شور مخلوط فوري
مواد اولیه :
- گل كلم خرد شده نصف عدد
- هويج ورقه شده دو عدد
- كرفس ورقه شده دو شاخه
- لوبيا سبز نازك خرده شده يك پيمانه
- كلمپيچ خرد شده 1/4 عدد
- فلفل قرمز درسته يا خرد شده يك تا چهار عدد
- زنجبيل تازه رنده شده دو تا سه قاشق غذاخوري
- فلفل دلمهاي قرمز خلالي شده يك عدد
- زردچوبه نصف قاشق چايخوري
- سركه سفيد هفت قاشق غذاخوري
- شكر يك تا دو قاشق غذاخوري
- روغن زيتون چهار تا شش قاشق غذاخوري
- آب ليموترش دو عدد
- نمك به ميزان لازم
طرز تهيه برای 12 نفر:
گل كلم، هويج، كرفس، لوبيا سبز، فلفل قرمز، كلمپيچ، سير، زنجبيل و فلفل دلمهاي را در آبكشي ريخته، نمك بزنيد و بگذاريد چهار ساعت بماند.
سبزيهاي نمك زده را در كاسهاي ريخته و زردچوبه، سركه، شكر، روغن زيتون و آبليمو را به آن بيفزاييد و هم بزنيد. سپس به اندازه كافي در آن آب بريزيد تا فقط طعمها با هم مخلوط شوند. در ظرف را ببنديد و حداقل يك ساعت بگذاريد بماند و سپس آن را سرو كنيد. اين شور تا دو هفته در يخچال قابل نگهداري است.
چهارشنبه 2 شهریور 1390 3:37 AM
تشکرات از این پست