0

ترشي ذرت

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي ذرت

مواد اولیه :

  • پياز متوسط و خیار و فلفل سبزاز هر کدام يك عدد
  • گوجه‌فرنگي دو عدد
  • سركه سيب و ذرت از هر کدام دو پيمانه
  • آب نصف پيمانه
  • شكر 1/3پيمانه
  • زردچوبه نصف قاشق چايخوري
  • خردل يك قاشق چايخوري
  • آرد ذرت وگلپر از هر کدام يك قاشق سوپخوري

ترشي ذرت

 طرز تهيه:                                                                  

 ابتدا پياز، خيار و فلفل سبز را ريز خردكرده و گوجه‌فرنگي را رنده كنيد و به همراه ذرت به مواد اضافه كرده و سپس شكر، سركه، آب، آرد و ادويه‌ها را افزوده و در يك قابلمه لعابي ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا جوش آيد. حرارت را ملايم كرده و در قابلمه را گذاشته حدود 40 دقيقه آرام بجوشانيد. سپس داخل ظرف مورد نظر ريخته و در جاي خنك نگهداري كنيد.

مجله شماره 51 صفحه 90

آموزش از خانم ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی

 

یا حسین (ع)

سه شنبه 1 شهریور 1390  4:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها