0

ترشي باميـــه

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي باميـــه

مواد اولیه :

  • باميه 500 گرم
  • سركه و آب از هر کدام دو پيمانه (500 ميلي‌ليتر)
  • نمك نصف قاشق مرباخوري
  • سير سه حبه
  • فلفل تند دو عدد
  • برگ گلپر چهار عدد
  • نمك يك و نيم قاشق سوپخوري

ترشي باميـــه


طرز تهيه:                                                                                                                       

فصل تابستان فصل تهيه ترشي و مرباست. شايد تا به حال حتي اسم ترشي باميه به گوشتان نخورده باشد اما اين ترشي فوقالعاده است و در ضمن خيلي آسان تهيه ميشود. ابتدا باميهها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا ميكنيم. سپس آنها را در قابلمه ريخته، با 250 ميليليتر سركه، 250 ميليليتر آب و نصف قاشق مرباخوري نمك روي حرارت ملايم ميگذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميهها را آبكش كرده و ميگذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با هم مخلوط كرده و در شيشه ميريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم ميزنيم تا نمك در آب حل شود محلول را روي باميهها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري ميكنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است. بخوريد و حالش ببريد.

خانم معصومه یاوری راز کارشناس آشپزی و قنادی      مجله61 صفحه 75

یا حسین (ع)

دوشنبه 31 مرداد 1390  2:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها