0

ترشي بادنجان و هويج

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي بادنجان و هويج

 

مواد اولیه :

  • بادنجان كبابي ساطوري‌شده سه پيمانه
  • هويج رنده‌شده يك و نيم پيمانه
  • سبزي ( ريحان، جعفري و گشنيز) ساطوري‌شده يك پيمانه
  • سير رنده‌شده سه قاشق غذاخوري
  • گردوي خردشده 1/4 پيمانه
  • فلفل سياه، نمك و زردچوبه و سرکه به ميزان لازم
  • فلفل سبز خردشده يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

 

بادنجان، هويج، سبزي و بقيه مواد را مخلوط كرده و سپس سركه را اضافه مي‌‌كنيم و در ظرف مورد نظر مي‌‌ريزيم. دو تا سه روز بعد ترشي آماده مصرف است.

نكته ترشي‌هايي كه داراي سركه هستند در ظرف فلزي نگهداري نكنيد چون باعث حل شدن مواد ظرف در ترشي خواهد شد.

یا حسین (ع)

چهارشنبه 2 شهریور 1390  3:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها