0

ترشي لبناني

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي لبناني

مواد اولیه :

  • هويج و شلغم و بادنجان از هر کدام سه عدد
  • فلفل تند پنج عدد
  • سياه‌دانه و گلپر و زردچوبه از هر کدام يك قاشق سوپخوري
  • رب انار سه قاشق سوپخوري
  • تربچه هفت عدد
  • تمرهندي يك بسته
  • سركه به ميزان لازم
  • زيره يك قاشق مرباخوري
  • سير پنج حبه

ترشي لبناني

طرز تهيه:                                                                                                             

تمامي سبزيجات را به صورت حلقه‌اي خرد كنيد. بادنجان‌ها را با كمي سركه بپزيد. در ظرفي تمبرهندي را با سركه مخلوط كرده و از صافي عبور دهيد تا هسته‌هاي آن جدا شود روان گردد. رب انار را هم با سركه مخلوط كرده و در ظرفي همه سبزيجات را مخلوط كرده و ادويه زده، رب انار، تمرهندي و سركه را اضافه كنيد و در شيشه بريزيد اين ترشي 10 روزه آماده مي‌شود.

مجله شماره 50 صفحه 84

آموزش از ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی

 

یا حسین (ع)

سه شنبه 1 شهریور 1390  4:13 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:ترشي لبناني

ترشی اش فکر کنم واقعاً ترش باشد!!

یک شنبه 9 بهمن 1390  7:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها