0

بوناچيچ: در مورد سپاهان بايد واقع‌بين بود، چند ملي‌پوش را از دست داده‌ايم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نسخه چاپي ارسال به دوستان
اصفهان نيازمند تماشاگراني مانند تبريز است

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: ما 5، 6 بازيكن ملي‌پوش خود را از دست داده‌ايم و بايد در مورد اين تيم واقع‌بين بود.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، لوكا بوناچيچ پس از پيروزي 2 بر صفر سپاهان برابر شهرداري تبريز عنوان كرد: ما در نيمه دوم بهتر بازي كرديم و توانستيم دو گل به ثمر برسانيم. در نيمه اول شهرداري‌ها فضاي بيشتري داشتند و چندين موقعيت روي دروازه ما خلق كردند اما در بين دو نيمه نكات اصلي را به بازيكنان گوشزد كردم و فشار روي دروازه شهرداري بيشتر شد.

وي در مورد داوري خاطرنشان كرد: من اگر ببازيم هم در مورد داوري صحبت نمي‌كنم. كارشناسان هستند و در اين مورد اظهار نظر خواهند كرد. من به مسائل فني جوابگو خواهم بود.

سرمربي سپاهان يادآور شد: شهرداري تيم خوبي است و نسبت به فصل گذشته بهتر شده است. از لحاظ تاكتيكي و فني بازي خوبي به نمايش گذاشت.

بوناچيچ درباره شرايط تيمش عنوان كرد: بايد واقع‌بين باشيم. ما 5، 6 بازيكن خود را از دست داده‌ايم، اما در هر حال تيم خوبي داريم و بازيكنان دوندگي خوبي دارند و بازي به بازي بهتر خواهيم شد.

سرمربي سپاهان در مورد ديدار برابر شهرداري يادآور شد: بازي پاياپايي را از خود به نمايش گذاشتيم و توانستيم با استفاده از موقعيت‌هاي بدست آمده به پيروزي دست يابيم. ما در خط حمله دچار كمي مشكل هستيم و برخي فرصت‌ها را از دست داده‌ايم. بايد تلاش كنيم تا در ديدارهاي آينده اين موضوع تكرار نشود.

بوناچيچ در مورد فوتبال تبريز تاكيد كرد: تبريز تيم‌هاي خوبي دارد و من تجربه مربيگري در اين شهر را دارم. در طول فصل گذشته كه با گسترش فولاد بودم مشكلات زيادي داشتيم و ما را بايد و شايد حمايت نكردند. اما باز هم تا نزديكي‌هاي صدر جدول بالا آمديم. تبريز از تماشاگران خوبي بهره مي‌برد و نشان دادند كه همواره به فكر تيم خود هستند. اصفهان هم نيازمند چنين تماشاگراني است.

وي ادامه داد: در بازي برابر شهرداري در بعضي مواقع بازي دست ما بود و در برخي مواقع تحت كنترل شهرداري. پس از اينكه گل اول را به ثمر رسانديم بازيكنان شهرداري جلو كشيدند و فضا براي ما باز شد و توانستيم گل دوم را به ثمر برسانيم. مهاجمان شهرداري در اين ديدار فقط به فكر حمله بودند و در كار دفاعي زياد شركت نمي‌كردند. اين موضوع در حالي بود كه در ديدار برابر پرسپوليس بر عكس چنين اتفاقي رخ داد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 27 مرداد 1390  9:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها