فرمانده راهور نيروي انتظامي با تاكيد بر ضرورت هوشمندسازي سيستم ها گفت: به زودي در پائيز امسال بزرگترين و پيشرفته ترين مركز فرماندهي و كنترل ترافيك خاورميانه در كشورمان افتتاح مي شود.
به گزارش كيهان سردار اسكندر مومني قبل از ظهر ديروز در نشست خبري با خبرنگاران هوشمندسازي سيستم ها را از برنامه هاي راهور ناجا در سال جاري دانست و گفت: در يك سال حدود 5/2 ميليون وسيله نقليه وارد چرخه حمل و نقل شده و حدود يك ميليون و 700 هزار نفر نيز گواهي نامه گرفته اند و در نتيجه بدون هوشمندسازي سيستم ها قادر به كنترل ترافيك نيستيم.
فرمانده راهور نيروي انتظامي گفت: با اجراي قانون جديد راهنمايي و رانندگي در 4 ماهه اول سال نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد كاهش هزار نفري كشته شدگان در تصادفات بوديم.
مومني افزود: در 4 ماهه اول سال همچنين شاهد كاهش 7هزارنفري مصدومان بوده و نيز در همين مدت تصادفات در مقايسه با سال گذشته به ميزان 308 هزار تصادف كاهش يافته است.
وي افزود: اين آمار در حالي است كه در اين مدت 465 هزار خودرو و نيز 375هزار موتورسيكلت جديد شماره گذاري شده و به چرخه حمل و نقل وارد شده اند.
وي همچنين با اشاره به اينكه حدود 403نفر از رانندگان ظرف 4ماه گذشته به نمره منفي 30 رسيده اند گفت: گواهي نامه اين تعداد از رانندگان براي 3 ماه توقيف شد و اين در حالي است كه هزار و 806 نفر راننده به مرز نمره منفي بين 20 تا 30 رسيده اند.
اسكندر مومني با اشاره به اين مطلب كه براي باطل شدن گواهي نامه حداقل 9 ماه زمان نياز وجود دارد گفت: مسير ابطال گواهي نامه به اين شكل است كه اگر راننده اي به مرز 30 نمره منفي برسد گواهي نامه براي سه ماه توقيف مي شود، در مرحله بعد براي بار دوم اگر به مرز نمره منفي 25 برسد 6 ماه گواهي نامه او توقيف مي شود و براي بار سوم اگر به مرز نمره منفي 20 برسد گواهي نامه او ابطال مي شود.مومني با اعلام اينكه ايمني خودروها يكي از مواردي بود كه در سال 89 راهور ناجا پيگير آن بود افزود: در سال 89 فشار زيادي در اين باره بر ما وارد شد ولي در نهايت با همكاري مردم توانستيم از موضوع نصب ترمز ضدقفل عبور كنيم و اميدواريم امسال نيز بتوانيم براساس قانون نصب كيسه هوا در خودروها را نهايي كنيم.
توقف شماره گذاري روآ
تا پايان شهريور
وي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره سرنوشت خودروي روآ گفت: همانطور كه دو محصول از شركت سايپا را به دليل عدم رعايت مسائل ايمني شماره گذاري شان را متوقف كرديم، خودروي روآ هم در صورت آن كه نتواند الزامات ايمني همچون كيسه هوا و ترمز ضدقفل را رعايت كند، قطعا از سوي پليس شماره گذاري نخواهد شد و اين زمان پايان شهريورماه امسال است.
سردار مومني در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه برخي از سربازان و افسران كادر نسبت به شيفت هاي طولاني مدت خود در سر چهارراه ها گله مند هستند گفت: من هميشه گفته ام به دليل سختي كار همكارانم از آنها شرمنده ام.
وي با اشاره به اين مطلب كه ما معتقديم افسران و سربازان وظيفه پليس راهور ناجا بيش از موظفي قانوني خود كار مي كنند گفت: براساس قانون در برخي از مناطق كشور براساس تعداد نيرو و همچنين ساعات اوج ترافيك مسئولان هر استان شيفت بندي خاصي را براي عوامل اجرايي خود در نظر مي گيرند.