0

ترشي ميوه

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي ميوه

مواد اولیه :

  • هلو و گلابی از هر کدام دو عدد
  • پودر فلفل قرمز به ميزان لازم
  • سير دو حبه
  • سركه سفيد به ميزان لازم
  • شكر در صورت تمايل دو قاشق غذاخوري
  • نمك به ميزان لازم
  • دارچين دو تا سه چوب

ترشي ميوه

طرز تهيه:                                                                                    

 هلو و گلابي را پس از شستن و خشك كردن رنده كنيد. هلو را با رنده ريز و گلابي را با رنده درشت. سير رنده شده را با سركه، نمك و فلفل به هلو و گلابي اضافه كنيد. شكر را اضافه كرده تا تيزي سركه سفيد گرفته ‌شود، سپس ترشي را در ظرف شيشه‌اي بريزيد و به مدت يك هفته در يخچال نگهداري كنيد. پس از طي شدن اين مدت ترشي آماده است.

مجله شماره 45 صفحه 35

آموزش ازخانم اعظم الملوک هوشمند

یا حسین (ع)

سه شنبه 1 شهریور 1390  11:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها