به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛ علياصغر عنابستاني از علم و دانش به عنوان عطيه الهي نام برد و افزود: تفكر مبتني بر آسماني بودن علوم در تمام حوزههاي علمي بايد بيش از پيش در جامعه نهادينه شود چراكه اين مهم محور ايدئولوژي اسلامي است.
وي بر ضرورت كسب تزكيه، تعليم و انديشهورزي از سوي اساتيد مراكز دانشگاهي تاكيد كرد و گفت: برخورداري اساتيد دانشگاه از شاخصههايي نظير تزكيه، تعليم و انديشهورزي در تربيت اصولي و ارتقا آگاهيبخشي دانشجويان نقش موثري دارد.
عنابستاني از نظام انقلاب اسلامي به عنوان امالقراي جهان اسلام نام برد و ادامه داد: همانگونه كه نظام انقلاب اسلامي در تمام عرصهها الگوي كشورهاي مسلماننشين است بنابراين در دستيابي بيش از پيش به علوم مختلف نيز بايد الگوي ديگر كشورهاي مسلمان باشد.
استاندار چهارمحال و بختياري بر ضرورت بوميسازي علوم در مراكز دانشگاهي تاكيد كرد و افزود: جهاد علمي و بوميسازي، موثرترين ابزار برای مقابله با فرهنگها و علوم وارداتي است.
وي پيشرفتهاي روزافزون علمي كشور را در سطوح و حوزههاي مختلف مطلوب ارزيابي كرد و گفت: بوميسازي علم و دانش بهترين راهكار برای دستيابي كشور به پيشرفتهاي فرآيند در تمام حوزههاي علمي به شمار ميرود.
عنابستاني دستيابي به انسانيت انسان، معنويت، تكامل و قرب الهي را از شاخصههاي مهم بوميسازي علم دانست و افزود: حركت علمي جامعه بايد برای خدمت به عدالت، صلح، رفاه و امنيت بشري سوق داده شود كه اين مهم با بوميسازي علم فراهم ميشود.
وي با بيان اينكه علم توام با ايمان در برطرف كردن معضلات و مشكلات جامعه اثرات مطلوبي را به همراه دارد، گفت: كسب علم با اتكا به كتاب، سنت، تزكيه و تذهيب اخلاق در برطرف كردن مشكلات و معضلات جامعه بسيار موثر است.
عنابستاني خاطرنشان كرد: مبناي پيشرفتهاي علمي در جوامع غرب دخالت بيرويه در امور بشري است كه اين مهم ساز و كارهاي زندگي عادي بشري را بر هم ميريزد.
وي به نقش اساتيد در رشد و پرورش متعلمان اشاره كرد و افزود: اساتيد بايد با افزايش اطلاعات خود در حوزههاي معرفتي زمينه پرورش دانشجويان را كه آيندهسازان كشور اسلامي هستند بيش از پيش فراهم كنند./غ