مواد اولیه :
- باقلا 500 گرم
- سركه دو پيمانه
- سركه بالزاميك 1/3 پيمانه
- آب نصف پيمانه
- گلپرو نمک و فلفل قرمز از هر کدام دو قاشق سوپخوري
ترشي باقلا
طرز تهيه:
اين ماه فصل باقلاست بهترين كار در حال حاضر گذاشتن ترشي آن است؛ تا زمان و فصل آن تمام نشده اين كار را انجام دهيد تا در فصل زمستان يك ترشي بهاري داشته باشيد.
ابتدا باقلا را پوست گرفته و در ظرف لعابي ميريزيم و سركهها و آب را مخلوط كرده روي باقلا ريخته و با حرارت ملايم به مدت 30 دقيقه ميپزيم. سپس ادويه را افزوده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر ريخته و در جاي خنك نگهداري ميكنيم. اين ترشي بعد از 15 روز آماده مصرف است.
مجله شماره 57 صفحه 90
آموزش از خانم ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی