0

شور گل كلم و سبزيجات

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

شور گل كلم و سبزيجات

مواد اولیه :

  • گل كلم كوچك يك عدد
  • خيار خردشده و هویج از هر کدام 500 گرم
  • سير دو بوته
  • فلفل سبز تند 150 گرم
  • سبزي معطر (ترخان، نعنا، جعفري و مرزه) 200 گرم
  • نمك به ميزان لازم
  • آب 16 ليوان
  • ساقه كرفس خردشده دو عدد
  • سركه يك ليوان

شور گل كلم و سبزيجات

طرز تهيه:                                                                                                     

 ابتدا سبزيجات را مثل گل كلم، هويج، خيار و كرفس شسته و روي يك پارچه پهن كنيد تا كاملا خشك شود. سبزي را شسته و خرد كنيد. در يك قابلمه آب، نمك و سركه را روي حرارت گذاشته تا بجوشد آن را كنار بگذاريد تا كاملا خنك شود. سپس سبزيجات را داخل ظرف مورد نظر ريخته آب، نمك، سركه خنك‌شده، سبزي‌هاي معطر و فلفل سبز تند را به همراه سيرهاي درسته به آن اضافه كرده و در ظرف را محكم ببنديد و به مدت چهار هفته در يك جاي خنك قرار داده تا شور درست شود.

 نكته:

 1- محلول آب و نمك اگر گرم باشد سبزيجات نرم مي‌شوند.

 2- اگر خيار قلمي‌ريز داريد ديگر خيارها را خرد نكنيد.

مجله شماره 49 صفحه 86

آموزش از خانم معصومه یاوری راز کارشناس آشپزی و شیرینی پزی

یا حسین (ع)

سه شنبه 1 شهریور 1390  4:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها