0

مرباي قيسي شكم‌پر مجلسي

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

مرباي قيسي شكم‌پر مجلسي

 

مواد اولیه :

  • قيسي 10 عدد
  • بادام خام 10 عدد
  • زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري
  • شكر وزن قيسي‌ها
  • آب دو پيمانه

 طرز تهيه: 

 

 قيسي‌ها را وزن كرده و به ميزان آن شكر كنار مي‌گذاريم.

 بادام‌ها را خيس كرده و پوست آن را جدا مي‌كنيم.

 قيسي‌ها را كمي خيس كرده بعد داخل هر كدام يك بادام مي‌گذاريم.

 شكر و آب را در ظرف ريخته و روي حرارت گذاشته تا قوام بيايد.

 بعد از قوام آمدن، قيسي‌ها را به آرامي درون شربت گذاشته و زعفران دم‌كرده را اضافه مي‌كنيم بعد از 15 تا 20 دقيقه از روي حرارت برداشته و مي‌گذاريم تا مربا سرد شود. نكته:

u در صورتي كه بادامي از قيسي خارج شد بعد از سردشدن آن را داخل قيسي مي‌گذاريم.

v اين مربا در مجالس بسيار استفاده مي‌شود.

یا حسین (ع)

چهارشنبه 2 شهریور 1390  3:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها