0

مـرباي بِه

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

مـرباي بِه

 

مواد اولیه :

  • بِه دو كيلوگرم
  • شكر دو كيلوگرم
  • هل سبز 20 عدد
  • جوهرليمو نصف قاشق چايخوري
  • خلال بادام در صورت تمايل
  • آب چهار پيمانه

 

طرز تهيه :

به را خرد كرده يا قالب مي‌‌زنيم و در چهار پيمانه آب مي‌‌پزيم تا جايي كه له نشود. شكر و دانه‌هاي هل را به ظرف بِه اضافه مي‌‌كنيم و مي‌گذاريم تا شربت آن قوام بيايد. حدود سه تا چهار ساعت با حرارت ملايم مربا را دم مي‌‌كنيم تا رنگ دلخواه را بگيرد. در پايان خلال بادام و جوهرليمو را اضافه مي‌‌كنيم بعد از 15 دقيقه مربا را از روي اجاق برداشته و كنار مي‌‌گذاريم تا سرد شود.

     نكته:                                                                 

Œ سعي كنيد ظرف مورد نظر براي پخت حداقل دو برابر حجم مواد باشد.

 مي‌‌توانيد به همراه خلال بادام از خلال پسته هم استفاده كنيد.

Ž از آب ليموي تازه يا ليموعماني به جاي جوهرليمو هم مي‌‌توان استفاده كرد.

 وقتي پخت مربا به اتمام رسيد مربا را به مدت 24 ساعت در همان ظرف نگهداري مي‌‌كنيم.

یا حسین (ع)

چهارشنبه 2 شهریور 1390  3:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها