ترشي باميـــه
مواد اولیه :
- باميه 500 گرم
- سركه و آب از هر کدام دو پيمانه (500 ميليليتر)
- نمك نصف قاشق مرباخوري
- سير سه حبه
- فلفل تند دو عدد
- برگ گلپر چهار عدد
- نمك يك و نيم قاشق سوپخوري
ترشي باميـــه
طرز تهيه:
فصل تابستان فصل تهيه ترشي و مرباست. شايد تا به حال حتي اسم ترشي باميه به گوشتان نخورده باشد اما اين ترشي فوقالعاده است و در ضمن خيلي آسان تهيه ميشود. ابتدا باميهها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا ميكنيم. سپس آنها را در قابلمه ريخته، با 250 ميليليتر سركه، 250 ميليليتر آب و نصف قاشق مرباخوري نمك روي حرارت ملايم ميگذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميهها را آبكش كرده و ميگذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با هم مخلوط كرده و در شيشه ميريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم ميزنيم تا نمك در آب حل شود محلول را روي باميهها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري ميكنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است. بخوريد و حالش ببريد.
خانم معصومه یاوری راز کارشناس آشپزی و قنادی مجله61 صفحه 75
دوشنبه 31 مرداد 1390 2:53 AM
تشکرات از این پست