مــرباي انجـير
مواد اولیه :
- انجير سالم - يك كيلوگرم
- شكر - يك تا 5/1 كيلوگرم
- گلاب در صورت تمايل - يك قاشق سوپخوري
- آبليمو - يك قاشق سوپخوري
- آب - دو ليوان
طرز تهيه :
انجيرها را شسته و اجازه ميدهيم آب اضافي آن بچكد.
شكر را در دو ليوان آب حل كرده، ميگذاريم تا جوش بيايد و به قوام برسد، سپس انجيرها را به شربت اضافه ميكنيم.
حدود يك ربع تا بيست دقيقه مربا را جوشانده و در مرحله آخر آبليمو و گلاب را هم اضافه ميكنيم، پس از چند دقيقه جوشيدن، مربا آماده است.
چهارشنبه 2 شهریور 1390 3:46 AM
تشکرات از این پست