0

ترشي قارچ

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي قارچ

مواد اولیه :

  • قارچ 500 گرم
  • آب يك و نيم ليتر
  • سركه سفيد نصف پيمانه
  • سبزيجات معطر ( نعنا، ترخان، سير، فلفل سبز يا قرمز) به ميزان لازم
  • نمك پنج قاشق غذاخوري

 

 

ترشي قارچ

طرز تهيه:                                                              

 

 

 ابتدا قارچ‌، سبزي‌، سير و فلفل را به خوبي شسته و در آبكش قرار دهيد تا آب آنها برود. بعد نمك و سركه را در آب حل كرده روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد و در قابلمه را گذاشته صبر كنيد تا سرد شود. قارچ‌ها را در ظرف شيشه اي ريخته و روي آن سبزي‌هاي معطر، سير و فلفل قرار دهيد. آب، نمك و سركه سردشده را روي سبزيجات بريزيد تا روي آنها را بپوشاند، در ظرف را محكم بسته و يك هفته در جاي خنك نگه داريد.

 نكته:

حتما براي ترشي قارچ بايد از سركه سفيد استفاده شود تا رنگ قارچ‌ها تغيير نكند.

مجله شماره 44 صفحه 53

آموزش از خانم محبوبه صباغی کارشناس آشپزی

 

یا حسین (ع)

سه شنبه 1 شهریور 1390  11:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها