مواد اولیه :
- قارچ 500 گرم
- آب يك و نيم ليتر
- سركه سفيد نصف پيمانه
- سبزيجات معطر ( نعنا، ترخان، سير، فلفل سبز يا قرمز) به ميزان لازم
- نمك پنج قاشق غذاخوري
ترشي قارچ
طرز تهيه:
ابتدا قارچ، سبزي، سير و فلفل را به خوبي شسته و در آبكش قرار دهيد تا آب آنها برود. بعد نمك و سركه را در آب حل كرده روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد و در قابلمه را گذاشته صبر كنيد تا سرد شود. قارچها را در ظرف شيشه اي ريخته و روي آن سبزيهاي معطر، سير و فلفل قرار دهيد. آب، نمك و سركه سردشده را روي سبزيجات بريزيد تا روي آنها را بپوشاند، در ظرف را محكم بسته و يك هفته در جاي خنك نگه داريد.
نكته:
حتما براي ترشي قارچ بايد از سركه سفيد استفاده شود تا رنگ قارچها تغيير نكند.
مجله شماره 44 صفحه 53
آموزش از خانم محبوبه صباغی کارشناس آشپزی