0

ترشي فصل با آب گوجه‌فرنگي

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي فصل با آب گوجه‌فرنگي

مواد اولیه :

  • سبزي ترشي ساطوري شده (ترخون، مرزه، شويد، جعفري و گشنيز) و گل کلم خرد شده از هر کدام دو پيمانه
  • هويج نگيني و خیار نگینی و کرفس از هر کدام يك پيمانه
  • كلم برگ خرد شده و پیاز خلال شده و سیب ترشی از هر کدام نصف پيمانه
  • موسير تازه نگيني و سیر و فلفل سبز تند نگینی از هر کدام 1/4پيمانه
  • هل نصف عدد
  • سركه و آب گوجه‌فرنگي به ميزان لازم
  • نمك حدود سه قاشق غذاخوري
  • زردچوبه نصف قاشق غذاخوري
  • سياه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنيز هر كدام يك قاشق غذاخوري
  • چوب دارچين چند تكه
  • دانه فلفل سياه نيم‌كوب شده يك قاشق مرباخوري

ترشي فصل با آب گوجه‌فرنگي

طرز تهيه:                                                                                                            

سياه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنيز را تفت دهيد. گل‌پر و تخم گشنيز تفت داده شده را آسياب كنيد. تمام مواد فوق را (به جز سركه و آب گوجه) با هم مخلوط كنيد. معادل  حجم مواد را با سركه و  باقي‌مانده را با آب گوجه‌فرنگي پر كنيد.

نكته:

 در اين ترشي از بادنجان استفاده نمي‌شود چون رنگ ترشي را تيره مي‌كند و اين ترشي بايد در جاي خنك نگهداري شود.

سالاد ترشي

مجله شماره 52 صفحه 80

آموزش از خانم فرشته عطایی کارشناس شیرینی پزی

 

یا حسین (ع)

سه شنبه 1 شهریور 1390  4:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها