0

مرباي زنجبيل

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

مرباي زنجبيل

مواد اولیه :

  • زنجبيل نيم كيلوگرم
  • شكر يك كيلوگرم
  • آبليمو يك قاشق سوپخوري
  • زعفران دم‌كرده يك قاشق سوپخوري
  • خلال پسته به ميزان لازم

طرز تهیه

ابتدا زنجبيل‌ها را پوست گرفته و به صورت چهار گوش خرد كرده يا ريز رنده مي‌كنيم. به زنجبيل‌ها آب اضافه كرده وروي حرارت مي‌گذاريم، بعد از 15 دقيقه جوشيدن آن را  در آبكش مي‌ريزيم، اين عمل را تقريبا هشت بار تكرار مي‌كنيم تا تلخي زنجبيل‌ها گرفته شود. در اين فاصله شكر با دو ليوان آب را روي حرارت مي‌گذاريم تا شربت مربا آماده شود. زنجبيل‌ها را داخل شربت اضافه كرده، سپس آبليمو و زعفران را هم افزوده، بعد از چند دقيقه جوشيدن و قوام‌آمدن آن را از روي حرارت برمي‌داريم و براي تزئين روي آن از خلال‌پسته استفاده مي‌كنيم.

 

یا حسین (ع)

چهارشنبه 2 شهریور 1390  3:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها