سس ترش با تمرهندي
مواد اولیه :
- آب تمرهندي 500 سيسي
- تمرهندي 50 گرم
- آب مرغ و سرکه سفید از هر کدام 500 سيسي
- آرد ذرت يك قاشق چايخوري
- آب يك قاشق سوپخوري
سس ترش با تمرهندي
طرز تهيه:
در يك ظرف تمرهندي و آب آن را بريزيد و در حال هم زدن با حرارت ملايم در حدود 20 دقيقه بپزد. آب مرغ و سركه را اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 30 دقيقه ديگر بپزد. سپس سس را از صافي رد كنيد تا تمرهندي جدا شود. آرد و آب را مخلوط كرده تا خمير درست شود و به سس اضافه كنيد.
مجله شماره 47 صفحه 86
آموزش از خانم ملیحه اصغریان کارشناس سفره آرایی
سه شنبه 1 شهریور 1390 4:30 AM
تشکرات از این پست