|
نوجوانان ايران براي كسب مقام نهم تا شانزدهم بازي خواهند كرد
تهران - تيم واليبال پسران نوجوان ايران از صعود به مرحله يك هشتم نهايي رقابتهاي واليبال نوجوانان جهان در آرژانتين باز ماند و بايد براي كسب مقام نهم تا شانزدهم تلاش كند.
|
|
|
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومي فدراسيون واليبال، با وجود پيروزي نماينده كشورمان در آخرين بازي مرحله مقدماتي مقابل تيم واليبال نوجوانان پرتوريكو باز هم ايران نتوانست به مرحله يك هشتم نهايي رقابتهاي جهاني آرژانتين راه يابد و براي كسب مقام نهم تا شانزدهم با تيم هاي كره جنوبي ، آمريكا و روسيه هم گروه شده است.
با پايان دور مقدماتي رقابت هاي قهرماني نوجوانان جهان در آرژانتين، از فردا دو تيم برتر هر گروه در دو گروه چهار تيمي براي تعيين مقام اول تا هشتم با هم به رقابت مي كنند و تيم هاي سوم و چهارم هر گروه نيز در دو گروه چهار تيمي براي تعيين مقام نهم تا شانزدهم خواهند داشت.
گروه بندي تيم ها در دور دوم بازي ها به شرح زير است :
گروه بندي براي تعيين مقام اول تا هشتم
گروهe: صربستان،كوبا ، آرژانتين ،چين
گروه f: يونان ، اسپانيا، فرانسه،بلغارستان
گروه بندي براي تعيين مقام نهم تا شانزدهم
گروه G : برزيل،مصر، پورتوريكو،تونس
گروهh: ايران،روسيه،كره، آمريكا