0

ترشي بادنجان و زيتون

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي بادنجان و زيتون

مواد اولیه :

  • بادنجان پنج عدد
  • فلفل دلمه‌اي يك عدد
  • فلفل قلمي سبز چهار الي پنج عدد
  • هويج و خیار از هر کدام سه عدد
  • زيتون سبز يك پيمانه
  • سركه و نمك به ميزان لازم
  • موسير 50 گرم

ترشي بادنجان و زيتون

طرز تهيه:                                                        

 

بادنجان را به صورت مكعبي خرد كرده با كمي سركه و نمك بپزيد و فلفل دلمه‌اي، خيار و فلفل قلمي را خرد كرده، هويج را حلقه‌اي برش بزنيد. موسير يك شبانه روز خيس شده را خشك و با مواد مخلوط كرده و در شيشه تميز ريخته، سركه و نمك را اضافه كنيد تا اين‌كه روي ترشي از سركه پوشيده شود و بعد در جاي خنك نگهداري كنيد.

مجله شماره 41 صفحه 69

آموزش از خانم طاهره محمد کاظم

 

یا حسین (ع)

چهارشنبه 2 شهریور 1390  12:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها