0

اي پدر مهربانم! نفس‌هايت بوي جنگ مي‌دهد

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

اي پدر مهربانم! نفس‌هايت بوي جنگ مي‌دهد

در نامه فرزند جانبار شيميايي «حسن خاكسار» به پدر آسماني‌اش آمده است: اي پدر مهربان! وقتي نفس مي‌كشي، نفس‌هايت بوي جنگ مي‌دهد و ريه‌هايت از مواد شيميايي پر شده است. خودم قربانت مي‌روم.

امير خاكسار فرزند جانبار شيميايي «حسن خاكسار» كه 10 سال بيشتر ندارد، جنگ تحميلي را لمس نكرده است ولي پس از گذشت 22 سال از پايان اين جنگ آثار آن را در سرفه‌ها و نفس‌هاي پدرش مي‌بيند؛ او فرزندي از باقيمانده شهداي دفاع مقدس است كه از شهرستان تنكابن استان مازندران براي پدر آسماني‌اش نوشته است:
با سلام و درود فراوان به شهداي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس و جانبازان گرامي مخصوصاً پدر عزيزم. نمي‌دانم از كجا تعريف كنم به خاطر اين كه پدر آنقدر از جنگ خاطره دارد كه نگو! پدر مهرباني كه چندين سال در جبهه‌ها با دشمنان جنگيد و اثر جنگ را در بدن خود باقي گذاشت.
اي پدر مهربان! وقتي نفس مي‌كشي، نفس‌هايت بوي جنگ مي‌دهد و ريه‌هايت از مواد شيميايي پر شده است. خودم قربانت مي‌روم. پدرم وقتي عكس‌‌هايت را نگاه مي‌كنم، به خود مي‌بالم از اين كه پدري فداكار دارم؛ پدري كه با سن كم وارد جنگ شد، پدري كه دنياي خاطره در وجودش پر شده است.
اي پدر عزيز! از تمام وجود دوستت دارم و برايت آرزوي سربلندي و طول عمر مي‌كنم؛ اي خداي مهربان به تمام پدران سلامتي بده و به پدر من هم همين‌طور.
پدر جان! وقتي از سردردهاي زياد آمپول مي‌زني و نمي‌تواني غذا بخوري، سعي مي‌كنم بروم توي كوچه يا كتاب بخوانم چرا كه اصلاً نمي‌‌توانم ناراحتي تو را ببينم.
اي پدر خوبم! با قلب كوچك و دستاني كه به سوي آسمان دراز كرده‌ام، برايت آرزوي سلامتي مي‌كنم؛ به اميد اين‌ كه سال‌هاي سال در كنار ما بماني. دوستت دارم پدر عزيزم؛ پسر كوچكت امير.فارس

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

سه شنبه 29 تیر 1389  9:39 AM
تشکرات از این پست
hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1508

پاسخ به:اي پدر مهربانم! نفس‌هايت بوي جنگ مي‌دهد

لطفا مطالب بیشتری رو در این رابطه تو تالار بذارید ممنون موفق باشید

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل