با مصرف پنير از پوسيدگي دندان ها جلوگيري كنيم
پنير باعث جلوگيري از رشد باكتري هايي مي شود كه در ميان دندان ها لانه كرده، همچنين مانع از پوسيدگي و فاسدشدن تكه غذاهاي باقي مانده در دهان مي شود.
مقدار 30 گرم پنير، معادل يك ليوان ماست يا يك ليوان شير است كه براي بدن بسيار مفيد است.
شير و ماست از ارزش هاي غذايي بيشتري نسب به پنير برخوردار است، زيرا هنگام تهيه كردن پنير آب آن جدا مي شود. به همين دليل مقداري از ويتامين
B2
(ريبوفلاوين) آن از بين مي رود.
پنير به علت داشتن نمك ممكن است براي همه افراد خوب باشد ولي بهتر است سالمندان در مصرف آن زياده روي نكنند.