مواد اولیه :
- سيب درشت سه عدد
- شكر دو پيمانه
- سركه سفيد يك و نيم پيمانه
- دارچين يك قاشق چايخوري
ترشي سيب
طرز تهيه:
ابتدا شكر و دارچين را با سركه مخلوط كرده و روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود. سپس سيبها را قالب زده و مخلوط را به جوش آورده بدون در 10 دقيقه بگذاريد تا آرام بجوشد. سپس سيبها را در ظرف مورد نظر ريخته و مخلوط سركه را روي آن بريزيد و بعد از خنك شدن در ظرف را ببنديد.
نكته:
اين ترشي يك هفتهاي آماده است.
ميتوان مقدار دارچين را در صورت دلخواه افزايش داد.
مجله شماره 48 صفحه 90
آموزش از خانم ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی