ترشي انار و لبو
مواد اولیه :
- لبو بزرگ يك عدد
- سيب سبز بزرگ دو عدد
- انار بزرگ دانهشده يك عدد
- سركه و نمک به ميزان لازم
- شكر يك پيمانه
ترشي انار و لبو
طرز تهيه:
لبوي خام را رنده كرده و در ظرف لعابي به همراه شكر و سركه 10 دقيقه بگذاريد بجوشد پس از سرد شدن سيب را رنده كرده و با دانههاي انار مخلوط كرده و كمي نمك بزنيد و همه مواد را با هم مخلوط كرده و در شيشه بريزيد تا جا بيفتد. اگر سركه به خورد مواد رفت ميتوان كمي سركه دوباره به آن اضافه كرد.
مجله شماره 45 صفحه 90
آموزش از خانم ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی
سه شنبه 1 شهریور 1390 11:10 PM
تشکرات از این پست