0

جوجه‌ها مي‌توانند تا 3 بشمارند

 
aghebatbekheir
aghebatbekheir
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 47
محل سکونت : اصفهان

جوجه‌ها مي‌توانند تا 3 بشمارند

جوجه‌ها مي‌توانند تا 3 بشمارند

مطالعات جديد نشان مي دهد که جوجه هاي 3 الي 4 روزه مي توانند تا عدد 3 را تشخيص داده و ميان اعداد 2 و 3 تفاوت قائل شوند.

دانشمندان دريافتند جانورن مختلف در سنين کم توانايي تميز دادن ميان عدد 2 و3 را دارند. دانشمندان دانشگاه تي رنتو در ايتاليا بر اين باورند که اين توانايي به نظر ذاتي بوده و در جوجه هايي که تنها 3 الي 4 روز از تولد آنها مي گذرد نيز مشاهده مي شود.

به گفته دانشمندان توانايي شمارش در اين جانداران بسيار شگفت انگيز است. به منظور اثبات اين توانايي آزمايشهاي شکل داده شد که طي آن تعدادي توپ در دسته هاي 2 تايي و 3 تايي در معرض ديد جوجه ها قرار گرفت.

در يکي از آزمايشها جوجه ها حرکت در برابر گروه هاي 3 تايي از توپها را نسبت به گروه هاي 2 تايي ترجيح دادند. زماني که يکي از توپها توسط صفحه اي پوشانده شد و در مقابل توپي در برابر چشم جوجه ها از گروهي 3 تايي به گروهي 2 تايي انتقال داده شد، جوجه ها همچنان توانايي تعيين گروهي را که 3 توپ در آن قرار گرفته بود را داشتند.

نتيجه اين آزمايشها نشان مي دهد که حتي در صورت نبود آموزشي خاص، جوجه ها به صورت خود به خودي ميان 2 و 3 تفاوت قائل مي شوند و در هر دو حالت آزمايش گروه بزرگتر را ترجيح مي دهند.

در اين تحقيقات همچنين اشاره شده است که مطالعات پيشين نشان مي دهد نوزاد انسان توانايي شناسايي حجم گروه ها را در صورتي که تعداد محتويات آن از 3 بيشتر باشد از دست مي دهد.

پنج شنبه 25 تیر 1388  5:44 PM
تشکرات از این پست
rayanhamid
rayanhamid
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 229
محل سکونت : تهران

پاسخ به:جوجه‌ها مي‌توانند تا 3 بشمارند

خيلي خوب بود............
ناز نفست جوجه..........
آدم وقتي چيز هاي باورنكردني مي شنود اول به خدا مي نگرد..........
قربونتم خدا
اللهم عجل لوليک الفرج
جمعه 26 تیر 1388  2:02 PM
تشکرات از این پست
golijoon
golijoon
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 46
شنبه 3 مرداد 1388  12:54 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها