0

ترشي بادنجان شكم‌پر

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي بادنجان شكم‌پر

مواد اولیه :

  • بادنجان يك كيلوگرم
  • سير يك بوته
  • نعنا تازه 300 گرم
  • فلفل سبز تند 200 گرم

ترشي بادنجان شكم‌پر

طرز تهيه:                                                                                                                 

براي درست كردن اين ترشي بيشتر بايد دقت كرد، بادنجان‌هاي كوچك و بدون تخم را انتخاب كنيد كه كمي تيره و براق باشد. بادنجان‌ها را شسته و سر آن را كمي بزنيد. يك شكاف در شكم آن ايجاد كنيد و با آب و سركه كمي بپزيد. درون صافي ريخته و يك سيني يا بشقاب كه كمي از دهانه آبكش كوچك‌تر است قرار داده و يك جسم سنگين رويش گذاشته تا تحت فشار آب اضافي آن خارج شود.

در ظرف جداگانه نعنا خردشده را با سير رنده‌ و فلفل سبز تند ريزشده مخلوط كرده نمك و زردچوبه زده، سپس داخل شكم بادنجان‌ها را با اين مواد پر كرده و در ظرف مناسب طوري بچينيد كه شكاف بادنجان به سمت بالا باشد و مواد نريزد. سپس سركه را اضافه كرده به طوري كه روي بادنجان‌ها را بگيرد. در ظرف را بسته و در جاي خنك نگهداري شود.

مجله شماره 50 صفحه 69

آموزش از خانم معصومه یاوری راز کارشناس آشپزی و شیرینی پزی

یا حسین (ع)

سه شنبه 1 شهریور 1390  4:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها