مواد اولیه :
- پياز متوسط و خیار و فلفل سبزاز هر کدام يك عدد
- گوجهفرنگي دو عدد
- سركه سيب و ذرت از هر کدام دو پيمانه
- آب نصف پيمانه
- شكر 1/3پيمانه
- زردچوبه نصف قاشق چايخوري
- خردل يك قاشق چايخوري
- آرد ذرت وگلپر از هر کدام يك قاشق سوپخوري
ترشي ذرت
طرز تهيه:
ابتدا پياز، خيار و فلفل سبز را ريز خردكرده و گوجهفرنگي را رنده كنيد و به همراه ذرت به مواد اضافه كرده و سپس شكر، سركه، آب، آرد و ادويهها را افزوده و در يك قابلمه لعابي ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا جوش آيد. حرارت را ملايم كرده و در قابلمه را گذاشته حدود 40 دقيقه آرام بجوشانيد. سپس داخل ظرف مورد نظر ريخته و در جاي خنك نگهداري كنيد.
مجله شماره 51 صفحه 90
آموزش از خانم ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی