خيارشــور
مواد اولیه :
خيارها را پس از تميز كردن روي پارچه قرار داده تا كاملا خشك و بدون آب و رطوبت باشد. سبزيجات را پس از تميز كردن شسته روي پارچه قرار داده تا آبش گرفته شود. در ظرف دلخواه مقداري سبزي و سير ريخته خيارها را روي آن قرار دهيد. باز مقداري سبزي، سير و فلفل بريزيد تا ظرف پُر شود. سپس 16 ليوان آب را همراه با نصف ليوان نمك روي حرارت جوشانده و بعد دو ليوان سركه اضافه كرده و پس از جوش مجدد به صورت داغ روي خيارها ريخته و در آن را فوري ببنديد. پس از خنك شدن در يخچال يا يك جاي خنك و تاريك قرار دهيد. پس از سه هفته آماده است.
مجله شماره 49 صفحه 69
آموزش از خانم معصومه یاوری راز کارشناس آشپزی و شیرینی پزی
یا حسین (ع)
پاسخ به:خيارشــور
با سلام خدمت کاربر محترم
با تشکر از پست هایی که در تالار اشپزی سایت قرار داده اید.خواهشمندیم به دلیل تکمیل شدن تالار اشپزی توسط دیگر کاربران از قرار دادن
پست های اشپزی خوداری نمایید
با تشکر