0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

جناب دکتر اصلاً لحنتان به عنوان یک مدیر با سابقه مورد پسند نیست!!!

اشکال شما هم اینه که اصلاً حال و حوصله و وقت ندارید برای پاسخگویی! کجای دنیا نوشته که بنده باید برای پیدا کردن جواب خود بر پایه پیش فرض ذهنی که "ممکن است سوال من را سایر کاربران مطرح کرده باشند" بروم . کل سوالات جوابهای سایر کاربران را بخونم؟ پس اگر اینطوری هست دیگه تاپیک سولات و انتقادات رو تعطیل کنید!چون احتمالاً خیلی ها مثب بنده سوال تکراری میپرسند!!!

در مورد تازه پیوستن بنده به شما هم در پستی دیگر توضیح دادم!! استفاده از این جمله رنگ و بوی جالبی ندارد!! تازه به جمع شما پیوستم!!؟؟  در مورد بحث اولویت و قرعه کشی در پستی دیگر جوابتان را داده ام و اینجا اطاله نمیکنم.

انتقادی که مطرح است که چرا باید انقدر نتایج دیر داده بشه؟ خیلی جالبه فصل قبل 34 هفته بوده و تنها نتیجه 8 هفته ی آن اعلام شده!! یعنی میشه به عبارتی گفت نتایج پیش بینی تا بازی های یکسال پیش اعلام شده است!!  بله بله میدانم که الان میخواهید بفرمایید که کار سنگین و وقت گیر و سخته!بله قبول دارم!! اما 2 نکته مهم تر: وقتی هرکسی مسئولیتش را قبول کرد باید آن را به نحو احسن و به موقع به اجرا و اتمام در بیاورد(تاکید میکنم هر کسی! کلی عرض نمودم)  دوماً شما اگه به تنهایی نمیرسید کار را به موقع انجام بدید از روابط عمومی بخواهید 2-3 کاربر علاقه مند را به عنوان دستیار برایتان بگذارند(همراه با مزایایی مثل امتیاز اهدایی) سپس از آنها کمک بگیرید! فکر میکنم  این کار کار خوبی باشه.

راستی در مورد اینکه فقط 20 نفر اسمشان رد میشود اگر ممکن است لینکی که غیر از اینجا این موضوع را به استحضار کاربران رسانده اید بهم بدید! ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

موفق باشید

سلام

جالبه که انگار اصلا دلتان نمیخواست این انتقاد بنده را پذیرا باشید!!! شما به نظر کاربر دیگری که بعد از بنده بود پاسخ دادید اما به این نطر حتی یک تشکر هم نزدید که من بدونم خوندیدش!

یه زمانی یادمه بیشتر وقت میکردید و در برخی قسمت ها منتقد تند و تیز بودید! حال میبینم که خودتان اصلاً در مقابل انتقادها انعطاف خوبی ندارید!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 20 مرداد 1391  2:30 AM
تشکرات از این پست
doctor114
meysam_3
meysam_3
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 49

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)

به نام خدا

باعرض سلام وخسته نباشید

چرا نتایج مسابقات پیش بینی لیگ قبل رو نمیزنید؟؟؟؟

خیلی عقبه

ممنون از زحماتتون

لبیک یا خامنه ای

جمعه 20 مرداد 1391  1:45 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول meysam_3

به نام خدا

باعرض سلام وخسته نباشید

چرا نتایج مسابقات پیش بینی لیگ قبل رو نمیزنید؟؟؟؟

خیلی عقبه

ممنون از زحماتتون

سلام:

به همین زودی نتایج 4 هفته از آن با هم اعلام می گردد . عذر بنده را پذیرا باشید . حلال کنید .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 20 مرداد 1391  5:40 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام و خسته نباشید

پیشنهاد می کنم تایپیک ثابت ( و البته قفل شده ای) ایجاد کنید و در آن لینک تمام تایپیک های مسابقات و نتایج آن باشد

