0

مرباي شاتوت

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

مرباي شاتوت

مواد اولیه :

  • شاتوت يك كيلوگرم
  • شكر دو كيلوگرم
  • وانيل نصف قاشق مرباخوري

طرز تهيه

 

 شاتوت و شكر را به صورت لايه لايه در ظرف لعابي مي‌‌ريزيم و 24 ساعت در يخچال قرار مي‌‌دهيم تا شاتوت آب بيندازد.

در مرباي شاتوت آب نمي‌‌ريزيم. شاتوت را روي حرارت ملايم قرار مي‌‌دهيم تا بجوشد بعد از جوشيدن بايد مواظب باشيم تا شربت آن سر نرود. حرارت را كم مي‌‌كنيم تا 15 دقيقه بجوشد و بعد وانيل را اضافه كرده و از روي حرارت مي‌‌داريم.

 

یا حسین (ع)

چهارشنبه 2 شهریور 1390  2:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها