0

سامی خديرا با 10 ميليون یورو مادريدي شد

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سامی خديرا با 10 ميليون یورو مادريدي شد

باشگاه رئال مادريد اسپانيا موفق شد با پرداخت 10 ميليون يورو هافبک تدافعي آلمان را به خدمت بگيرد.

سامي خديرا متولد اشتوتگارت آلمان و بازيکن موفق تيم ملي فوتبال اين کشور در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي با دريافت 10 ميليون يورو به رئال مادريد اسپانيا پيوست.
 اين خبر هنوز از سوي سايت رسمي دو طرف مذاکره کننده تاييد نشده و تنها روزنامه مارکا چاپ مادريد آن را در سايت خبري خود منتشر کرده است.
 اين بازيکن متولد سال 1987 (23 ساله) است و فوتبال حرفه‌اي خود را از آکادمي اشتوتگارت آلمان آغاز کرده و تا به امروز به تيم باشگاهي خود پايبند بوده است.
 پدر خديرا اصالتا تونسي است و مادرش آلماني.
 منابع خبري آلمان نيز تاييد مي‌کنند که خديرا راهي مادريد شده و در والدبباس با مورينيو و وکيل اول اين باشگاه مذاکره داشته است.
 اين بازيکن با دريافت 10 ميليون يورو براي هر فصل قراردادي دو ساله با اين تيم امضا کرده و چون يک سال ديگر با تيم آلماني قرارداد داشته از اين مبلغ 3 ميليون يورو جريمه داده است.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 25 تیر 1389  2:47 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

پاسخ به: سامی خديرا با 10 ميليون یورو مادريدي شد

روزنامه مارکا هفته پيش نوشته بود که رئال مادريد با سامي خديرا، ملي ‌پوش آلماني اشتوتگارت به توافق رسيده است، اما اين هافبک دفاعي گفته هنوز بر سر مسائل شخصي با رئال به توافق نرسيده است.

او مي‌گويد: «در حال حاضر هنوز با رئال به توافق نرسيده‌ام و ‌حتي درباره آينده‌ام هم تصميم نگرفته‌ام. مي‌توانم تاييد کنم که آنها به خريد من علاقمند هستند و اين باعث افتخار من است. اما در هر حال، بايد پيش از تصميم درباره‌اش فکر کنم. چند سال بسيار مهم دوران ورزشي‌ام پيش رو است و نمي‌خواهم تصميمي عجولانه بگيرم. با خوشن اشنايدر، مدير فني اشتوتگارت و کريستين گروس، مربي تيم در پنجشنبه پيش جلسه‌اي داشتم. آنها برنامه‌هاي آينده خود را گفتند و اعلام کردند بازيکني مهم در برنامه‌هايشان هستم.»

اين بازيکن 23 ساله پس از نمايش‌هاي خوب در جام جهاني مورد توجه مادريد قرار گرفته است. قرارداد فعلي او در تابستان 2011 به پايان مي‌رسد.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 31 تیر 1389  1:40 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

پاسخ به: سامی خديرا با 10 ميليون یورو مادريدي شد

خديرا به رئال مادريد پيوست

هافبک تدافعي تيم ملي فوتبال آلمان رسما با رئال مادريد اسپانيا قرارداد بست.

به نقل از مارکا اسپانيا، سامي خديرا بازيکن تاثيرگذار تيم فوتبال اشتوتگارت آلمان پس از دو هفته پنهان‌کاري وکيل و سکوت باشگاه بالاخره امضاي نهايي را پاي قرارداد 4 ساله خود منعقد کرد. اين بازيکن آلماني براي عقد قرارداد با رئال مادريد مبلغ 24 ميليون يورو دريافت کرده است.

پيش از اين نيز مشخص بود که خديرا بازيکن رئال مادريد است و روزنامه‌هاي اسپانيايي با توجه به مذاکرات انجام شده با قاطعيت از عقد قرارداد وي با رئال مادريد مي‌نوشتند.
با حضور خديرا در ترکيب اصلي رئال مادريد، مورينيو مي‌تواند از راموس به عنوان زوج بازي‌ساز وي بخواهد ضمن ترک خط دفاعي در پست هافبک راست ايفاي نقش کند.

شنبه 2 مرداد 1389  3:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها