0

مرغ سوخاری

 
silver
silver
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مهر 1387 
تعداد پست ها : 35
محل سکونت : اصفهان

مرغ سوخاری

مرغ سوخاری

مواد لازم براي چهار نفر     

مرغ: 5-6 تكه سينه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1-2 تكه بيشتر      

تخم مرغ:  2 عدد كامل  

آرد سفيد :-  2 پيمانه  

آرد سوخاري : 3 پيمانه  

ادويه : به مقدار لازم  

روغن سرخ كردني:بسته به سايز ظرف مخصوص سرخ كردن  

پودر سير و اورگانو : به دلخواه     

طرز تهيه:      

تكه هاي مرغ را قبل از سرخ كردن با يك عدد پياز و  آب و نمك آب پز كنيد ، نه در حدي كه مرغ ها كاملا نرم شوند ، فقط اندازه اي كه كمي از حالت خام بودن در بيايند .  حدود 20 دقيقه كافيست  

تخم مرغ هارا در ظرف گودي شكسته و با چنگال هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و يكدست شوند     .

آرد سفيد را بهتر است الك كنيد و در يك ديس تخت لبه دار بريزيد     .

آرد سوخاري و ادويه * را هم خوب با هم مخلوط كنيد و مثل آرد سفيد در يك ديس تخت لبه دار بريزيد     .  

* ادويه اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد. معمولا اين غذا به دو صورت اسپايسي (تند) و  معمولي تهيه ميشود     .

روش اسپايسي به اين صورت است كه مقدار زيادي فلفل قرمز    ( براي اين مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوري سر پر فلفل قرمز لازم است ) و نمك را به آرد سوخاري اضافه ميكنند     .

مزه اين غذا به محتويات درون آرد سوخاري آن بستگي دارد     .

در روش معمولي هم  فقط نمك و كمي فلفل سياه به آرد سوخاري اضافه ميشود     .

   

تكه هاي مرغ را بعد از نيم پز شدن و بعد از اينكه كاملا سرد شدند ، ابتدا در آرد سفيد بغلتانيد ، بعد به تخم مرغ آغشته كنيد و بعد در آرد سوخاري خوب بغلتانيد تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاري پوشانده شود     .

در ظرف نسوزي - كه كمي گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ كردن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود     . توجه كنيد هرچه روغن بيشتر و داغ تر باشد مقدار جذب روغن كمتر ميشود     .

ميتوانيد مرغها را در دستگاه سرخ كن ( روي درجه مناسب سرخ كردن مرغ ) نيز سرخ كنيد ولي به درد سر شستن سرخ كن نميارزد     !

تكه هاي مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زياد سرخ كنيد . اگر حرارت كم باشد رنگ مرغ ها تيره ميشود . در ظرف را هم باز بگذاريد تا تخم مرغ به كار رفته در مواد ، اصطلاحا كف نكند     .

 

حدودا 6-10 دقيقه زمان لازم است تا مرغ ها با شرايط فوق كاملا سرخ ( سوخاري ) شوند      .

بعد از سرخ شدن مرغ ها يك حوله كاغذي تميز را در بشقابي قرار دهيد و تكه هاي مرغ را روي آن بچينيد تا روغن اضافه آن گرفته شود . هنگام سرو كمي پودر سير و اورگانو ( در صورت تمايل ) روي آنها بپاشيد     .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 24 تیر 1388  3:48 PM
تشکرات از این پست
rayanhamid
rayanhamid
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 229
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مرغ سوخاری

Thanks Your Silver..
Good Luck
اللهم عجل لوليک الفرج
چهارشنبه 24 تیر 1388  11:07 PM
تشکرات از این پست
nasrinzebihi
nasrinzebihi
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 716
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:مرغ سوخاری

توضیحات کامل بود
یک شنبه 1 شهریور 1388  11:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها