0

ترشي باقلا

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي باقلا

مواد اولیه :

  • باقلا 500 گرم
  • سركه دو پيمانه
  • سركه بالزاميك 1/3 پيمانه
  • آب نصف پيمانه
  • گلپرو نمک و فلفل قرمز از هر کدام دو قاشق سوپخوري

ترشي باقلا

 طرز تهيه:                                                                                                                           

 اين ماه فصل باقلاست بهترين كار در حال حاضر گذاشتن ترشي آن است؛ تا زمان و فصل آن تمام نشده اين كار را انجام دهيد تا در فصل زمستان يك ترشي بهاري داشته باشيد.

ابتدا باقلا را پوست گرفته و در ظرف لعابي مي‌ريزيم و سركه‌ها و آب را مخلوط كرده روي باقلا ريخته و با حرارت ملايم به مدت 30 دقيقه مي‌پزيم. سپس ادويه را افزوده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر ريخته و در جاي خنك نگهداري مي‌كنيم. اين ترشي بعد از 15 روز آماده مصرف است.

مجله شماره 57 صفحه 90

آموزش از خانم ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی

 

یا حسین (ع)

سه شنبه 1 شهریور 1390  3:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها