعلام کرده اید ، 3 بازیکن اصلی مصدوم شوند ، نخواهید داشت .

باز هم منتظر حضور و پیشنهادات شما هستیم.

سپاس

چهارشنبه 22 شهریور 1391  9:59 AM
تشکرات از این پست
AfifAbaadGarden
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نقل قول doctor114

نقل قول bivafa

سلام.

سلام مدیر گرامی:

این پیشنهاد شما هم چند حسن دارد و چند نقص ! حسنش را که فرمودید ،اما نقایص ان هم کم نیست .برای مثال به نظر من فرض کنید یه بازی خارجی داریم و شرکت کننده خانم هست و شناختی ندارد از آن تیم ها . خب اشکالی نداره از لحاظ قوانین که بیاد ببینه که دیگران بیشتر کدام تیم را برنده پیش بینی کرده اند و ایشان هم پیش بینی کند. و اگر پست ها پنهان باشد امکانش نیست . دو.مین نقص آن هم این است که شاید مثلا شخص شما پیش بینی کرده و ارسال پنهان داشته باشید . در این صورت امکان ویرایش پست خودتان را در مواقعی که مثلا در تیمی که شما برنده اعلام کرده اید ، 3 بازیکن اصلی مصدوم شوند ، نخواهید داشت .

باز هم منتظر حضور و پیشنهادات شما هستیم.

سپاس

سلام آقای دکتر

بله شاید خیلی از شرکت کنندگان شناختی از تیم های دیگر نداشته باشند ولی به نظر من هم اگر پیش بینی نشان داده نشود بهتر است

در مورد ویرایش هم می توان یک بند اضافه کرد که مثلا دوستان دو بار حق ارسال پست دارند و در این صورت پست دوم آنها ملاک خواهد بود

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

چهارشنبه 22 شهریور 1391  3:31 PM
تشکرات از این پست
bivafa AfifAbaadGarden doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها