من دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداریم و قبل از پاسخ به پرسشتون بگم که من برای قبولی در کنکور ارشد حسابداری حتی یک ساعت هم درس نخوندم! چون که ترم آخر بودم و 20واحد درسهای پیچیده به من اجازه مروز درسهای سالهای قبل رو نمیداد ولی من هر درسی رو که خونده بودم رو خودم یادگرفته بودم و با اینکه دانشگاه دولتی کارشناسیم رو خونده بودم ولی اساتید ضعیفی داشتیم و مجبور بودم از وبلاگ "حامد فیلی" (توی گوگل سرچ کن پیداش می کنی) منابع کنکور ارشد حسابداری رو پیدا کنم و برای هر درس توی همون ترم از منبع اصلی اون درس استفاده کردم و اینطور بود که وقتی سر جلسه کنکور می رفتم تعداد زیادی از دوستان من بیشتر از یک سال بود که شبانه روز تلاش کرده بودند و من باید با اونها رقابت می کردم. شاید اشتباه همه این بود که از جزواتشون استفاده می کردن یا کتابهای غیر منبعی رو استفاده کرده بودن که زحماتشون هدر رفت!
شما که ریاضی کاربردی خوندی این رو بدون به فکر این نباش کنکور حسابداری شرکت کنی اگه ریاضی رو بالا بزنی حتماً قبولی! این مال دبیرستان بود که از رشته ریاضی میومدن انسانی شرکت می کردن تا قبول بشن!
کنکور حسابداری همه ریاضی رو بالا می زنن. کم کم کم که بزنی برای قبولی باید 80 بزنی! پس بی خیال این موضوع.
منابع درست رو پیدا کن و مثل من خودت بشین از روشون بخون یاد بگیری که چیزی که یاد گرفتی رو فراموش نمی کنی و خلاصه برداری کن و خلاصه هاتو مرور کن. کلاسهای کنکوری همش دروغه و اونا پول تورو می خوان نه موفقیتت! طرف این بسته های آموزشی مزخرف هم نرو که منابع نیستن و با خریدشون کاملاً گمراه میشی
فقط منابع رو از وبلاگ حامد فیلی پیدا و دانلود کن
امیدوارم موفق و پیروز باشی
یاعلی