مواد اولیه :
- سبزي ترشي ساطوري شده (ترخون، مرزه، شويد، جعفري و گشنيز) و گل کلم خرد شده از هر کدام دو پيمانه
- هويج نگيني و خیار نگینی و کرفس از هر کدام يك پيمانه
- كلم برگ خرد شده و پیاز خلال شده و سیب ترشی از هر کدام نصف پيمانه
- موسير تازه نگيني و سیر و فلفل سبز تند نگینی از هر کدام 1/4پيمانه
- هل نصف عدد
- سركه و آب گوجهفرنگي به ميزان لازم
- نمك حدود سه قاشق غذاخوري
- زردچوبه نصف قاشق غذاخوري
- سياهدانه، گلپر و تخم گشنيز هر كدام يك قاشق غذاخوري
- چوب دارچين چند تكه
- دانه فلفل سياه نيمكوب شده يك قاشق مرباخوري
ترشي فصل با آب گوجهفرنگي
طرز تهيه:
سياهدانه، گلپر و تخم گشنيز را تفت دهيد. گلپر و تخم گشنيز تفت داده شده را آسياب كنيد. تمام مواد فوق را (به جز سركه و آب گوجه) با هم مخلوط كنيد. معادل حجم مواد را با سركه و باقيمانده را با آب گوجهفرنگي پر كنيد.
نكته:
در اين ترشي از بادنجان استفاده نميشود چون رنگ ترشي را تيره ميكند و اين ترشي بايد در جاي خنك نگهداري شود.
سالاد ترشي
مجله شماره 52 صفحه 80
آموزش از خانم فرشته عطایی کارشناس شیرینی پزی