مرباي قيسي شكمپر مجلسي
مواد اولیه :
- قيسي 10 عدد
- بادام خام 10 عدد
- زعفران دمكرده دو قاشق غذاخوري
- شكر وزن قيسيها
- آب دو پيمانه
طرز تهيه:
قيسيها را وزن كرده و به ميزان آن شكر كنار ميگذاريم.
بادامها را خيس كرده و پوست آن را جدا ميكنيم.
قيسيها را كمي خيس كرده بعد داخل هر كدام يك بادام ميگذاريم.
شكر و آب را در ظرف ريخته و روي حرارت گذاشته تا قوام بيايد.
بعد از قوام آمدن، قيسيها را به آرامي درون شربت گذاشته و زعفران دمكرده را اضافه ميكنيم بعد از 15 تا 20 دقيقه از روي حرارت برداشته و ميگذاريم تا مربا سرد شود. نكته:
u در صورتي كه بادامي از قيسي خارج شد بعد از سردشدن آن را داخل قيسي ميگذاريم.
v اين مربا در مجالس بسيار استفاده ميشود.
چهارشنبه 2 شهریور 1390 3:16 AM
تشکرات از این پست