اصفهان نيازمند تماشاگراني مانند تبريز است
بوناچيچ: در مورد سپاهان بايد واقعبين بود، چند مليپوش را از دست دادهايم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: ما 5، 6 بازيكن مليپوش خود را از دست دادهايم و بايد در مورد اين تيم واقعبين بود.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، لوكا بوناچيچ پس از پيروزي 2 بر صفر سپاهان برابر شهرداري تبريز عنوان كرد: ما در نيمه دوم بهتر بازي كرديم و توانستيم دو گل به ثمر برسانيم. در نيمه اول شهرداريها فضاي بيشتري داشتند و چندين موقعيت روي دروازه ما خلق كردند اما در بين دو نيمه نكات اصلي را به بازيكنان گوشزد كردم و فشار روي دروازه شهرداري بيشتر شد.
وي در مورد داوري خاطرنشان كرد: من اگر ببازيم هم در مورد داوري صحبت نميكنم. كارشناسان هستند و در اين مورد اظهار نظر خواهند كرد. من به مسائل فني جوابگو خواهم بود.
سرمربي سپاهان يادآور شد: شهرداري تيم خوبي است و نسبت به فصل گذشته بهتر شده است. از لحاظ تاكتيكي و فني بازي خوبي به نمايش گذاشت.
بوناچيچ درباره شرايط تيمش عنوان كرد: بايد واقعبين باشيم. ما 5، 6 بازيكن خود را از دست دادهايم، اما در هر حال تيم خوبي داريم و بازيكنان دوندگي خوبي دارند و بازي به بازي بهتر خواهيم شد.
سرمربي سپاهان در مورد ديدار برابر شهرداري يادآور شد: بازي پاياپايي را از خود به نمايش گذاشتيم و توانستيم با استفاده از موقعيتهاي بدست آمده به پيروزي دست يابيم. ما در خط حمله دچار كمي مشكل هستيم و برخي فرصتها را از دست دادهايم. بايد تلاش كنيم تا در ديدارهاي آينده اين موضوع تكرار نشود.
بوناچيچ در مورد فوتبال تبريز تاكيد كرد: تبريز تيمهاي خوبي دارد و من تجربه مربيگري در اين شهر را دارم. در طول فصل گذشته كه با گسترش فولاد بودم مشكلات زيادي داشتيم و ما را بايد و شايد حمايت نكردند. اما باز هم تا نزديكيهاي صدر جدول بالا آمديم. تبريز از تماشاگران خوبي بهره ميبرد و نشان دادند كه همواره به فكر تيم خود هستند. اصفهان هم نيازمند چنين تماشاگراني است.
وي ادامه داد: در بازي برابر شهرداري در بعضي مواقع بازي دست ما بود و در برخي مواقع تحت كنترل شهرداري. پس از اينكه گل اول را به ثمر رسانديم بازيكنان شهرداري جلو كشيدند و فضا براي ما باز شد و توانستيم گل دوم را به ثمر برسانيم. مهاجمان شهرداري در اين ديدار فقط به فكر حمله بودند و در كار دفاعي زياد شركت نميكردند. اين موضوع در حالي بود كه در ديدار برابر پرسپوليس بر عكس چنين اتفاقي رخ داد.