مرغ سوخاری
مواد لازم براي چهار نفر
مرغ:
5-6 تكه سينه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1-2 تكه بيشتر
تخم
مرغ: 2 عدد كامل
آرد
سفيد :- 2 پيمانه
آرد
سوخاري : 3 پيمانه
ادويه
: به مقدار لازم
روغن
سرخ كردني:بسته به سايز ظرف مخصوص سرخ كردن
پودر
سير و اورگانو : به دلخواه
طرز تهيه:
تكه
هاي مرغ را قبل از سرخ كردن با يك عدد پياز و آب و نمك آب پز كنيد ، نه در
حدي كه مرغ ها كاملا نرم شوند ، فقط اندازه اي كه كمي از حالت خام بودن در بيايند
. حدود 20 دقيقه كافيست
تخم
مرغ هارا در ظرف گودي شكسته و با چنگال هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و يكدست شوند
.
آرد
سفيد را بهتر است الك كنيد و در يك ديس تخت لبه دار بريزيد
.
آرد
سوخاري و ادويه * را هم خوب با هم مخلوط كنيد و مثل آرد سفيد در يك ديس تخت لبه
دار بريزيد
.
*
ادويه
اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد. معمولا اين غذا به دو صورت اسپايسي (تند)
و معمولي تهيه ميشود
.
روش
اسپايسي به اين صورت است كه مقدار زيادي فلفل قرمز
(
براي
اين مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوري سر پر فلفل قرمز لازم است ) و نمك را به آرد سوخاري
اضافه ميكنند
.
مزه
اين غذا به محتويات درون آرد سوخاري آن بستگي دارد
.
در
روش معمولي هم فقط نمك و كمي فلفل سياه به آرد سوخاري اضافه ميشود
.
تكه
هاي مرغ را بعد از نيم پز شدن و بعد از اينكه كاملا سرد شدند ، ابتدا در آرد سفيد
بغلتانيد ، بعد به تخم مرغ آغشته كنيد و بعد در آرد سوخاري خوب بغلتانيد تا تمام
سطح مرغ با آرد سوخاري پوشانده شود
.
در
ظرف نسوزي - كه كمي گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ كردن بريزيد و
روي حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود
.
توجه
كنيد هرچه روغن بيشتر و داغ تر باشد مقدار جذب روغن كمتر ميشود
.
ميتوانيد
مرغها را در دستگاه سرخ كن ( روي درجه مناسب سرخ كردن مرغ ) نيز سرخ كنيد ولي به
درد سر شستن سرخ كن نميارزد
!
تكه
هاي مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زياد سرخ كنيد . اگر حرارت كم باشد رنگ مرغ
ها تيره ميشود . در ظرف را هم باز بگذاريد تا تخم مرغ به كار رفته در مواد ،
اصطلاحا كف نكند
.
حدودا
6-10 دقيقه زمان لازم است تا مرغ ها با شرايط فوق كاملا سرخ ( سوخاري ) شوند
.
بعد
از سرخ شدن مرغ ها يك حوله كاغذي تميز را در بشقابي قرار دهيد و تكه هاي مرغ را
روي آن بچينيد تا روغن اضافه آن گرفته شود . هنگام سرو كمي پودر سير و اورگانو (
در صورت تمايل ) روي آنها بپاشيد
.