ترشي ليته تنوري بادنجان
مواد اولیه :
- بادنجان سه كيلوگرم
- سبزي ترشي خرد شده يك كيلوگرم
- ادويهترشي و سياهدانه دو قاشق غذاخوري
- سير خرد شده يك پيمانه
- فلفل خرد شده يك پيمانه
- هويج رنده شده دو عدد
- سركه، نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا 5/1 كيلوگرم بادنجان را روي حرارت تنوري كرده، پوست آن را بگيريد و ساطوري كنيد و كنار بگذاريد. سپس 5/1 كيلو بادنجان ديگر را در آب، سركه و نمك بپزيد در آبكش قرار دهيد تا آبش برود و آنها را هم ساطوري كنيد و به بادنجان تنوري اضافه كنيد آنگاه سير، فلفل، هويج، سبزي و ادويه را مخلوط كرده و با نمك در يك ظرف شيشهاي دردار ريخته، رويش سركه بريزيد تا كاملا سطح مواد ترشي را بپوشاند بعد از گذشت ده روز اين ترشي آماده و قابل خوردن است.
نكته: ترشي را در جاي خنك نگهداري كنيد.
چهارشنبه 2 شهریور 1390 3:41 AM
تشکرات از این پست