در این صورت هم اگر کسی شک داشت امتیازاتش درست محاسبه شده یا نه می تواند ببیند و هم برندگان مسابقات که پس از مدتی از حالت ویژه خارج می شود در یافتن نام خود راحت تر می توانند جستجو کنند

و این تایپیک همواره ویژه باشد و هر هفته ویرایش و آپدیت گردد. مثلاً به این صورت:

لینک های مربوط به لیگ دوازدهم:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی اول لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی اول لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
مسابقه ی پیش بینی هفته ی دوم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی دوم لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
مسابقه ی پیش بینی هفته ی سوم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی سوم لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
مسابقه ی پیش بینی هفته ی چهارم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی چهارم لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
مسابقه ی پیش بینی هفته ی پنجم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی پنجم لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
مسابقه ی پیش بینی هفته ی ششم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی ششم لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
مسابقه ی پیش بینی هفته ی هفتم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی هفتم لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
الی آخر  

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

شنبه 21 مرداد 1391  5:30 PM
تشکرات از این پست
mamanema doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام و خسته نباشید

پیشنهاد می کنم تایپیک ثابت ( و البته قفل شده ای) ایجاد کنید و در آن لینک تمام تایپیک های مسابقات و نتایج آن باشد

در این صورت هم اگر کسی شک داشت امتیازاتش درست محاسبه شده یا نه می تواند ببیند و هم برندگان مسابقات که پس از مدتی از حالت ویژه خارج می شود در یافتن نام خود راحت تر می توانند جستجو کنند

و این تایپیک همواره ویژه باشد و هر هفته ویرایش و آپدیت گردد. مثلاً به این صورت:

لینک های مربوط به لیگ دوازدهم:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی اول لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی اول لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
مسابقه ی پیش بینی هفته ی دوم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی دوم لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
مسابقه ی پیش بینی هفته ی سوم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی سوم لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
مسابقه ی پیش بینی هفته ی چهارم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی چهارم لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
مسابقه ی پیش بینی هفته ی پنجم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی پنجم لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
مسابقه ی پیش بینی هفته ی ششم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی ششم لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
مسابقه ی پیش بینی هفته ی هفتم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی هفتم لیگ برتر فوتبال دوازدهم جام خلیج فارس
الی آخر  

سلام:

ببینید : هر موقع نتایجی اعلام می شود ، هر برنده فقط یک ماه فرصت دارد تا مدارک خود را برای دریافت جایزه بفرستد. ما هم تا یک ماه تاپیک را به صورت ویژه نهگداری می کنیم. اما پیشنهاد شما برای یکپارچه سازی این تاپیک ها جالب است . حتما اعمال خواهد شد .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 21 مرداد 1391  8:04 PM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

با سلام دکتر جان اخیرا من پست هایی میگذارم که بعد از چند ساعت عین همان خبر را با نام کاربری دیگر در تالار مشاهده میکنم و اطمینان دارم که بصورت غیر عمد میباشد و کاربران  که پست های تکراری میگذارند پست های قدیمی تر را مطالعه نمیکنند لطفا تذکری دهید و رسیدگی فرمایید.    با تشکر التماس دعا

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

چهارشنبه 25 مرداد 1391  12:18 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول hakan_01

با سلام دکتر جان اخیرا من پست هایی میگذارم که بعد از چند ساعت عین همان خبر را با نام کاربری دیگر در تالار مشاهده میکنم و اطمینان دارم که بصورت غیر عمد میباشد و کاربران  که پست های تکراری میگذارند پست های قدیمی تر را مطالعه نمیکنند لطفا تذکری دهید و رسیدگی فرمایید.    با تشکر التماس دعا

سلام:

سپاس از یادآوری شما . در مورد کاربرات برتر جدید هم باید اضافه کنم که مطابق با مسابقات یورو2012، و قوانین جدید انجمن ها ، کپی پیست کردن هیچ ارزشی نخواهد داشت .

