0

ترشي ليته تنوري بادنجان

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي ليته تنوري بادنجان

 

مواد اولیه :

  • بادنجان سه كيلوگرم
  • سبزي ترشي خرد شده يك كيلوگرم
  • ادويه‌ترشي و سياه‌دانه دو قاشق غذاخوري
  • سير خرد شده يك پيمانه
  • فلفل خرد شده يك پيمانه
  • هويج رنده شده دو عدد
  • سركه، نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:

 

ابتدا 5/1 كيلوگرم بادنجان را روي حرارت تنوري كرده، پوست آن را بگيريد و ساطوري كنيد و كنار بگذاريد. سپس 5/1 كيلو بادنجان ديگر را در آب، سركه و نمك بپزيد  در آبكش قرار دهيد تا آبش برود و آنها را هم ساطوري كنيد و به بادنجان تنوري اضافه كنيد  آن‌گاه سير، فلفل، هويج، سبزي و ادويه را مخلوط كرده و با نمك در يك ظرف شيشه‌اي دردار ريخته، رويش سركه بريزيد تا كاملا سطح مواد ترشي را بپوشاند بعد از گذشت ده روز اين ترشي آماده و قابل خوردن است.

نكته: ترشي را در جاي خنك نگهداري كنيد.

یا حسین (ع)

چهارشنبه 2 شهریور 1390  3:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها