مـرباي بِه
مواد اولیه :
- بِه دو كيلوگرم
- شكر دو كيلوگرم
- هل سبز 20 عدد
- جوهرليمو نصف قاشق چايخوري
- خلال بادام در صورت تمايل
- آب چهار پيمانه
طرز تهيه :
به را خرد كرده يا قالب ميزنيم و در چهار پيمانه آب ميپزيم تا جايي كه له نشود. شكر و دانههاي هل را به ظرف بِه اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا شربت آن قوام بيايد. حدود سه تا چهار ساعت با حرارت ملايم مربا را دم ميكنيم تا رنگ دلخواه را بگيرد. در پايان خلال بادام و جوهرليمو را اضافه ميكنيم بعد از 15 دقيقه مربا را از روي اجاق برداشته و كنار ميگذاريم تا سرد شود.
نكته:
سعي كنيد ظرف مورد نظر براي پخت حداقل دو برابر حجم مواد باشد.
ميتوانيد به همراه خلال بادام از خلال پسته هم استفاده كنيد.
از آب ليموي تازه يا ليموعماني به جاي جوهرليمو هم ميتوان استفاده كرد.
وقتي پخت مربا به اتمام رسيد مربا را به مدت 24 ساعت در همان ظرف نگهداري ميكنيم.
چهارشنبه 2 شهریور 1390 3:19 AM
تشکرات از این پست