مواد اولیه :
- هويج و شلغم و بادنجان از هر کدام سه عدد
- فلفل تند پنج عدد
- سياهدانه و گلپر و زردچوبه از هر کدام يك قاشق سوپخوري
- رب انار سه قاشق سوپخوري
- تربچه هفت عدد
- تمرهندي يك بسته
- سركه به ميزان لازم
- زيره يك قاشق مرباخوري
- سير پنج حبه
ترشي لبناني
طرز تهيه:
تمامي سبزيجات را به صورت حلقهاي خرد كنيد. بادنجانها را با كمي سركه بپزيد. در ظرفي تمبرهندي را با سركه مخلوط كرده و از صافي عبور دهيد تا هستههاي آن جدا شود روان گردد. رب انار را هم با سركه مخلوط كرده و در ظرفي همه سبزيجات را مخلوط كرده و ادويه زده، رب انار، تمرهندي و سركه را اضافه كنيد و در شيشه بريزيد اين ترشي 10 روزه آماده ميشود.
مجله شماره 50 صفحه 84
آموزش از ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی