مواد اولیه :
- هلو چهار عدد
- شكر شش قاشق سوپخوري
- آب نصف پيمانه
- شكر قهوهاي و فندق آسیاب شده از هر کدام سه قاشق سوپخوري
- بيسكويت ساده هشت عدد
- سفيده تخممرغ يك عدد
- اسانس وانيل دو قطره
دسر هلو
طرز تهيه:
هلوها را از وسط نصف كرده و هسته آن را در آوريد. در ظرفي شكر و آب را ريخته و هلوها را درون آن قرار داده و روي حرارت بگذاريد تا كمي بپزد.
پودر فندق، شكر قهوهاي و بيسكويت خردشده را با وانيل و سفيده تخممرغ مخلوط كرده و در هر هلو كمي از مايه را بگذاريد و دوباره روي حرارت گذاشته و در ظرف را بسته تا مواد مياني هم كمي خودش را بگيرد و بعد از پخت در ظرف مورد نظر كشيده و با بستني وانيلي سرو كنيد.
مجله شماره 41 صفحه 41
آموزش از خانم ماهرخ ناظمی