مواد اولیه :
- بادنجان پنج عدد
- فلفل دلمهاي يك عدد
- فلفل قلمي سبز چهار الي پنج عدد
- هويج و خیار از هر کدام سه عدد
- زيتون سبز يك پيمانه
- سركه و نمك به ميزان لازم
- موسير 50 گرم
ترشي بادنجان و زيتون
طرز تهيه:
بادنجان را به صورت مكعبي خرد كرده با كمي سركه و نمك بپزيد و فلفل دلمهاي، خيار و فلفل قلمي را خرد كرده، هويج را حلقهاي برش بزنيد. موسير يك شبانه روز خيس شده را خشك و با مواد مخلوط كرده و در شيشه تميز ريخته، سركه و نمك را اضافه كنيد تا اينكه روي ترشي از سركه پوشيده شود و بعد در جاي خنك نگهداري كنيد.
مجله شماره 41 صفحه 69
آموزش از خانم طاهره محمد کاظم