ترشي ميوه
مواد اولیه :
- هلو و گلابی از هر کدام دو عدد
- پودر فلفل قرمز به ميزان لازم
- سير دو حبه
- سركه سفيد به ميزان لازم
- شكر در صورت تمايل دو قاشق غذاخوري
- نمك به ميزان لازم
- دارچين دو تا سه چوب
ترشي ميوه
طرز تهيه:
هلو و گلابي را پس از شستن و خشك كردن رنده كنيد. هلو را با رنده ريز و گلابي را با رنده درشت. سير رنده شده را با سركه، نمك و فلفل به هلو و گلابي اضافه كنيد. شكر را اضافه كرده تا تيزي سركه سفيد گرفته شود، سپس ترشي را در ظرف شيشهاي بريزيد و به مدت يك هفته در يخچال نگهداري كنيد. پس از طي شدن اين مدت ترشي آماده است.
مجله شماره 45 صفحه 35
آموزش ازخانم اعظم الملوک هوشمند
سه شنبه 1 شهریور 1390 11:10 PM
تشکرات از این پست