مواد اولیه :
- گل گاوزبان 50 گرم
- شكر 100 گرم
- آب چهار پيمانه
- آبليمو يك قاشق غذاخوري
مرباي گل گاوزبان
طرز تهيه:
گلهاي گاوزبان را از شب قبل در آب خيس كنيد تا خاكشان گرفته شود، بعد آن را در آبكش ريخته و كاملا بشوييد تا تميز شود. آب و شكر را در قابلمه مسي (حتما بايد مسي باشد) ريخته تا قوام بيايد و كشدار شود. گلها را داخل آن ريخته و چهار الي پنج دقيقه صبر كنيد تا چند جوش بزند. در آخر آبليمو را اضافه كنيد تا مربا كپك نزند.
مجله شماره 40 صفحه 86
آموزش از خانم مهسا نکوبخت