سعيد يوسفپور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: زاگرس مركزي به لحاظ شرايط جغرافيايي، اختلاف ارتفاع و ميزان بارش و تفاوت اقليمي از لحاظ تنوع زيستي از جايگاه ويژهاي در جهان برخوردار است.
وي افزود: حفظ تنوع زيستي زاگرس مركزي و تامين معيشت ساكنين اين محدوده مهمترين اهداف اجراي اين طرح است.
يوسفپور با بيان اينكه براي نخستين بار مديريت تلفيقي زاگرس مركزي در سازمان ملل مورد بررسي قرار گرفته است، گفت: با اجراي اين طرح وزارت امور خارجه، وزارت جهاد كشاورزي، ميراث فرهنگي و ادارات تابعه ذينفعان اين پروژه هستند.
مديركل حفاظت محيط زيست چهارمحال و بختياري خاطرنشان كرد: مطالعات اوليه اين طرح از سال 2002 آغاز و تا سال 2014 ادامه دارد.
وي از برخورد جدي و قانوني با متخلفان زيستمحيطي در اين استان خبر داد و گفت: با افرادي كه نسبت به محيط زيست بيمهري داشته و با انجام اقدامات خرابكارانه سلامت محيط زيست اين استان را به خطر اندازند به شدت برخورد ميشود.
يوسفپور توسعه پايدار و متوازن در استان را مورد تأكيد قرار داد و افزود: محيط زيست جزو ثروت و داشتههاي ملي است كه نبايد به آن خدشهاي وارد شود.
وي یادآور شد: بر همين اساس برنامههاي تدوين شده در سال 90 بهمنظور توسعه و حفظ محيط زيست اين استان با جديت و بدون مسامحه پيگيري ميشود.
مديركل حفاظت محيط زيست چهارمحال و بختياري با تأكيد بر اينكه عرصه محيط زيستمان محدود است، گفت: حق نداريم اين سرمايه بسيار غني را بدست خود از دست بدهيم كه بدون ترديد در مقابل آيندگان كه از حق استفاده از مواهب اين منابع برخوردارند، مسئوليت داريم.
وي ادامه داد: همه بايد سربازان محيط زيست باسيم و در حفظ اين منابع خدادادي به آيندگان خدمت كنيم نه اينكه با ضايع كردن منابع خيانت كنيم.
يوسفپور تخريب محيط زيست را نقض آشكار عدالت اجتماعي دانست و گفت: ديگران هم حقوق انتفاع از اين منابع را دارند./غ