سپاس

چهارشنبه 25 مرداد 1391  2:18 PM
تشکرات از این پست
aftab210
aftab210
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 423

راه آهن شهرری1 -1 فجر سپاسی شیراز

سایپا البرز1 -1مس کرمان
ملوان بندر انزلی1 - 2صنعت نفت آبادان
تراکتورسازی تبریز2 -0نفت تهران
مس سرچشمه1 - 2صبای قم
پرسپولیس تهران1-2 استقلال تهران
فولاد خوزستان2- 1شهرداری تبریز
سپاهان اصفهان2 -1 داماش گیلان

شاهین1 -2ذوب آهن

وقتی می بینم زائرا دارن می رن به کربلا
یه آه سردی می کشم فقط می گم: من چی خدا؟

پنج شنبه 26 مرداد 1391  8:54 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول aftab210

راه آهن شهرری1 -1 فجر سپاسی شیراز

سایپا البرز1 -1مس کرمان
ملوان بندر انزلی1 - 2صنعت نفت آبادان
تراکتورسازی تبریز2 -0نفت تهران
مس سرچشمه1 - 2صبای قم
پرسپولیس تهران1-2 استقلال تهران
فولاد خوزستان2- 1شهرداری تبریز
سپاهان اصفهان2 -1 داماش گیلان

شاهین1 -2ذوب آهن

سلام:

دوست گرامی پیش بینی خود را باید در لینک زیر انجام دهید :

http://rasekhoon.net/forum/thread/623838/page1

سپاس

جمعه 27 مرداد 1391  12:26 PM
تشکرات از این پست
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

سلام doctor114 من در بخش برندگان پایانی مجموع امتیازات در کل هفته های لیگ برتر دوازدهم ، جام خلیج فارس

هر سه قسمت نام کاربریم بود چه جایزه ای بردم و چه کاری لازم است انجام دهم؟

ببخشید چون مشخص نشده بود پرسیدم

یک شنبه 29 مرداد 1391  4:05 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول prompet

سلام doctor114 من در بخش برندگان پایانی مجموع امتیازات در کل هفته های لیگ برتر دوازدهم ، جام خلیج فارس

هر سه قسمت نام کاربریم بود چه جایزه ای بردم و چه کاری لازم است انجام دهم؟

ببخشید چون مشخص نشده بود پرسیدم

سلام :

عیدتون مبارک.

هنوزچیزی برنده نشدید . این آمار تا هفته ی چهارم ارائه شده . ما 34 هفته پیش بینی داریم . در پایان هفته ی 34 ، به نفرات برتر از سوی مسئولین ، جوایزی تعلق می گیرد . در این مورد هم اطلاع رسنی گسترده خواهد شد .

سپاس

یک شنبه 29 مرداد 1391  5:37 PM
تشکرات از این پست
prompet
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

با سلام جناب مدیر

طبق کارهای انجام گرفته برای ارتباط مدیران تالارها با یکدیگر، یک اتاق مخصوص مدیران در یک مسنجر ایرانی ایجاد کرده ایم. از شما خواستاریم که برای ثبت نام به لینک زیر و آخر صفحه مربوطه مراجعه کنید.

لینک

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

جمعه 3 شهریور 1391  9:56 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول reza_rasekhekhoon

با سلام جناب مدیر

طبق کارهای انجام گرفته برای ارتباط مدیران تالارها با یکدیگر، یک اتاق مخصوص مدیران در یک مسنجر ایرانی ایجاد کرده ایم. از شما خواستاریم که برای ثبت نام به لینک زیر و آخر صفحه مربوطه مراجعه کنید.

لینک

سلام:

سپاس از شما.

شنبه 4 شهریور 1391  1:07 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

آقای مدیر سلام

چرا نتایج هفته پنج را اعلام نکردید؟

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

شنبه 4 شهریور 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
mamanema
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

آقای مدیر سلام

چرا نتایج هفته پنج را اعلام نکردید؟

سلام:

فردا اعلام می شود .

سپاس

شنبه 4 شهریور 1391  10:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها